megaklhs Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Καλησπέρα σας θέλω να κάνω την εξής ερώτηση... Έχω έναν φίλο που θα χρειαστεί να βάλει μια τηλεόραση όρθια στο κατάστημα του για να παίζει ένα διαφημιστικό βίντεο. Λόγω ότι θέλει σήμερα να πάει να κάνει την αγορά της τηλεόρασης μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να είναι συμβατό και να το παίζει όρθιο. Πρέπει να πάρει συγκεκριμένη μάρκα ; Πρέπει να κάνει κάποιες ρυθμίσεις στην tv και στο βίντεο ; Ευχαριστώ πολύ Μεγακλής Παπαγεωργίου
greekfragma Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες όλα εξαρτώνται από την πηγή που θα στέλνει το βίντεο. αν είναι από υπολογιστή είναι εύκολα τα πράγματα.
megaklhs Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Θα βάζει επάνω ένα στικάκι και από εκεί θα παίζουν τα βίντεο. Τι μπορούμε να κάνουμε ; Δεν ξέρει κάν τι μάρκα πρέπει να πάρει...
greekfragma Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Just now, megaklhs said: Θα βάζει επάνω ένα στικάκι και από εκεί θα παίζουν τα βίντεο. Τι μπορούμε να κάνουμε ; Δεν ξέρει κάν τι μάρκα πρέπει να πάρει... από στικάκι το πράγμα περιπλέκεται. πιο εύκολο είναι να βρείτε έναν υπολογιστή στο χώρο να παίζει το υλικό με ένα αρκετά μακρύ καλώδιο σύνδεσης. το βίντεο είναι έτοιμο ή θα σας το φτιάξουν; θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω πληροφορίες. από στικάκι δεν είναι εύκολο πάντως. ανάλογα το είδος αρχείου και το σε τι φορμάτ φτιαχτεί θα χρειαστεί ρύθμιση σε ένα ή περισσότερα σημεία. π.χ. 1)player 2) tv settings αν δεν είναι έτοιμο θα μιλήσετε με αυτόν που θα το φτιάξει να το κάνει συμβατό για χρήση με στικάκι και τον ενσωμετωμένο player της τηλεόρασης. μετά μένει μόνο η ρύθμιση οθόνης.
chsam Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 28 λεπτά πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σας θέλω να κάνω την εξής ερώτηση... Έχω έναν φίλο που θα χρειαστεί να βάλει μια τηλεόραση όρθια στο κατάστημα του για να παίζει ένα διαφημιστικό βίντεο. Λόγω ότι θέλει σήμερα να πάει να κάνει την αγορά της τηλεόρασης μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να είναι συμβατό και να το παίζει όρθιο. Πρέπει να πάρει συγκεκριμένη μάρκα ; Πρέπει να κάνει κάποιες ρυθμίσεις στην tv και στο βίντεο ; Ευχαριστώ πολύ Μεγακλής Παπαγεωργίου Θα πρέπει η τηλεόραση να έχει κάποια ρύθμιση για κατακόρυφο προσανατολισμό. Διαφορετικά αν βάλει κάποιο pc γίνεται μέσα από τα windows.
megaklhs Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Θέλει ψάξιμο το θέμα απ' ότι κατάλαβα... θα ενημερώσω τον ίδιο και θα επανέλθω ! Ευχαριστώ πολύ! Μόλις τώρα, chsam είπε Θα πρέπει η τηλεόραση να έχει κάποια ρύθμιση για κατακόρυφο προσανατολισμό. Διαφορετικά αν βάλει κάποιο pc γίνεται μέσα από τα windows. Γνωριζεις μήπως ποιές εταιρείες μπορεί να έχουν ; πχ samsung , lg , sony ; η κάτι πιο φθηνό ;
greekfragma Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 minutes ago, megaklhs said: Θέλει ψάξιμο το θέμα απ' ότι κατάλαβα... θα ενημερώσω τον ίδιο και θα επανέλθω ! Ευχαριστώ πολύ! Γνωριζεις μήπως ποιές εταιρείες μπορεί να έχουν ; πχ samsung , lg , sony ; η κάτι πιο φθηνό ; όλες οι τηλεοράσεις έχουν video player. θα σας πρότεινα τη φθηνότερη σε LG λόγω εγγύησης και player που φημίζεται οτι παίζει τα πάντα σε σχέση με τις παραξενιές σε samsung π.χ. ασφαλέστερη επιλογή αν υπάρχει υπολογιστής στο χώρο να μη μπλέξετε με στικάκι. και από θέμα αξιοπιστίας και μακροζωίας. τα στικάκια συνήθως δε τη παλεύουν και πολύ με συνεχόμενη χρήση
chsam Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 13 λεπτά πριν, megaklhs είπε Θέλει ψάξιμο το θέμα απ' ότι κατάλαβα... θα ενημερώσω τον ίδιο και θα επανέλθω ! Ευχαριστώ πολύ! Γνωριζεις μήπως ποιές εταιρείες μπορεί να έχουν ; πχ samsung , lg , sony ; η κάτι πιο φθηνό ; https://www.samsung.com/gr/business/smart-signage/all-smart-signage/ https://www.lg.com/gr/business/epaggelmatikes-tileoraseis?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA7se8BhCAARIsAKnF3rx1rTv95r4iOfVz1PoQTv19FdEiiQlc1-uwbsLoaZRsr-n4VbOt7FYaAq_6EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Για το αν κάποια τηλεόραση για καταναλωτές απλούς έχει την ρύθμιση.....δεν ξέρω. Θα πρέπει να ρωτήσεις σε κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα