Trapper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Άλλος ένας ικανοποιημένος ιδιοκτήτης κουζίνας από τα ΙΚΕΑ εδώ. Τη βάλαμε πριν 5 χρόνια περίπου και -για τα γούστα μου τουλάχιστον, αλλά και από όσους την έχουν δει- είναι εξαιρετική. Προσωπικά είχα σχέδιο από αρχιτέκτονα, τους το πήγα, το προσάρμοσαν και ήρθαν και τα τοποθέτησαν. Οι τοίχοι μου είναι παραπάνω από στραβοί αλλά οι μάστορες έκαναν άριστη δουλειά. Δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα: 1) Έχουν τη λογική "να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης". Όταν ο πάγκος έβγαλε πρόβλημα, ήρθαν και χωρίς πολλά πολλά, τον ξήλωσαν και μου έφεραν άλλο, χωρίς να πληρώσω τίποτα. 2) Εξαιρετικές τιμές. Φρόντισα μάλιστα όταν την πήρα να συνδυάσω 10% επιστροφή Eurobank, 10% έκπτωση WhatsApp (τότε έδινε ανεξάρτητα ποσού) και 12 άτοκες δόσεις. Αν έπαιρνα ξανά κουζίνα, θα πήγαινα και πάλι εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη. 4 1
lyda94 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Το σημαντικότερο είναι άμα έβαλαν αντλία κενου. Ξεκινάμε από αυτό. Αν έβαλαν, τοτε πάμε παρακάτω. Φυσικά και η αντλία δεν είναι το μοναδικό που πρέπει να προσέξουν, υπάρχουν και πολλά άλλα, όμως ελάχιστοι βάζουν. Λόγω μικρού χώρου να φανταστώ. Σκέψου μήπως χωράει πλυντήριο άνω πάγκου, αλλά μάλλον ούτε για αυτό θα έχετε χώρο. Είναι χρήσιμες συσκευές. Τι είναι η αντλία κενού; Ναι, λόγω χώρου δεν χωράει ούτε πάνω ούτε κάτω. 3 ώρες πριν, animor είπε Είμαι κι εγώ υπέρ της διπλής γούρνας, μια χαρά πλένεται κι εκεί το ταψί. ειδικα αφού δεν θα χεις πλυντήριο πιάτων. Πού θα βάζεις τα άπλυτα; Θα τα πλένεις όλα επι τόπου; Και πού θα στραγγίζουν; Θα βάλεις πιατοθήκη στον ήδη περιορισμένο πάγκο; Για αυτό είμαστε σε δίλημμα 😅
mariosnik_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, lyda94 είπε Τι είναι η αντλία κενού; Ναι, λόγω χώρου δεν χωράει ούτε πάνω ούτε κάτω. Για αυτό είμαστε σε δίλημμα 😅 Ένα μηχάνημα που το βάζουν για να αφαιρέσουν τον αέρα και την υγρασια από το κύκλωμα σωληνώσεων του κλιματιστικων πριν εισέλθει το φρεον. Δεν το βάζει σχεδόν κανένας, δουλεύουν μόνο με εκδιωξη.
angel_yoga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ετοιμαζομαστε κι εμεις για ανακαινηση. Ο σύζυγος προτιμά ικεα, εγω ξυλουργο. Μεγαλο μπλεξιμο. Στείλε φωτο απο τις δικές σας κουζίνες κ προτάσεις ή συμβουλές. 1
jimis_vts Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Εγώ ένα πράγμα θα πω και το έχω ευχαριστηθεί στη δικιά μας κουζίνα. Στον πάγκο πίσω αντί για πλακάκι γυαλί. Απίστευτα εύκολο καθάρισμα ούτε αρμοί κλπ. Φυσικά διπλό τζάμι σεκιουριτ όχι αυτά τα κιτς που βάζουν φωτογραφίες από τον πύργο του Άιφελ. Ένα φιλμ ανάμεσα στο χρώμα των ντουλαπιών. Αλλά έχει κόστος σοβαρό...ίσως και 3πλασιο από πλακάκι... 1 1
Vstromrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, lyda94 είπε Αχ, τι μου τους θύμησες τώρα αυτούς και τον θέλω! Δεν είχα σκεφτεί το αλι, ευχαριστώ! Και αν τυχον σπασει ο διαολος το ποδαρι του, και ο κινεζος σε μερικα χρονια τα εχει παιξει, το πειραμα θα εχει αποτυχει, ΑΛΛΑ ! Ειναι 75 ποντους. Οι συνηθισμενοι νεροχυτες ειναι 90cm. Τον βγαζεις, κοβεις λιγο ακομα τον παγκο και βαζεις εναν franke ανοξειδωτο νεροχυτη, οπως θα εκανες και σημερα απο την αρχη. Οποτε το πειραμα δεν μπορει να σου δημιουργησει ιδιαιτερο προβλημα αν αποτυχει.
lyda94 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Vstromrider είπε Και αν τυχον σπασει ο διαολος το ποδαρι του, και ο κινεζος σε μερικα χρονια τα εχει παιξει, το πειραμα θα εχει αποτυχει, ΑΛΛΑ ! Ειναι 75 ποντους. Οι συνηθισμενοι νεροχυτες ειναι 90cm. Τον βγαζεις, κοβεις λιγο ακομα τον παγκο και βαζεις εναν franke ανοξειδωτο νεροχυτη, οπως θα εκανες και σημερα απο την αρχη. Οποτε το πειραμα δεν μπορει να σου δημιουργησει ιδιαιτερο προβλημα αν αποτυχει. Και ο άντρας μου αυτό μου λέει.. ότι είναι gimmicky. Αλλά προφανώς έχω ενθουσιαστεί!😂
JakeKaufman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Εμείς κάναμε τις εξής επιλογές: 1) Πάγκος και γούρνα ενιαίος με υλικό Κόριαν (ανοιχτόχρωμο για να μην φαίνονται οι γρατζουνιές). δείχνει πανέμορφο. 2) Γούρνα μονή (ήμουν φαν της διπλής, ΕΥΤΥΧΩΣ με μεταπείσανε 3) πλυντήριο πλήρως εντοιχιζομενο να μην φαίνεται τίποτα, σαν να είναι ντουλαπι 4) Κουζίνα είχαμε και εμείς καινούρια, την πουλήσαμε και βάλαμε εντοιχιζομενη. Οι εστίες μπήκαν απεναντι 5) Στον "καθρέφτη" βάλαμε πολύ ιδιαίτερα πλακάκια, δίνουν τρομερή αισθηση 6) ντουλάπια χωρις χερουλια Σου βάζω και δυο φωτό 10
lyda94 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Εμείς κάναμε τις εξής επιλογές: 1) Πάγκος και γούρνα ενιαίος με υλικό Κόριαν (ανοιχτόχρωμο για να μην φαίνονται οι γρατζουνιές). δείχνει πανέμορφο. 2) Γούρνα μονή (ήμουν φαν της διπλής, ΕΥΤΥΧΩΣ με μεταπείσανε 3) πλυντήριο πλήρως εντοιχιζομενο να μην φαίνεται τίποτα, σαν να είναι ντουλαπι 4) Κουζίνα είχαμε και εμείς καινούρια, την πουλήσαμε και βάλαμε εντοιχιζομενη. Οι εστίες μπήκαν απεναντι 5) Στον "καθρέφτη" βάλαμε πολύ ιδιαίτερα πλακάκια, δίνουν τρομερή αισθηση 6) ντουλάπια χωρις χερουλια Σου βάζω και δυο φωτό Πολύ όμορφη, να τη χαρείτε!
JakeKaufman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 3 minutes ago, lyda94 said: Πολύ όμορφη, να τη χαρείτε! ευχαριστούμε η φωτό είναι από το 2017, τώρα έχουμε 2 παιδιά οπότε έχει 256.000 μικροαντικείμενα επιπλέον. 2 9
lyda94 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε ευχαριστούμε η φωτό είναι από το 2017, τώρα έχουμε 2 παιδιά οπότε έχει 256.000 μικροαντικείμενα επιπλέον. Θες φωτό την κουζίνα αυτή τη στιγμή;;; 😂😂
ma3stros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε Εμείς κάναμε τις εξής επιλογές: 1) Πάγκος και γούρνα ενιαίος με υλικό Κόριαν (ανοιχτόχρωμο για να μην φαίνονται οι γρατζουνιές). δείχνει πανέμορφο. 2) Γούρνα μονή (ήμουν φαν της διπλής, ΕΥΤΥΧΩΣ με μεταπείσανε 3) πλυντήριο πλήρως εντοιχιζομενο να μην φαίνεται τίποτα, σαν να είναι ντουλαπι 4) Κουζίνα είχαμε και εμείς καινούρια, την πουλήσαμε και βάλαμε εντοιχιζομενη. Οι εστίες μπήκαν απεναντι 5) Στον "καθρέφτη" βάλαμε πολύ ιδιαίτερα πλακάκια, δίνουν τρομερή αισθηση 6) ντουλάπια χωρις χερουλια Σου βάζω και δυο φωτό Ποσο σου κοστισε συνολο (χωρις τις συσκευες)? θυμασαι το κοριαν ξεχωριστα ποσο πηγε? ειναι αυθεντικο κοριαν ή αλλη μαρκα?
JakeKaufman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 22 minutes ago, ma3stros said: Ποσο σου κοστισε συνολο (χωρις τις συσκευες)? θυμασαι το κοριαν ξεχωριστα ποσο πηγε? ειναι αυθεντικο κοριαν ή αλλη μαρκα? αυθεντικό κόριαν, περίπου 3Κ το υπόλοιπο χωρίς τις συσκευές - αν θυμάμαι καλά - 8Κ 3 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 10 hours ago, mariosnik_ said: Ένα μηχάνημα που το βάζουν για να αφαιρέσουν τον αέρα και την υγρασια από το κύκλωμα σωληνώσεων του κλιματιστικων πριν εισέλθει το φρεον. Δεν το βάζει σχεδόν κανένας, δουλεύουν μόνο με εκδιωξη. Δε χρειάζεται στη πράξη. Δηλαδή δουλεύει και έτσι. Και όσοι βάζουν δε το κάνουν σωστα
lyda94 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Τι γνώμη έχετε για τις Indesit? Βρήκα αυτό το σετ, πώς σας φαίνεται; https://www.skroutz.gr/s/31092247/Indesit-IFWS-4841-JH-BL-RI-161-C-Fournos-ano-Pagou-71lt-me-Keramikes-Esties-P59-5ek-Mayros.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα