panakart Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα "φώτα" σας σχετικά με το θέμα των εγγυήσεων για συσκευές που αγοράζουμε μέσω καταστημάτων όπως το Skroutz, το BestPrice κ.λπ. Η αφορμή για αυτό είναι ένα περιστατικό που συνέβη σε έναν φίλο μου. Είχε αγοράσει μια συσκευή Samsung από ένα τέτοιο κατάστημα, αλλά όταν η συσκευή χάλασε και επικοινώνησε με τη Samsung, του ζήτησαν την απόδειξη αγοράς. Δυστυχώς, η απόδειξη είχε χαθεί, και τον ενημέρωσαν πως δεν μπορούσαν να προχωρήσουν την εγγύηση μόνο με το IMEI της συσκευής. Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι το εξής: Ισχύει ότι, αν μια συσκευή είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, καλύπτεται από την εγγύηση της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα; Αν ναι, σε ποιες περιπτώσεις και για ποιες συσκευές ισχύει αυτό; Υπάρχουν εξαιρέσεις που πρέπει να γνωρίζουμε; Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ή έχει ανάλογη εμπειρία, ας μας διαφωτίσει!
Fotia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Καλύτερα μια ερώτηση και σε άλλο επίσημο service . Σε περιπτώσεις Samsung που γνωρίζω ,αν το τηλέφωνο γραφει κάπου ότι είναι EU ,αν δεν έχεις την αποδειξη , βρίσκουν την ημερομηνία κατασκευής ,και ισχύει η εγγύηση από τότε . αντί της πραγματικής ημερομηνίας αγοράς .Πιθανόν όμως να άλλαξε αυτό ... Τελος αν η συσκευή δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα ,μπορούν να ζητήσουν διάφορα κλπ
stark Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 11 hours ago, panakart said: Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα "φώτα" σας σχετικά με το θέμα των εγγυήσεων για συσκευές που αγοράζουμε μέσω καταστημάτων όπως το Skroutz, το BestPrice κ.λπ. Η αφορμή για αυτό είναι ένα περιστατικό που συνέβη σε έναν φίλο μου. Είχε αγοράσει μια συσκευή Samsung από ένα τέτοιο κατάστημα, αλλά όταν η συσκευή χάλασε και επικοινώνησε με τη Samsung, του ζήτησαν την απόδειξη αγοράς. Δυστυχώς, η απόδειξη είχε χαθεί, και τον ενημέρωσαν πως δεν μπορούσαν να προχωρήσουν την εγγύηση μόνο με το IMEI της συσκευής. Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι το εξής: Ισχύει ότι, αν μια συσκευή είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, καλύπτεται από την εγγύηση της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα; Αν ναι, σε ποιες περιπτώσεις και για ποιες συσκευές ισχύει αυτό; Υπάρχουν εξαιρέσεις που πρέπει να γνωρίζουμε; Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ή έχει ανάλογη εμπειρία, ας μας διαφωτίσει! Συγκεκριμένα για τη Samsung, ίσως βοηθήσει μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Smartec https://smartecservice.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα