Vstromrider Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, lyda94 είπε Τι γνώμη έχετε για τις Indesit? Βρήκα αυτό το σετ, πώς σας φαίνεται; https://www.skroutz.gr/s/31092247/Indesit-IFWS-4841-JH-BL-RI-161-C-Fournos-ano-Pagou-71lt-me-Keramikes-Esties-P59-5ek-Mayros.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share πηρα gorenje. Θα ξαναέπαιρνα.
fysikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εφόσον κάνεις ανακαίνιση κουζίνας είναι προτιμότερο νο να πας σε επαγωγικές εστίες καθως θα εχεις πολύ μικροτερη κατανάλωση Επισης, αν εχετε ικεα κοντα να το προτιμησετε. Ο σχεδιασμός ειναι δωρεαν εφοσον αγορασατε απο εκει τα οραγματα και έχουν εμπειρία σε πραγματα που δεν μας περνανε απο το μυαλο.επισης, βαλε 2 γουρνες για να στεγνωνουν εκει τα πιατα μετα το πλυσιμο και με ενα ξυλο κοπης μετατρέπεται σε παγκο αρα περισσότερος χωρος Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από fysikos 1
lyda94 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, Vstromrider είπε πηρα gorenje. Θα ξαναέπαιρνα. Δεν την ξέρω σαν μάρκα...θες να μου πεις περισσότερα;
fysikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, lyda94 είπε Δεν την ξέρω σαν μάρκα...θες να μου πεις περισσότερα; https://en.wikipedia.org/wiki/Gorenje Απο τις πιο παλιες κ γνωστες εταιρείες του χώρου των ηλεκτρικών συσκευών
lyda94 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, fysikos είπε https://en.wikipedia.org/wiki/Gorenje Απο τις πιο παλιες κ γνωστες εταιρείες του χώρου των ηλεκτρικών συσκευών Α από ότι είδα έχει εξαγοραστεί από Hisense. Οκ, θα την τσεκαρω, ευχαριστώ!
kaklikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Αν και αντρας την κουζινα την πηρα επ ωμου. Προ 2 ετη ανακαινιση κατοικιας και νεα κουζινα. Δυτ μακεδονια μετα απο μαραγκους ικεα εταιριες κτλ στραφηκαμε σε ιταλικη lube με επενδυσεις coverlam σε νησιδα και παγκους, μηχανισμους blum και διαρυθμιση βαγονετων, τροφοθηκων, ντουλαπιων απο εμας. Απολυτα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα. Στην αρχη ειμασταν τυφλομενοι να μπει υποκαθημςνος νεροχυτης μονης γουρνας αλλα μας εκοψε τα φτερα ο μαστορας και πηγαμε σε επικαθυμενο διπλο. Φωτο αυριο καθως τωρα ειναι βομβιστικο τοπιο! 2
kage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μελαμινες ανθυγρης ή μη ακριτας..πανελ alfawood ,yildiz/gizir,eeggerκαι ολα αυτα με μηχανισμους blum.. Πλακακια μονο α ποιοτητας/διαλογης Βρες σχεδιο απο ιντερνετ πιντερεστ ή απο κοντα σε κατι σε στυλ lakiotis κυπριωτης porcelana giannopoulos- aggelopoulos Στα jysk ikea merlin κτλ και τα custom ερχονται απο αλλη χωρα συσκευασμενα οπως στην φωτο μερικες σελιδες πριν κ σε ποσο καιρο? ----- θες κουζινα για εμφανιση μονο φτιαξε https://www.youtube.com/shorts/mRNZphuKf-8?feature=share https://www.youtube.com/watch?v=d0dP55neYx4 Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από kage
costas_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στο IKEA τα όσα πήρα για την κουζίνα και είδατε συσκευασμενα στην φωτογραφία που ανερτησα, ήταν διαθέσιμα στις αποθήκες και μου παραδόθηκαν εντός λίγων ημερών. Κάτι λάθη που είχε το αρχικό σχέδιο και χρειάστηκε να αντικατασταθουν κάποια κομμάτια, οι αντικατάστασεις έγιναν πολύ εύκολα και χωρίς χρέωση. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από costas_
lyda94 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, costas_ είπε Στο IKEA τα όσα πήρα για την κουζίνα και είδατε συσκευασμενα στην φωτογραφία που ανερτησα, ήταν διαθέσιμα στις αποθήκες και μου παραδόθηκαν εντός λίγων ημερών. Κάτι λάθη που είχε το αρχικό σχέδιο και χρειάστηκε να αντικατασταθουν κάποια κομμάτια, οι αντικατάστασεις έγιναν πολύ εύκολα και χωρίς χρέωση. Πάνω σε αυτό να σε ρωτήσω... Αν ο επιμετρητης τους έχει κάνει κάποιο λάθος ή και στο σχέδιο όπως είπες γίνει κάποιο λάθος, εκεί τι γίνεται; Και σε πόσο διάστημα διορθώνεται;
nickol-us Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αφού έτρεξα κι εγώ πρόσφατα ανακαίνιση ας πω την άποψή μου. Για τη γούρνα βλέπω συμφωνούν όλοι στο inox, ας προστεθώ κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς... Μονή ή διπλή καθαρά θέμα γούστου. Γνωρίζεις τα υπέρ και και τα κατά της κάθε υποπερίπτωσης. Προσωπικά πήγα σε διπλή άνιση γούρνα καθώς ήθελα μια βαθιά και μεγάλη γούρνα μα κι ένα μικρό section για στραγγιστήρι, τα σφουγγαράκια κλπ. Αντίθετα με εσένα, είχα την αβάντα σε 90αρι ντουλάπι... Όσο για το ικέα.... δυστυχώς είχα μια αρκετά κακή εμπειρία. Παρήγγειλα ντουλάπες με δύο κομοδίνα κι έπεσα επάνω στον χαμό του bf που τους χάκαραν το σύστημα. Δυστυχώς παρόλο που η παραγγελία ήταν μέρες πριν, μας πήρε η μπάλα αφού δεν μπορούσαν να τιμολογήσουν - βγάλουν τα πράγματα από την αποθήκη τους. Αφού τελικά κατάφεραν και ήρθαν τα πράγματα, ήρθαν για την συναρμολόγηση, 2 τύποι, όχι τόσο ευγενείς, κάθε άλλο παρά επαγγελματίες. Βρήκαν την μια ντουλάπα χτυπημένη στο εσωτερικό (έτσι ισχυρίστηκαν οτι ήρθε) και τους έπιασα στα πράσα την ώρα που έβαζαν μπλάνκο(!) για να το καλύψουν. Όταν τους είπα προσέχετε παρακαλώ τα πράγματα (με επιτακτικό ύφος η αλήθεια είναι), στράβωσαν! Με τα πολλά, συναρμολόγησαν την δεύτερη ντουλάπα κακήν - κακώς και το ένα κομοδίνο παράτησαν όλες τις κούτες και τα νάϋλον πεταμένα στους χώρους και έφυγαν. Το δεύτερο κομοδίνο έτυχε επίσης σπασμένο (από εργοστάσιο ή μεταφορά) και έκανε 3 εβδομάδες να έρθει καθώς δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο στην Αττική... Ήμουν πιθανώς "τυχερός" απλά αναφέρω την κακή και πρόσφατη εμπειρία μου για να μη νομίζετε οτι όλα είναι ρόδινα. Για να λέμε την αλήθεια, η ποιότητα που δίνουν για τα λεφτά που ζητούν είναι τρομερά καλή. Δύσκολα επίσης θα βρείτε μαραγκό να σας κάνει σχεδιασμό και οπτικοποίηση σε υπολογιστή. Φυσικά για να λέμε και τα ανάποδα, ο μαραγκός θα έρθει και θα βγάλει πατρόν στον χώρο σας και επάνω σε αυτό θα στήσει την κουζίνα... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από nickol-us 1
costas_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 52 λεπτά πριν, lyda94 είπε Πάνω σε αυτό να σε ρωτήσω... Αν ο επιμετρητης τους έχει κάνει κάποιο λάθος ή και στο σχέδιο όπως είπες γίνει κάποιο λάθος, εκεί τι γίνεται; Και σε πόσο διάστημα διορθώνεται; (θα πουν ότι διαφημίζω το ΙΚΕΑ τώρα ... αλλά δεν με νοιάζει... ως πελάτης σχολιάζω και μάλιστα πολύ αυστηρός) Λοιπόν, είχα λαθάκια αρκετά. Ενα πορτόφυλο είχε λάθος χρώμα, ένα κουτί είχε λάθος ύψος και 1-2 ελλείψεις που βρήκε ο τοποθέτης ... τακτοποιήθηκαν όλα από το ΙΚΕΑ σε συνεννόηση με τον σχεδιαστή της κουζίνας. Την 3η ημέρα που ο τοποθέτης ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της κουζίνας, μου ζήτησε να υπογράψω ένα χαρτί ότι όλα είχαν γίνει "καλώς". Και έτσι έγινε. Υπέγραψα όταν όλα ήταν σωστά, χωρίς γρατζουνιές, κτυπήματα και κακοτεχνίες. Μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Α, και κάτι τελευταίο. Ολη η κουζίνα μου παραδώθηκε με τις προστατευτικές ζελατίνες. Οπότε αφού έγινε τελική καθαριότητα και φύγανε χαρτόνια και συσκευασίες, κάτσαμε με την σύζυγο και τραβήξαμε όλες τις ζελατίνες μία μία. Κάναμε και Unpacking την κουζίνα !!!
lyda94 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, costas_ είπε (θα πουν ότι διαφημίζω το ΙΚΕΑ τώρα ... αλλά δεν με νοιάζει... ως πελάτης σχολιάζω και μάλιστα πολύ αυστηρός) Λοιπόν, είχα λαθάκια αρκετά. Ενα πορτόφυλο είχε λάθος χρώμα, ένα κουτί είχε λάθος ύψος και 1-2 ελλείψεις που βρήκε ο τοποθέτης ... τακτοποιήθηκαν όλα από το ΙΚΕΑ σε συνεννόηση με τον σχεδιαστή της κουζίνας. Την 3η ημέρα που ο τοποθέτης ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της κουζίνας, μου ζήτησε να υπογράψω ένα χαρτί ότι όλα είχαν γίνει "καλώς". Και έτσι έγινε. Υπέγραψα όταν όλα ήταν σωστά, χωρίς γρατζουνιές, κτυπήματα και κακοτεχνίες. Μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Α, και κάτι τελευταίο. Ολη η κουζίνα μου παραδώθηκε με τις προστατευτικές ζελατίνες. Οπότε αφού έγινε τελική καθαριότητα και φύγανε χαρτόνια και συσκευασίες, κάτσαμε με την σύζυγο και τραβήξαμε όλες τις ζελατίνες μία μία. Κάναμε και Unpacking την κουζίνα !!! Αχ αυτό το τελευταίο πολύ μου άρεσε! 😂 Το Σάββατο έχουμε 2ο ραντεβού, θα δούμε τι θα γίνει. Έχουν να διορθωθούν πράγματα από το 1ο σχέδιο σίγουρα. Το κύριο θέμα σε μένα είναι ότι πρέπει να τοποθετηθεί σε 1 ημέρα η κουζίνα και όλες οι εργασίες (αποξήλωση, υδραυλικός κλπ) να γίνουν ταχύτατα λόγω του μωρού.
fysikos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, lyda94 είπε Αχ αυτό το τελευταίο πολύ μου άρεσε! 😂 Το Σάββατο έχουμε 2ο ραντεβού, θα δούμε τι θα γίνει. Έχουν να διορθωθούν πράγματα από το 1ο σχέδιο σίγουρα. Το κύριο θέμα σε μένα είναι ότι πρέπει να τοποθετηθεί σε 1 ημέρα η κουζίνα και όλες οι εργασίες (αποξήλωση, υδραυλικός κλπ) να γίνουν ταχύτατα λόγω του μωρού.
costas_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, lyda94 είπε Αχ αυτό το τελευταίο πολύ μου άρεσε! 😂 Το Σάββατο έχουμε 2ο ραντεβού, θα δούμε τι θα γίνει. Έχουν να διορθωθούν πράγματα από το 1ο σχέδιο σίγουρα. Το κύριο θέμα σε μένα είναι ότι πρέπει να τοποθετηθεί σε 1 ημέρα η κουζίνα και όλες οι εργασίες (αποξήλωση, υδραυλικός κλπ) να γίνουν ταχύτατα λόγω του μωρού. Σου εύχομαι να πάει καλά το ραντεβού και να βγεί ένα άριστο αποτέλεσμα. Για το μωρό καλύτερα να εύχεσαι να μην σου γεμίσουν το σπίτι σκόνες και βρωμιές παρά να τελειώσουν γρήγορα. 1
fysikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου https://www.ikea.gr/proioda/vattudalen-enthetos-diplos-neroxytis-epifaneia-apostraggisis/50315168/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα