costacurta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δεν θυμάμαι να έχω παραγγείλει κάτι. Εννοώ να περιμένω αυτό το διάστημα . Μου ήρθε αυτό
UncleKim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 100% Είναι scam, οπότε κάντο block και πάμε παρακαώ 2
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Ε προφανώς είναι απάτη. Και δέμα να περίμενες δεν θα σου ζήταγαν να πατήσεις στο λινκ για να βάλεις τα στοιχεία σου 1
Charismo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δεν είναι απάτη, είμαι το δέμα. Θα μας πεις διεύθυνση που με πηγαινοφέρνουν τόση ώρα; 8
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, costacurta είπε Δεν θυμάμαι να έχω παραγγείλει κάτι. Εννοώ να περιμένω αυτό το διάστημα . Μου ήρθε αυτό Πόσο πιο προφανές ότι ειναι απάτη;Οτι το νουμερο είναι αμερικάνικό;Οτι δεν έχεις παραγγείλει;Οτι δεν έχει κανονικό λινκ; 2
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) είναι scam να ρωτήσω κάτι συμπτωματικά σήμερα μου ήρθε email από dhl ειδοποίησης ότι απεστάλθηκε ένα δέμα στη δνση μου στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ παραξενέυτηκα γιατί το gmail τα κόβει αυτά όπως και ότι δε ζητούσε τίποτα ούτε έλεγε κάτι να πατήσω είχε και tracking number που βάζοντας του στο site της dhl όντως φαίνεται να υπάρχει δέμα από Κορέα σε κάποιον στη Βουλγαρία βλέποντας τα header του email βλέπω ότι έχει σταλεί σε μια δνση email με το ονομά μου αλλά χωρίς τη τελεία δηλ αντι "[email protected]" στο "[email protected]" επειδή και στο παρελθόν έχω πάρει πολλά πράγματα που προφανώς προορίζονταν για κάποιον άλλο (πχ αρκετές φορές αποδείξεις ή επιβεβαιώσεις τραπεζιού από εστιατώριο σε κάποιον συνονόματο στον Καναδά) οι δύο μορφές αυτές email δεν είναι πάντα το ίδιο email ? παίζει να έχουν 2 άνθρωποι το ίδιο email με μόνη διαφορά τη τελεία ? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από DrLo
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 hour ago, DrLo said: παίζει να έχουν 2 άνθρωποι το ίδιο email με μόνη διαφορά τη τελεία ? ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις