balarmasan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου καλησπερα εχω ενα fiat 500 large 2013 ημιαυτοματο.Εχει βγαλει ενα σοβαρο θεμα, το επισκευασαμε μια φορα και παλι το ξαναεκανε. Ενω πηγαινα στο δρομο μου εβγαλε μια κοκκινη ενδειξη σταματασησα στην ακρη καιαπο τοτε δεν περνει την ταχητητα τωρα ο μαστορας μου ειπε οτι δεν αναιβαζει την πιεση \ AF1QipNPwyXMvG12coaityFLyoRwB7FHqDO8grL_0whF.url
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ημιαυτόματο τι εννοείς; Για τα κιβώτια υπάρχουν ειδικοί μάστορες. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από Γιάννης Platano 1
meletis_m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, balarmasan είπε καλησπερα εχω ενα fiat 500 large 2013 ημιαυτοματο.Εχει βγαλει ενα σοβαρο θεμα, το επισκευασαμε μια φορα και παλι το ξαναεκανε. Ενω πηγαινα στο δρομο μου εβγαλε μια κοκκινη ενδειξη σταματασησα στην ακρη καιαπο τοτε δεν περνει την ταχητητα τωρα ο μαστορας μου ειπε οτι δεν αναιβαζει την πιεση \ AF1QipNPwyXMvG12coaityFLyoRwB7FHqDO8grL_0whF.url 102 B · 4 downloads Σε ποια περιοχή είσαι ; Εάν είσαι Αθήνα . Πάρε τηλέφωνο εδώ ή περνά να το δουν να πάρεις μια 2η γνώμη . https://www.transmission.gr/el/ 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 23/1/2025 στις 6:30 ΜΜ, meletis_m είπε Σε ποια περιοχή είσαι ; Εάν είσαι Αθήνα . Πάρε τηλέφωνο εδώ ή περνά να το δουν να πάρεις μια 2η γνώμη . https://www.transmission.gr/el/ Κι εγω έχω ακούσει καλά λόγια για αυτούς.
meletis_m Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Κι εγω έχω ακούσει καλά λόγια για αυτούς. Προσωπικά δε έχω άποψη . Ότι θέμα είχα με κιβώτιο μέχρι στιγμής ήταν δισκοπλατο, και διχαλο. Δε πήγαμε για παραπέρα λύσιμο.
lele322 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Αυτα τα ημιαυτοματα τα εχω φαει στην μαπα. Ο ενεργοποιητης χαλαει σε αυτα, και αντε να βρεις ανταλακτικό. Λογικα θα βρεις αλλα θα χει κανα 500 ρι. Θελει συνεργειο που να ειναι γνώστες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα