Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα, χρονια πολλα.

Σημερα εκει που το ειχα αφησει να αναπαραγει flac αρχειο, κολλησε και εκανα επανεκκινηση οπου ειδα οτι ειχε γυρισει σε bios defaults.

Δουλεψε για λιγο και παρουσιασε στο τελος την εικονα που ελπιζω να φαινεται στο video:

https://vimeo.com/manage/videos/1069300644/c675eb69cf

Δεν εφτιαξε και εβαλα πανω τον παλιο επεξεργαστη, αλλα το αποτελεσμα ακριβως το ιδιο.

Τι λετε να συμβαινει, ταπαιξε η μητρικη;

Δοκιμασα να αφησω μονο τις παλιες μνημες πανω και την καρτα γραφικων, τιποτε αλλο αλλα τζιφος...

Επεξ/σία από HanzEmilBerdain
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κακο ειναι οτι στην οθονη δυσκολα βγαζεις ακρη τι δειχνει, οποτε δυσκολο να τρεξω τα προγραμματα που λες, παντως τα ιδια "τεχνουργηματα" μου τα εβγαζε λιγο πριν βγαλει bsod...

Θα πρεπει να ψαξω να βρω μια καρτα γραφικων να μου φυγει η ιδεα.

Αραγε να μπορει να μπει στο pc του γραφειου που εχει μητρικη την GIGABYTE H97-HD3?

Η καρτα ειναι η ASUS EN8500GT.

Το κακο ειναι οτι σαν να χτυπησαν και τα windows, βγαζει οθονη επιλογων αποκαταστασης και μηνυμα οτι δεν μπορουν να ξεκινησουν...

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών είναι, μην το ψάχνεις. Προσπαθεί να μπει στα windows αλλά μόλις φορτώσει τους οδηγούς της vga κρεμάει το σύστημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σας ευχαριστω, πριν δω τις απαντησεις εβαλα την καρτα γραφικων στο αλλο pc και εκει δεν μπορουσε καν να μπει στο bios, παω για αλλη καρτα...

Σας ευχαριστω για την βοηθεια!👍

Eπειδη το συστημα ειναι παλιο και οι απαιτησεις δεν ειναι μεγαλες, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ανεβαζει αναλυση εως 1080p και να ειναι οσο γινεται αθορυβη (αυτο πολυ σημαντικο) εχετε καποια προταση;

Αυτες π.χ. μου κανουν;

gigabyte gtx 550 - asus hd 3870 - sapphire hd 4850

Να σημειωσω οτι το τροφοδοτικο του συστηματος ειναι 650w, η συνδεση θα γινει μεσω hdmi η dvi, και δεν παιζω παιχνιδια ειναι μονο για αναπαραγωγη μουσικης.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση ο νεος Q9400 να "ζορισε" την καρτα γραφικων και να παρουσιασε το προβλημα, η απλα ηταν η ωρα της;

Κανω αυτην την σκεψη γιατι με τον Ε7300 δουλευε για χρονια χωρις προβλημα και βγηκε off με την τοποθετηση του 9400.

Βρηκα ενα bottleneck calculator και μου εδωσε αυτα:

Q9400ASUSEN8500GTSILENTMAGIC.JPG.c934d17651a7c2deb0e96086974b8f29.JPG

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, HanzEmilBerdain είπε

Υπαρχει περιπτωση ο νεος Q9400 να "ζορισε" την καρτα γραφικων και να παρουσιασε το προβλημα, η απλα ηταν η ωρα της;

Κανω αυτην την σκεψη γιατι με τον Ε7300 δουλευε για χρονια χωρις προβλημα και βγηκε off με την τοποθετηση του 9400.

Βρηκα ενα bottleneck calculator και μου εδωσε αυτα:

Q9400ASUSEN8500GTSILENTMAGIC.JPG.c934d17651a7c2deb0e96086974b8f29.JPG

1ον, αυτές οι ιστοσελίδες είναι λίγο ότι να ναι, μην τις παίρνεις σοβαρά.
2ον, ένας ισχυρότερος επεξεργαστής δε ζορίζει την κάρτα γραφικών.

Η 8500 είναι κάρτα του 2007, και αρκετά άντεξε θα έλεγα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...