Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gemakada είπε

Το συνεργείο είχε άλλη άποψη περί ασφάλειας

20250124_160023.jpg

Αυτό το καλώδιο που καταλήγει; Σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας που φαίνεται; 

Εκεί που μένεις τα καλώδια του ρεύματος είναι υπόγεια η εναέρια από στύλους; 

Εφόσον είναι μονωμένο άμεσος κίνδυνος δεν υπάρχει, εκτός αν πάτε και το κόψετε η αφαιρεθεί η μόνωση του. 

Μηπως υπέστη βλάβη κάποιο υπόγειο καλώδιο σε γειτονική ιδιοκτησία και ο ΔΕΔΔΗΕ πέρασε προσωρινά εναέριο καλώδιο μέχρι την επισκευή για να έχει ρεύμα ο γείτονας; Μου κάνει εντύπωση έτσι που το έχουν ανεβασμένο στον αέρα, περνάει και μέσα από το δέντρο. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To καλώδιο ξεκιναει από την κολώνα του δρόμου και καταλήγει διαγώνια στο σπίτι διπλα που ειναι μεσοτοιχία περνώντας από το μπαλκόνι. Απ όσο ξέρω είναι καινούριο ρολόι που μπήκε πριν κάνα 6μηνο. Δεν νομίζω ότι είναι ασφαλές η τέντα να εφάπτεται με το καλώδιο. Δεν υπάρχουν υπόγεια καλώδια στην περιοχή. Κανονικά πρέπει να τοποθετηθεί καινούργια κολώνα ακριβώς απέναντι από το γειτονικό οίκημα.

27 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Αυτό το καλώδιο που καταλήγει; Σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας που φαίνεται; 

Εκεί που μένεις τα καλώδια του ρεύματος είναι υπόγεια η εναέρια από στύλους; 

Εφόσον είναι μονωμένο άμεσος κίνδυνος δεν υπάρχει, εκτός αν πάτε και το κόψετε η αφαιρεθεί η μόνωση του. 

Μηπως υπέστη βλάβη κάποιο υπόγειο καλώδιο σε γειτονική ιδιοκτησία και ο ΔΕΔΔΗΕ πέρασε προσωρινά εναέριο καλώδιο μέχρι την επισκευή για να έχει ρεύμα ο γείτονας; Μου κάνει εντύπωση έτσι που το έχουν ανεβασμένο στον αέρα, περνάει και μέσα από το δέντρο. 

Επεξ/σία από gemakada
Δημοσ.

Ενα status update.

'Aνοιξα αιτημα στο ΔΕΔΗΕ με φωτογραφιες (δεν εχει ασχοληθεί κανείς παρά τις πολλαπλές οχλήσεις μου). 

H πυροσβεστική δήλωσε αναρμόδια. Η επόμενη προσπάθεια είναι να κανω έγγραφη καταγγελία στην αρμόδια πολεοδομία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...