varade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου εχω ενα σπιτι με την μανα μου, και θελουμε να το πουλησουμε. Μου ζητησε να της βγαλω ενα πιστοποιητικο φορολογικης ενημεροτητας για το 2024. Εκανα ενα google και μπηκα με τα στοιχεια του ταξις, ομως ζηταει ΑΦΜ φορεα. Δεν με αφηνει να το βγαλω αλλιως. Ξερει κανεις τι να κανω?
famas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Για μεταβίβαση ακινήτου ΔΕΝ ζητάει ΑΦΜ φορέα. Αυτό που λες είναι για είσπραξη από Δημόσιο.
varade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, famas είπε Για μεταβίβαση ακινήτου ΔΕΝ ζητάει ΑΦΜ φορέα. Αυτό που λες είναι για είσπραξη από Δημόσιο. ενα λινκ παρακαλω?
famas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, varade είπε ενα λινκ παρακαλω? https://aade.gr/ekdosi-apodeiktikoy-enimerotitas
varade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, famas είπε https://aade.gr/ekdosi-apodeiktikoy-enimerotitas φιλε ζηταει ΑΦΜ, πατα μια απο αυτες τι δυο επιλογες να το δεις...
famas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΖΗΤΑΕΙ και σωστά το ζητάει. ΟΧΙ φορέα. 1
varade Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, famas είπε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΖΗΤΑΕΙ και σωστά το ζητάει. ΟΧΙ φορέα. Μα γιατί όμως? Εγώ ένα χαρτί θέλω
famas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, varade είπε Μα γιατί όμως? Εγώ ένα χαρτί θέλω Για αυτό: Το αποδεικτικό ενημερότητας προσκομίζεται, αντίστοιχα, από τον μεταβιβάζοντα το ακίνητο[.... ] ή και τον αγοραστή για λογαριασμό του πωλητή στην περίπτωση αυτοσύμβασης, στο συμβολαιογράφο που συντάσσει τη σχετική πράξη, ο οποίος υποχρεούται να μνημονεύει στο κείμενο της πράξης την υπηρεσία έκδοσης του αποδεικτικού, τον αριθμό και την ημερομηνία αυτού. Αν ο συμβολαιογράφος δει ότι χρωστάς, θα αποδώσει την οφειλή σου στη Δ.Ο.Υ. μειώνοντας το ποσό που θα λάβεις. Ε, κάπως όλα αυτά πρέπει να ελέγχονται.
famas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε ζητα απο τον συμβολαιογραφο σου το αφμ του. Μπορεί κι ο συμβολαιογράφος να εκδώσει για λογαριασμό του TS. 1
varade Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ωραια, ποτε αλλαξε ολο αυτο? Εγω θελω να εχω το χαρτι μαζι μου οταν θα δειχνω το σπιτι προς πωληση. ρε μηπως δεν καταλαβαινω κατι??? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από varade
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 3 hours ago, varade said: Ωραια, ποτε αλλαξε ολο αυτο? Εγω θελω να εχω το χαρτι μαζι μου οταν θα δειχνω το σπιτι προς πωληση. ρε μηπως δεν καταλαβαινω κατι??? Θες να δείχνεις την φορολογική ενημερότητά σου στους υποψήφιους αγοραστές; Γιατί; Τι τους αφορά;
varade Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Θες να δείχνεις την φορολογική ενημερότητά σου στους υποψήφιους αγοραστές; Γιατί; Τι τους αφορά; γιατι ετσι μου ειπε η μανα μου. πως αλλιως θα πουλησει το σπιτι στο χωριο?
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δε ξέρω κατά ποσό είναι σωστο αλλά αν βάλεις το ΑΦΜ της τράπεζας σου θα στην εκδώσει κανονικά. Ειδαλλως μπορείς να κανείς και αίτημα απο την ενότητα «Τα αιτήματα μου» στην αρμόδια ΔΟΥ.
vasilllis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου https://aade.gr/ekdosi-apodeiktikoy-enimerotitas αυτο θα εχεις μαζι σου και οταν ερθει η ωρα της πωλησης θα αναλαβει ο συμβολαιογραφος τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα