alldaynews Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Εχω στο μυαλό μου να κάνω ενα πολύ απλό pc το οποίο ουσιαστικά θα είναι το φίλτρο ωστε οτι ιοι μπορεί να μπουνε στο κανονικό μου pc να μενουν σε αυτό Γίνεται και πως??Η αν υπάρχει κάποιο λινκ ωστε να διαβασω πως γινεται Καλημέρα Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από alldaynews
kostas_anes Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις πιάσει ακριβώς το τι σημαίνει firewall, τι είναι οι ιοί και πως δουλεύει μια σύνδεση στο internet γενικότερα. Δοκίμασε να ξεκινήσεις τα διαβάσματα από αυτά. Για να σε καθοδηγήσω λίγο: Πως ακριβώς θα "μείνει" ένας ιός στο παλιό PC, όταν εσύ αποθηκεύεις και κατεβάζεις το αρχείο στο κανονικό σου; Θα το κατεβάζεις πρώτα στο παλιό, θα το τρέχεις και θα το μεταφέρεις μετά στο κανονικό; 2
alldaynews Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 hours ago, kostas_anes said: Δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις πιάσει ακριβώς το τι σημαίνει firewall, τι είναι οι ιοί και πως δουλεύει μια σύνδεση στο internet γενικότερα. Δοκίμασε να ξεκινήσεις τα διαβάσματα από αυτά. Για να σε καθοδηγήσω λίγο: Πως ακριβώς θα "μείνει" ένας ιός στο παλιό PC, όταν εσύ αποθηκεύεις και κατεβάζεις το αρχείο στο κανονικό σου; Θα το κατεβάζεις πρώτα στο παλιό, θα το τρέχεις και θα το μεταφέρεις μετά στο κανονικό; Ναι καταλαβα τι λες
comfuzio Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Αν έχεις windows 11 pro, έχουν ένα windows sandbox περιβάλλον που τρέχει εικονικά windows 11 μέσα στο pc σου και δεν κρατάει ποτέ καμία αλλαγή, κάθε φορά που το ανοίγεις είναι καθαρό σαν από φρέσκια εγκατάσταση, αν κατάλαβα καλά το τι θες να κάνεις. Διαφορετικά θες κάποιο pc να τρέχει κάτι σαν το pfsense με 2 κάρτες δικτύου αλλά δεν είναι plug & play, θες πολύ config
alldaynews Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 hours ago, comfuzio said: Αν έχεις windows 11 pro, έχουν ένα windows sandbox περιβάλλον που τρέχει εικονικά windows 11 μέσα στο pc σου και δεν κρατάει ποτέ καμία αλλαγή, κάθε φορά που το ανοίγεις είναι καθαρό σαν από φρέσκια εγκατάσταση, αν κατάλαβα καλά το τι θες να κάνεις. Διαφορετικά θες κάποιο pc να τρέχει κάτι σαν το pfsense με 2 κάρτες δικτύου αλλά δεν είναι plug & play, θες πολύ config μαλλον για τη δευτερη λυση ειμαι καλα ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι plug and play.Εχεις υπόψη από software τι μπορει να χρειαστώ?
comfuzio Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 minute ago, alldaynews said: μαλλον για τη δευτερη λυση ειμαι καλα ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι plug and play.Εχεις υπόψη από software τι μπορει να χρειαστώ? Το pfsense που είπα από τα δωρεάν, αλλά δεν νομίζω ότι έχει μέσα antivirus. Μετά πας επί πληρωμή όπως το sophos που έχει κάποιο a/v μεσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα