Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, χτες μου χάλασε η κλειδαριά στην πόρτα του οδηγού.

Το πάρκαρα - βγήκα - πάω να το κλειδώσω χειροκίνητα και δεν έστριβε το κλειδί, με δυσκολία το έβγαλα. Το ασύρματο ξεκλείδωμα στην εν λόγω πόρτα έχει χαλάσει εδώ και χρόνια.

Δε μου έχει ξαναχαλάσει κλειδαριά-αφαλός σε αμάξι. (Toyota Corolla E120 του 2003)

Τι γίνεται τώρα; Μπορώ να κρατήσω τα παλιά κλειδιά και τους αφαλούς των υπόλοιπων πορτών ή τα αλλάζουμε όλα;

• Haha 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, AndVal είπε

Το πάρκαρα - βγήκα - πάω να το κλειδώσω χειροκίνητα και δεν έστριβε το κλειδί, με δυσκολία το έβγαλα. Το ασύρματο ξεκλείδωμα στην εν λόγω πόρτα έχει χαλάσει εδώ και χρόνια.

Δε μου έχει ξαναχαλάσει κλειδαριά-αφαλός σε αμάξι. (Toyota Corolla E120 του 2003)

Τι γίνεται τώρα; Μπορώ να κρατήσω τα παλιά κλειδιά και τους αφαλούς των υπόλοιπων πορτών ή τα αλλάζουμε όλα;

Έτσι όπως το γράφεις πέρα από τον αφαλό λογικά θα έχει θέμα και η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά .

Ρωτάς σε κλειδαρά αρχικά για τον αφαλό και μετά κοιτάζεις τη κλειδαριά αλλαγή 

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, AndVal said:

χαλαρωσε δε χρειαζεται να αλλαξεις κλειδια.

Για το μοντελο σου δεν ειναι ακριβη η αλλαγη της κλειδαριας. Ευκαρια να παρεις πισω τον...τηλεχειρισμο.

Μη πας σε γενικο συνεργειο: ειτε σε εξειδικευμενο συνεργειο ειτε σε ηλεκτρολογο/κλειδαρα για ιχ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kalmik είπε

Αν μαγκώνει μηχανικά, ρίξε λίγοWD40 στη σχισμή που μπαίνει το κλειδί

Καλό είναι πρώτα να του κάνει ένα καθάρισμα και μετά wd40. Το καλύτερο καθαριστικό που έχω για κλειδαριές είναι ένα φθηνό σπρέι για καρμπυρατέρ και μετά wd ή κάποιο άλλο αντισκωριακο 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...