frixos4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω στην κατοχή μου έναν ενισχυτή μάρκας Kenwood ka-1030 στον οποίο παρατήρησα ότι το δεξιό μέρος της υποδοχής (L) που συνδέεται τόσο το μαύρο όσο και το κόκκινο βύσμα δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να παίζει ήχο μόνο το ένα ηχείο από τα δύο που έχω συνδεδεμένα. Έχω ελέγξει τα καλώδια και τα ηχεία ότι λειτουργούν κανονικά, οπότε το πρόβλημα είναι σίγουρα στην δεξιά θύρα L. Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το φτιάξω ή αν υπάρχει κάποιο ανταλλακτικό; Τέλος, σε περίπτωση που η επισκευή είναι δύσκολη, μήπως γνωρίζετε κάποιον ειδικό στην Αθήνα; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από frixos4
mastrokwstas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Για δοκίμασε να τα βάλεις στη Β θέση και να πατήσεις και τον ανάλογο διακόπτη (Speakers A/B) μπροστά στον ενισχυτή
frixos4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε Για δοκίμασε να τα βάλεις στη Β θέση και να πατήσεις και τον ανάλογο διακόπτη (Speakers A/B) μπροστά στον ενισχυτή Το έχω ήδη δοκιμάσει και δεν λειτούργησε
mastrokwstas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, frixos4 είπε Το έχω ήδη δοκιμάσει και δεν λειτούργησε Δες και το volume pot μπας και σου κόβει το ένα κανάλι, μπορει να θέλει καθάρισμα με σπρευ επαφών, αλλιώς σε βλέπω για μάστορα
frixos4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε Δες και το volume pot μπας και σου κόβει το ένα κανάλι, μπορει να θέλει καθάρισμα με σπρευ επαφών, αλλιώς σε βλέπω για μάστορα Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και δεν νομίζω να φτιάξει. Σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα