Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ethereum είπε

το κουμπί απο πουκάμισο πίσω με τις 4 τρύπες ( κάμερες ) για σταυροβελονιά είναι ? 😄 sorry αλλά αυτό μου θυμίζει

Now I cannot unseen it...😄

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, aces είπε

Πολυ Ai Ai k ξανα Αι ψιλο-αναμενομενο. Μενει να δουμε αν στα ελληνικα το Ai θα ειναι χρησιμο στην πραξη για τον περισσοτερο κοσμο (μεσο χρηστη) ή απλα θα ειναι κατι που οντως θα ξεφουσκωσει...... Για τη σειρα μια απο τα ιδια τα chip πλεον εχουν παει σε αλλο επιπεδο και καθε αναβαθμιση δεν προσφερει κατι. Οι επιδοσεις φαινονται κυριως σε gaming....Μεγαλη η παρουσιαση πολυ Αi που ισως παει και με συνδρομη στο μελλον. Τιμες ιδιες με περυσι...υψηλή η τιμη ισως παιξουν προσφορες με διπλασιο αποθ.χωρο.τις πρωτες εβδομαδες.

ναι....sister clone ;)

Γερμανία πάντως το ένα terabyte 1100 € από την Samsung με τους κωδικούς

Δημοσ.
15 ώρες πριν, stormrain είπε

Εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω, ειναι γιατι να βγάλει τα Bluetooth features από το Spen.

Κατατα οι καμπύλες δεν με ξετρελαίνουν και τα ΑΙ λογικά θα τα πάρει και το s24u, οποτε με βλέπω να παραμένω εδώ για την ώρα. 

Κόστος και μη χρησιμοποίηση. Ξέρω καμία 10αρια με s24 ultra και δεν το δουλεύουν κυριολεκτικά ποτέ το πενάκι.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Γνωρίζει κάποιος αν και πότε θα έχουμε και στην Ελλάδα τα pre-order exclusive colours? 

Μίλησα με τη samsung Ελλάδος στο τηλέφωνο και ακόμα περιμένω ενημέρωση επί του θέματος. 

https://www.gsmarena.com/check_out_the_onlineexclusive_colors_of_s25_ultra_s25_and_s25-news-66208.php

Δημοσ.
Στις 23/1/2025 στις 3:18 ΜΜ, papalfisti7 είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Γνωρίζει κάποιος αν και πότε θα έχουμε και στην Ελλάδα τα pre-order exclusive colours? 

Μίλησα με τη samsung Ελλάδος στο τηλέφωνο και ακόμα περιμένω ενημέρωση επί του θέματος. 

https://www.gsmarena.com/check_out_the_onlineexclusive_colors_of_s25_ultra_s25_and_s25-news-66208.php

Μόνο το Jet Black και στο pre-order. Για τα άλλα περιμένουμε ενημέρωση.

Δημοσ.

Το jet black να το αποφύγετε..

στην αρχή είναι εντυπωσιακό αλλά όταν αναπόφευκτα γδαρθούν οι ακμές, το κινητό φαίνεται παλιατζουρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο χρωμα θα περνατε στο κινητο? το titanium black ή το jet black?

μου αρεσουν και τα δυο....

Επεξ/σία από johnfree
Δημοσ.
5 ώρες πριν, johnfree είπε

ποιο χρωμα θα περνατε στο κινητο? το titanium black ή το jet black?

μου αρεσουν και τα δυο....

Κάποιος ανέφερε ότι το jet black θα ξεβαψει στις γωνίες. Αν όντως συμβεί πάμε για titanium black. 

Δημοσ.

το s24 σε μαυρο οποιος το εχει, παρατηρησε αμα εχει ξεβαψει? δεν νομιζω να εχουν ακουστει αναφορες στα προγουμενα μοντελα οτι υπαρχει τετοιο θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...