whiteman7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Στις 27/1/2025 στις 8:11 ΜΜ, toxotis70 είπε Είναι καλύτερα με πληκτρολόγιο ή χειριστήριο αυτό το παιχνίδι; Χειριστήριο 1
nikos5800 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://vginsights.com/game/final-fantasy-vii-rebirth--1 πουλησε ηδη μισο εκατομμυριο μονο στο steam!! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από nikos5800
kourt71724 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Και εγώ μέχρι τώρα τα καλύτερα έχω να πω. Έχω φάει αρκετές ώρες και δεν έχω αφήσει mini game για mini game. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:27 μμ από kourt71724 2
Mr Aris Δημοσ. Σάββατο στις 10:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:44 πμ Ωραία έκπληξη 😄spoiler από chapter 4 Spoiler 4
nikos5800 Δημοσ. Σάββατο στις 12:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:14 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mr Aris είπε Ωραία έκπληξη 😄spoiler από chapter 4 Απόκρυψη περιεχομένων Το παιχνίδι έχει κάτι mini games άστα να πάνε,θα μπορούσε να ήταν ξεχωριστό παιχνίδι από μόνο του!! Επεξ/σία Σάββατο στις 12:14 μμ από nikos5800 2
Mr Aris Δημοσ. Σάββατο στις 05:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:24 μμ 5 ώρες πριν, nikos5800 είπε Το παιχνίδι έχει κάτι mini games άστα να πάνε,θα μπορούσε να ήταν ξεχωριστό παιχνίδι από μόνο του!! Στο συγκεκριμένο δε μου έκανε έκπληξη το μίνι game, υπάρχει το ίδιο και στο Original, η επιλογή του σχεδιασμού μου έφερε το χαμόγελο ενθουσιασμού 😍. Το τελείωσα και στο hard μόλις ξεκλείδωσε 🤣 Βασικά μου αρέσει που έχουν "πιαστεί" από κάποια σημεία του Original πχ Spoiler Το σημείο με το δελφίνι Και ενώ ήταν ένα μικρό cutscene στο Original το έχουν κάνει ολόκληρο mini game. Το mini game με το Spoiler Πιάνο Για μένα είναι απαλευτο πάντως, 10 φορές στάνταρ το προσπάθησα μέχρι να το πάρω Α, καλά για αστέρι για κανένα λόγο, ίσως με πληκτρολόγιο να είναι πιο εύκολο. Μέχρι στιγμής είναι 9,9 χάνει το 0,1 λόγο λίγων glitch σε σκιές. 2
whiteman7 Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 μμ Με dsll4 το παιχνιδι εχει ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ
kourt71724 Δημοσ. Κυριακή στις 03:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:21 μμ Έφτασα Spoiler Costa del sol. Από mini games χαμός και το battle system με έχει μαγέψει.
Mr Aris Δημοσ. Κυριακή στις 03:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:31 μμ 6 λεπτά πριν, kourt71724 είπε Έφτασα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Costa del sol. Από mini games χαμός και το battle system με έχει μαγέψει. Έχεις παίξει το Original? Αν ναι μπορείς να βάλεις σε spoiler Spoiler Αν υπάρχει σπίτι για αγορά στη περιοχή? Θέλω βίλα για τη Τίφα 😍 ποταρες και βολταρες στα μπιτσομπαρα και τη παραλία 🥳, και χρυσό τσοκομπο με ανταπόκριση στα καζίνο της gold sauser 🤣🤣🤣🤣
kourt71724 Δημοσ. Κυριακή στις 03:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:47 μμ Το έχω παίξει από όταν είχε πρωτοβγεί. Μόλις μπήκα στην περιοχή και έκανα τα πρώτα mini games. Θα εξερευνήσω περισσότερο το βράδυ. Spoiler Αν θυμάμαι καλά στο original είχε 300.000 η αγορά. Εδώ μου φαίνεται λίγο δύσκολο το θέμα χρημάτων και δεν ξέρω πως θα μαζευτούν. Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν είμαι και ιδιαίτερα σπάταλος και αντε να έχω 17k gill. 1
nickk0kkav Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 μμ Με 7800xt και 5800x 3d δεν έχω καθόλου stutters αλλα στο open word έχω crashes. Γύρισα τις ρυθμίσεις από high σε medium και όλα καλά. Και high το τρέχει ανετα αλλα crasharei ο driver. Λογικα 1-2 ρυθμίσεις κάνουν τη ζημια. Ισως λυθει με νεο driver Ειδα στο Internet οτι πολλοί εχουν θεματα ..καποιοι λενε οτι φταίει το fluid motion. Σε εμενα δεν εκανε κατι . Μετα απο 5 ωρες.. αρκετά βαρετο το ξεκίνημα. Το σύστημα μαχης ειναι καλο βεβαια οπως ηταν κ στο πρώτο. Σαν αίσθηση εξερεύνησης μετραει αλλα ψαχνω το story . Ξέρω υπερβολικά νωρις..Δε με βλεπω για πολλα sides πολυ mingame...
Charismo Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 πμ 8 hours ago, nickk0kkav said: Μετα απο 5 ωρες.. αρκετά βαρετο το ξεκίνημα. Το σύστημα μαχης ειναι καλο βεβαια οπως ηταν κ στο πρώτο. Σαν αίσθηση εξερεύνησης μετραει αλλα ψαχνω το story . Ξέρω υπερβολικά νωρις..Δε με βλεπω για πολλα sides πολυ mingame... Ένα από τα αδύναμα σημεία του παιχνιδιού, ίσως και το μοναδικό, είναι πως το pacing του main story σπάει πολύ συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα με τα sidequests και τα minigames. Εμένα προσωπικά βέβαια που σε τέτοιου είδους παιχνίδια λατρεύω το side content αυτό δεν με χάλασε, ίσα ίσα το εκτίμησα. Αλλά αν προτιμάς το main quest σε κάποια σημεία στη μέση ειδικά, το αφήνει σε δεύτερη μοίρα. 3
nikos5800 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:43 πμ 1 ώρα πριν, Charismo είπε Ένα από τα αδύναμα σημεία του παιχνιδιού, ίσως και το μοναδικό, είναι πως το pacing του main story σπάει πολύ συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα με τα sidequests και τα minigames. Εμένα προσωπικά βέβαια που σε τέτοιου είδους παιχνίδια λατρεύω το side content αυτό δεν με χάλασε, ίσα ίσα το εκτίμησα. Αλλά αν προτιμάς το main quest σε κάποια σημεία στη μέση ειδικά, το αφήνει σε δεύτερη μοίρα. Ναι,δεν είναι heavy story driven όπως το πρώτο μέρος,και στο original έτσι ήταν όταν άνοιγε ο κόσμος του,λογικά στο τρίτο μέρος θα έχουμε μια ισορροπία 2
chrisde Δημοσ. Δευτέρα στις 01:44 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:44 μμ Το original δεν ήταν ποτέ πραγματικό open world, άνοιγε ο χάρτης αλλά ουσιαστικά δεν είχε πράγματα να κάνεις εκτός από το να πας στον επόμενο προορισμό σου, κάτι optional τοποθεσίες όπως Spoiler Wutai, Fort Condor, Gongaga ήταν και αυτά story driven απλά optional. Στο τέλος μόνο είχε κάποια sidequests Spoiler (Weapons, Gelnika, Καταράκτης, ancient forest κτλ) οπότε βασικά και στο τρίτο μέρος αναμένεται μπόλικο πράγμα από sidequests. Απλά λογικά θα τα περιορίσουν λίγο, γιατί σαν να το παρακάνανε τώρα όντως. Το καλό βέβαια είναι ότι είναι optional οπότε μπορούμε άφοβα να τα προσπερνάμε για την ώρα και να ασχοληθούμε αν θέλουμε μετά το φινάλε. Όσο ψυχαναγκαστικός και αν είμαι, κάπως έτσι θα το κάνω από ένα σημείο και έπειτα διότι εντάξει ακόμα και εγώ έχω όρια. Το πιάνο πχ δεν παλεύεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα