Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Rebirth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, chrisde said:

Το original δεν ήταν ποτέ πραγματικό open world, άνοιγε ο χάρτης αλλά ουσιαστικά δεν είχε πράγματα να κάνεις εκτός από το να πας στον επόμενο προορισμό σου, κάτι optional τοποθεσίες όπως

Reveal hidden contents

Wutai, Fort Condor, Gongaga

ήταν και αυτά story driven απλά optional. Στο τέλος μόνο είχε κάποια sidequests

Reveal hidden contents

(Weapons, Gelnika, Καταράκτης, ancient forest κτλ)

οπότε βασικά και στο τρίτο μέρος αναμένεται μπόλικο πράγμα από sidequests. Απλά λογικά θα τα περιορίσουν λίγο, γιατί σαν να το παρακάνανε τώρα όντως. Το καλό βέβαια είναι ότι είναι optional οπότε μπορούμε άφοβα να τα προσπερνάμε για την ώρα και να ασχοληθούμε αν θέλουμε μετά το φινάλε. Όσο ψυχαναγκαστικός και αν είμαι, κάπως έτσι θα το κάνω από ένα σημείο και έπειτα διότι εντάξει ακόμα και εγώ έχω όρια. Το πιάνο πχ δεν παλεύεται.

Το πιάνο μου είχε φανεί από τα εύκολα. Εγώ άρχισα να τα παίζω στο

Spoiler

Gold Saucer

και φυσικά στο endgame δεν ασχολήθηκα καθόλου

Spoiler

με τις Hard εκδοχές των minigames.

Ήδη είχα καεί και κάποια ήταν απλά γελοία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17gb patch σήμερα.

[Updates]

• Improved overall game stability, including several bug fixes.
  • Fixed the graphics preset to be set to 'Low' when launching for the first time on Steam Deck, even when save data is linked from the cloud. (The next time the game is launched on Steam Deck, the saved settings will be applied.)
  • When playing on a PC that supports NVIDIA DLSS, the default setting for 'Anti-Aliasing Method' is now set to 'DLSS'.
  • The DirectStorage DLL (Dynamic Link Library) has been updated to the latest version.

Επεξ/σία από kourt71724
  • Like 3
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kourt71724 είπε

The DirectStorage DLL (Dynamic Link Library) has been updated to the latest version.

Αυτό από μόνο του κάνει τρελή διαφορά. Βέβαια την έκδοση dlss ακόμα δεν την αλλάξανε υποθέτω.

Drivers για το παιχνίδι πότε θα βγάλεις μωρή Nvidia; Έλεος δηλαδή, major τίτλος είναι με τόσες πωλήσεις, αντί να τον είχε έτοιμο από πριν κυκλοφορήσει, έχουν περάσει τόσες ημέρες, υπάρχουν τόσα θέματα από πολλούς και ακόμα περιμένουμε;

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chrisde είπε

Αυτό από μόνο του κάνει τρελή διαφορά. Βέβαια την έκδοση dlss ακόμα δεν την αλλάξανε υποθέτω.

Drivers για το παιχνίδι πότε θα βγάλεις μωρή Nvidia; Έλεος δηλαδή, major τίτλος είναι με τόσες πωλήσεις, αντί να τον είχε έτοιμο από πριν κυκλοφορήσει, έχουν περάσει τόσες ημέρες, υπάρχουν τόσα θέματα από πολλούς και ακόμα περιμένουμε;

Με το direct storage το παιχνίδι μπουταρει και φορτώνει στο τσακ και μπαμ!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chrisde είπε

Πραγματικά έλεος, περίμενα  με το driver που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, θα είχαν βάλει και υποστήριξη για το παιχνίδι

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως μετά το update κάνει κάτι γερά κολλήματα τα πρώτα 5 λεπτά ενώ δεν έκανε κιχ, γιαυτό δε πρέπει να  έχω  auto update στο steam , άμα δουλεύει δε το πειράζεις.... Τεσπα τουλάχιστον μετά τρέχει καλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...