chrisde Δημοσ. Πέμπτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:22 πμ (επεξεργασμένο) https://store.steampowered.com/app/2909400/FINAL_FANTASY_VII_REBIRTH/ At long last! Σήμερα κυκλοφορεί επιτέλους για pc και επειδή για κάποιο ανεξήγητο για μένα λόγο δεν έχει ανοιχτεί ακόμα θέμα για αυτό, κάνω την παλικαριά. (Βέβαια από την άλλη μάλλον αυτό ήταν και το σωστό, δεν νομίζω να περίμενε άλλος εδώ μέσα με περισσότερη ανυπομονησία το παιχνίδι αυτό από την αφεντιά μου). Προφανώς η κουβέντα καλώς ή κακώς θα πάει κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, διότι αφενός μεν ξέρουμε όσοι ασχολούμαστε πάνω κάτω περί τίνoς πρόκειται από στόρυ, μουσική και gameplay, άλλωστε κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο στο ps5, αφετέρου η απόδοσή του εκεί ήταν ένα μείζον θέμα, διότι δεν ήταν η αρμόζουσα. Πολλοί ενώ είχαν ps5 περιμένανε πως και πως την κυκλοφορία του σε pc για να το απολαύσουν όπως του αρμόζει. Από τα reviews που έχω δει ως τώρα προκύπτουν θετικά και αρνητικά ως προς αυτό το καμμάτι. Στα θετικά, αν και προφανες, η έκδοση για pc είναι the way to go. 4Κ, με υποστήριξη dlss και 120fps με βελτιώσεις στο φωτισμό που ήταν τραγελαφικός σε κάποια σημεία στο ps5. Και η μεγάλη απορία που είχαμε όλοι αν θα έχει stuttering λόγω open world και προιστορίας από το remake, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι θετικά, σίγουρα καλύτερα από ότι φοβόμασταν. Τέλος απ' ότι δείχνει θα μπορούν και τα λιγότερα δυνατά μηχανήματα να το παίξουν με κάποιες παραχωρήσεις. Για το HDR δεν έχω δει κάτι ακόμα αλλά λογικά θεωρώ θα είναι οκ, ίδωμεν. Πάμε στα αρνητικά: Για μένα προσωπικά που έχω nvidia, η απουσία fg. Για τους υπόλοιπους, η απουσία fsr, xess (για την ώρα;), ultrawide (έλεος) και φυσικά μιας και μιλάμε για Square-Enix οι περιορισμένες επιλογές στα settings για να το φέρεις περισσότερο στα μέτρα σου. Α, και για κάποιο λόγο δεν υπάρχει dlss balanced, από το 66%(q) πάμε στο 50%(p). Φυσικά εννοείται ότι τα fmv και cutscenes θα έχουν κλειδωμένα fps (δεν εκπλήσσομαι πια απλά απογοητεύομαι)... Ανάμεικτα τα συναισθήματα λοιπόν διότι παρόλες τις ελλείψεις σε settings και τις υπόλοιπες κλασικές χαζομάρες της Square-Enix που θα διορθωθούν κλασικά με mods, το θέμα του stuttering και του visual quality ήταν αυτό που έκαιγε περισσότερο. Αυτά για αρχή σε γενικές γραμμές, τα υπόλοιπα όταν βγει το παιχνίδι εντός της ημέρας. Αντίο κόσμε για τους υπόλοιπους μήνες! ΥΓ) Αφιερωμένο στον Armoral. Utúlie'n aurë! Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:06 πμ από chrisde 3
kourt71724 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:00 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:00 πμ Γιατί έτσι και ούτε ένα preload ρε παιδιά ; 1
Mr Aris Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 πμ Και γω πίστευα θα έχουν preload. Επιτέλους το παιχνίδι πάει στον ενδιαφέρον μεγάλο κόσμο, το πρώτο αν και το έχω στη συλλογή, και μόνο που είναι εξολοκλήρου στο midgar με ξενέρωνε άσχημα. Τεσπα, για να δούμε τι θα δούμε. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει ελάχιστα πράματα 🤣
Mhlogiatros Δημοσ. Πέμπτη στις 12:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:03 μμ (επεξεργασμένο) Χμμμ γιατί να μη δίνουν preload στο steam . Κάτι βρωμάει εδώ . Να χουν χώσει Denuvo last minute και να κάνουν τις πάπιες ? Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:03 μμ από Mhlogiatros 1
kourt71724 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:15 μμ 24 minutes ago, Mr Aris said: Τεσπα, για να δούμε τι θα δούμε. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει ελάχιστα πράματα 🤣 Και εγώ. Το κατάφερα και τόσο καιρό δεν έχω δει ούτε ένα λεπτό από gameplay η οτιδήποτε.
chrisde Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Χμμμ γιατί να μη δίνουν preload στο steam . Κάτι βρωμάει εδώ . Να χουν χώσει Denuvo last minute και να κάνουν τις πάπιες ? Αυτό παίζει πολύ σαν ενδεχόμενο και ας μην έχει ακουστεί κάτι. Δεν νομίζω όμως, ελπίζω δηλαδή διότι το denuvo ρίχνει την απόδοση, ως γνωστόν. Το Remake δεν είχε, αλλά το FFXVI είχε... Δεν πειράζει για το preload, fiber to the rescue, τόσους μήνες περιμέναμε στις λίγες ώρες θα κολλήσουμε; Πλάκα πλάκα περιμένουμε και καινούριο driver σήμερα ή αύριο το πολύ και μάλιστα βαρβάτο με νέο dlss και app. Λογικά θα πάρει και από κει κάτι. Βγήκε χωριανοι! Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:20 μμ από chrisde
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:30 μμ Περιμένουμε σύγκριση του digital foundry
chrisde Δημοσ. Πέμπτη στις 06:44 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:44 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν, stuttering έχει δυστυχώς όπως το remake. To HDR είναι όπως το Remake επίσης, μια χαρά δηλαδή. Με dlss q (must για 4Κ) και με το καινούριο transformer dll η απόδοση είναι μια χαρά και η εικόνα επίσης. Δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά στην απόδοση του παλιού με το νέο dlss εκτός και αν δεν το ενεργοποίησα εγώ σωστά, δεν αποκλείεται ακόμα ανεπίσημο είναι. Spoiler Στο πρώτο cutscene με τον Zack μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο... Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:48 μμ από chrisde 2
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:02 μμ 17 λεπτά πριν, chrisde είπε Λοιπόν, stuttering έχει δυστυχώς όπως το remake. To HDR είναι όπως το Remake επίσης, μια χαρά δηλαδή. Με dlss q (must για 4Κ) και με το καινούριο transformer dll η απόδοση είναι μια χαρά και η εικόνα επίσης. Δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά στην απόδοση του παλιού με το νέο dlss εκτός και αν δεν το ενεργοποίησα εγώ σωστά, δεν αποκλείεται ακόμα ανεπίσημο είναι. Απόκρυψη περιεχομένων Στο πρώτο cutscene με τον Zack μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο... το transformer mode πως?
chrisde Δημοσ. Πέμπτη στις 07:42 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:42 μμ 39 λεπτά πριν, nikos5800 είπε το transformer mode πως? 1
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:47 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, chrisde είπε Ωραίος 👍νόμιζα ότι χρειαζόταν νεο driver από την nvidia Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:48 μμ από nikos5800
kourt71724 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:59 μμ Και εγω αρκετά ευχαριστημένος από απόδοση και gameplay μέχρι τώρα, αν και είναι νωρίς. Το game είναι σε καλά επίπεδα και δείχνει ότι έχει "αγάπη" πάνω του. Καλό gaming μάγκες. 1
Aruil Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 μμ Δες εδώ όλους τους fiber master race. Εγώ ακόμα κατεβάζω 1
chrisde Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ Πολύ stuttering... Τι διάολο λέγανε στα reviews, μόνο εγώ έχω πρόβλημα;
Mr Aris Δημοσ. Παρασκευή στις 12:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:47 πμ Ποπό βούτυρο παίζει μπράβο δε το περίμενα. Πολύ ωραίο το παιχνίδι, όλο το πρώτο chapter αρκετά ενδιαφέρον, μου άρεσε το συγκεκριμένο σημείο και στο Original εδώ είναι υπερπαραγωγή. Εντωμεταξύ ανεβαίνεις στη ταράτσα του ξενοδοχείου στο kalm και λες αυτό είναι το kalm? 3 οθόνες ήταν στο Original 🤣. Ελπίζω όταν κάνω update τους drivers να μη μαμηθει ο Δίας 🤣, τουλάχιστον τα shaders τα πέρασε μπαμ μπαμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα