Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την αγορά νέου στρώματος, ένα θέμα που με ταλαιπωρεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Δυστυχώς στην πόλη που μένω είναι διαθέσιμες μόνο λίγες εταιρείες με καταστήματα στα οποία μπορώ να πάω και να δοκιμάσω κάποιο στρώμα πριν το αγοράσω. Αυτές είναι η Elitestrom, η Candia και η Grecostrom. Κάνοντας μια αναζήτηση σχετικά με τις τωρινές τιμές (χειμερινές εκπτώσεις) και τις επιλογές της κάθε εταιρείας, αποφάσισα πως η καλύτερη επιλογή θα ήταν να επισκεφτώ το κατάστημα της Grecostrom (και έτσι έκανα). Στο κατάστημα η πωλήτρια ήταν πολυ κατατοπιστική και βάση των επιθυμιών και του budget μου κατέληξα ανάμεσα σε 2 στρώματα: Το Shape και το Modus (της Grecostrom), σε συνδυασμό με μια τίμια βάση που πουλάει η εταιρεία (Easy base). Σκοπεύω να πάω ξανά την επόμενη βδομάδα που θα διαθέτω περισσότερο χρόνο ώστε να ξαναδοκιμάσω τα στρώματα, να κάνω την τελική επιλογή μου και την αγορά.

Παρόλα αυτά διαβάζοντας κάποια σχόλια και κριτικές για τη Grecostrom βλέπω ότι αρκετοί αναφέρονται στη κακή ποιότητα των στρωμάτων τους (συχνά προβλήματα μετά από 1 χρόνο χρήσης) και το κακό aftersales support τους. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για την επιλογή μου και σκέφτομαι αν αξίζει να κοιτάξω και στις άλλες δύο εταιρείες, βασισμένος κυρίως στη πιθανή καλύτερη ποιότητα που μπορεί να έχουν σε στρώματα ίδιας κατηγορίας.

Θα ήθελα να μου αναφέρει όποιος έχει εμπερίες από τη Grecostrom ή τις άλλες δύο εταιρείες, και αν θα πρότειναν ή όχι κάποια από αυτές (ως ποιότητα γενικότερα ή κάποιο συγκεκριμένο στρώμα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...