Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Rebirth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Apparently they used totally outdated direct storage .DLL's lmao. If you're on an nvme drive download the new ones. Massively improved load times, pop in, and stutter for me without altering any .ini files. Also apparently fixes a consistent soft locking issue that I was lucky enough to avoid

https://www.nuget.org/packages/Microsoft.Direct3D.DirectStorage/

open the package file with 7zip > native>bin>x64

extract and replace files in root game install folder:

End>Binaries>Win64 (for most)

Αντικαταστήστε τα dll του direct storage, βοηθάει αρκετά στο pop in.

Επίσης όσοι έχετε nvidia μην χρησιμοποιείτε rebar από το NVIDIA Profile Inspector, προκαλεί stuttering.

23 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

Είναι καλύτερα με πληκτρολόγιο ή χειριστήριο αυτό το παιχνίδι;

Χειριστήριο, έτσι έχει σχεδιαστεί.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, chrisde είπε

Apparently they used totally outdated direct storage .DLL's lmao. If you're on an nvme drive download the new ones. Massively improved load times, pop in, and stutter for me without altering any .ini files. Also apparently fixes a consistent soft locking issue that I was lucky enough to avoid

https://www.nuget.org/packages/Microsoft.Direct3D.DirectStorage/

open the package file with 7zip > native>bin>x64

extract and replace files in root game install folder:

End>Binaries>Win64 (for most)

Αντικαταστήστε τα dll του direct storage, βοηθάει αρκετά στο pop in.

Επίσης όσοι έχετε nvidia μην χρησιμοποιείτε rebar από το NVIDIA Profile Inspector, προκαλεί stuttering.

Χειριστήριο, έτσι έχει σχεδιαστεί.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάτι από αυτά θα κάνει ουσιαστική δουλειά. Φοβάμαι ότι θα είναι placebo effect, όπως όλα τα "mods" του nexus που ισχυρίζονται ότι φτιάχνει το performance βάζοντας κάποιες μεταβλητές σε ένα ini αρχείο, που πολλές δε παίζει να κάνουν και τίποτα για την UE4 καθώς είναι από UE5.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά είναι τα καλά όταν κυκλοφορεί το παιχνίδι με το καλημέρα σε σωστή τιμή.

Ας έβγαινε το παιχνιδι στα 70ευρώ, και θα σας έλεγα τι πωλήσεις θα έκανε

image.png.19708a4cea5b174a70a739c1b2e6ff49.png

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτά είναι τα καλά όταν κυκλοφορεί το παιχνίδι με το καλημέρα σε σωστή τιμή.

Ας έβγαινε το παιχνιδι στα 70ευρώ, και θα σας έλεγα τι πωλήσεις θα έκανε

image.png.19708a4cea5b174a70a739c1b2e6ff49.png

Kαι μην ξεχναμε στα 59 στο humble μαζι με το πρωτο παιχνιδι επισημα εφοσον εχουμε humble choice την εκπτωση. Παιζει και στα 54 στο cdkeys αλλα και επισημα στα 59 ειναι εξαιρετικη τιμη. 30 ευρω το καθε παιχνιδι. Τα καλα του steam και γενικα του υπολογιστη οταν κονσολα πληρωνουν τα διπλασια πολλες φορες και παραπανω. 

Screenshot-9.png

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, naruto14 είπε

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάτι από αυτά θα κάνει ουσιαστική δουλειά. Φοβάμαι ότι θα είναι placebo effect, όπως όλα τα "mods" του nexus που ισχυρίζονται ότι φτιάχνει το performance βάζοντας κάποιες μεταβλητές σε ένα ini αρχείο, που πολλές δε παίζει να κάνουν και τίποτα για την UE4 καθώς είναι από UE5.

Εγώ πάντως έχω δει διαφορές. Δεν λέω ότι κάνουν όλα δουλειά, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ξέρεις τι βάζεις και γιατί. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια συστήματα και κάποιες ρυθμίσεις από το engine.ini μπορεί να βελτιώνουν το δικό μου και να χειροτερεύουν το δικό σου ή όντως να μη δεις διαφορές. Εμένα μου έχει μειωθεί πολύ το pop in και τα stuttering.

Εκτός από το rebar καλό είναι να κλείσετε και το hags, βοηθάει. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Kαι μην ξεχναμε στα 59 στο humble μαζι με το πρωτο παιχνιδι επισημα εφοσον εχουμε humble choice την εκπτωση.

Αν κάποιος δεν τα έχει και τα 2 παιχνίδια, προφανώς.

Για μένα που τα έχω παίξει ήδη και πιο πολύ για συλλογή αν τα πάρω σε pc, πιο πολύ ζυγίζω το 2ρο παιχνιδι.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, toxotis70 είπε

Είναι καλύτερα με πληκτρολόγιο ή χειριστήριο αυτό το παιχνίδι;

Action rpg είναι με στοιχεία turn based από τα παλιά👍κοινώς μόνο με χειριστήριο 😜

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Action rpg είναι με στοιχεία turn based από τα παλιά👍κοινώς μόνο με χειριστήριο 😜

Βασικά όχι, δεν έχει καμία σχέση με turn based, τα παλιά ήταν με atb (active time battle) απλά εννοείς που επιβραδύνεται ο χρόνος και έχεις επιλογή στο μενού για να διαλέξεις action, καμία σχέση με turn based όμως. Παλεύεται και με k&m για όποιον (Arkin) γουστάρει, αλλά δεν έχει σχεδιαστεί έτσι από default.

Fun fact, το μόνο Final Fantasy που ήταν πραγματικό turn based ήταν το X και ήταν το καλύτερο σύστημα μάχης από όλα. Το γιατί δεν το έχουμε ξαναδει από τότε είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύμπαντος των video games...

Κατά τα άλλα παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν θεματάκια με το φωτισμό, τις σκιες, την απόδοση εν γένει και το hdr τα οποία κουτσά στραβά με τη βοήθεια και των modders (που τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου:P) πιστεύω θα επιλυθούν σε ικανοποιητικό βαθμό, το παιχνίδι τώρα που δεν έχει ουσιαστικά stuttering (για μένα τουλάχιστον) το ευχαριστιέμαι όσο δεν πάει, είναι pure magic, αληθινό Final Fantasy όπως τα ξέρουμε και τα έχουμε αγαπήσει. Οι χαρακτήρες, το στόρυ, τα γραφικά, η μουσική, τι να πει κανείς... Περισσότερο χρόνο να είχα μόνο για να παίξω διότι με το ρυθμό που το πάω θα το έχετε τερματήσει όλοι και εγώ δεν θα έχω δει ακόμα το Τιφάκι με μπικίνι...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Ποτε δε καταλαβα τι φάση  με τη Τιφα και οχι την Aerith .  Βασικά πάτε σε αυτή που έχει τα μεγαλύτερα μεμε δαγκωτό :D

Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα, ελπίζω να μη βγουν όπλα :P, θα αρκεστώ να πω απλά ότι δεν είναι μόνο τα boobies (όχι πως με χαλάνε, φωτιά να πεσει να με κάψει😁) αλλά όλο το πακέτο από προσωπικότητα, γλυκάδα, τσαμπουκά και γενικότερα κορμί και πρόσωπο από εμφάνιση. Για μένα ο τελειότερος female video game χαρακτήρας ever χαλαρά κιόλας, δυναμική και ανεξάρτητη χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της. Εννοείται ότι αγαπάμε και Aerith προφανώς αλλά ούτως ή άλλως εφόσον ταυτιζόμαστε με τον Cloud ως πρωταγωνιστή (προσοχή spoiler για όποιον δεν έχει παίξει το og και το crisis core):

Spoiler

αυτή πάει πακέτο με Zack, όποια έλξη υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Cloud οφείλεται στην persona του Zack, η Tifa ήταν ο έρωτας του Cloud εξαρχής, ο λόγος που έγιναν όλα, η Ελένη της Τροίας του (Τι είπα τώρα ρε φίλε😆)

Και για να προλάβω και κάποιους κακεντρεχείς, το ξέρω ότι είναι fictional χαρακτήρας, χαβαλέ κάνουμε.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tifa και ξερό ψωμί 😍

Spoiler

Αν έχει ραντεβουδακι στη gold sauser ελπίζω να μην είναι ο σκύλος ή ο Μπάρετ 🤣 

Επεξ/σία από Mr Aris
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...