HanzEmilBerdain Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, Aris_ είπε εχεις bios >0702 ? Oχι, το 1104 εχω το οποιο το ξαναπερασα μηπως εφαγε καποιο corruption.
micos000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 39 λεπτά πριν, HanzEmilBerdain είπε Oχι, το 1104 εχω το οποιο το ξαναπερασα μηπως εφαγε καποιο corruption. Εννοούσε νεώτερο από το 0702 και όντως έχεις.
HanzEmilBerdain Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Εννοούσε νεώτερο από το 0702 και όντως έχεις. Nαι, μετα το προσεξα το ">" Παντως οφειλω να πω οτι τοσο αρχικα με την προσθηκη των μνημων, και με την αλλαγη του επεξεργαστη στο τελος, το συστημα ετρεχε πολυ καλυτερα, τα εικονιδεια στην γραμμη εργασιων φορτωναν σαν πολυβολο, σε συγκριση με τον παλιο που ηταν πολυ "ντροπαλος" Εκεινο που με τρωει, ειναι θεμα hardware η software οι bsod?
Apaleytos80 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τι μνήμες πήρες απο Κίνα, 800άρες ? γιατι 1066 και 1333mhz δεν νομίζω να τρέχουν. Μήπως βλέπεις το FSB? Κάνε ενα clear cmos αφού άλλαξες cpu και άστες στο auto, δες πόσο τρεχουν. Δύσκολο να φταίει η cpu, αν και παλιά.
HanzEmilBerdain Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Τι μνήμες πήρες απο Κίνα, 800άρες ? γιατι 1066 και 1333mhz δεν νομίζω να τρέχουν. Μήπως βλέπεις το FSB? Κάνε ενα clear cmos αφού άλλαξες cpu και άστες στο auto, δες πόσο τρεχουν. Δύσκολο να φταίει η cpu, αν και παλιά. Πηρα αυτες απο αγγελια στο forum για να ταιριαζει και το latency. Oταν ψαχνομαι για θεμα hardware και αναφερομαι στις μνημες, φοβαμαι μηπως κατι παιζει στην συνεργασια με τον cpu, γιατι τις ειχα δουλεψει αρκετα με τον παλιο χωρις καποιο προβλημα, και εκει τις ειχα ορισει στο bios - dram frequency αν θυμαμαι καλα ηταν η ρυθμιση - , στα 1066 και ηταν σταθεροτατες. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από HanzEmilBerdain
Apaleytos80 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Μπες στο bios και κάνε lock " PCIe frequency στα 100MHz και PCI στα 33MHz". Μετα ολα στο αυτο και δεν πως πανε. Ειναι rated 1066 mhz 5-5-5-15 στα 2.2V, αν δεν παίζουν σωστά βάλτες 800mhz 5-5-5-18 στα 1.8V. Με τις παλιές μνήμες βγάζει error?. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Apaleytos80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα