Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, αποστόλης είπε

Χρησιμοποιεί κανείς digital assistants στα κινητά? 

Το γεγονός ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα ελληνικά είναι από μόνο του αποτρεπτικό νομίζω. 

Κλασική Samsung promo Αμερικής τα μισά χρήματα και δώρο τα galaxy buds3 pro. Promo Ελλάδας 50 ευρώ έκπτωση και επιστροφή ΕΩΣ 150 ευρώ για την παλιά συσκευή σου.

• Sad 1
Δημοσ.

Εχετε καταλαβει διανοηθει οτι τα flag κινητα της samsung και apple κοντευουν τις 2 χιλιαδες ευρω;Σου προκαλει μια αηδια..Και κινητα χωρις jack 3,5mm και radio tuner chip ..απο μενα ειναι οχι.

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.

χωρίς να θέλω να το κάνω vs το θέμα, νομίζω ότι φέτος η επιλογή oneplus 13 είναι πιο σωστή. Ακόμα και για τα samsung fanboys, μπας και πάρει το μήνυμα η samsung και αλλάξει. Δεν λέω ότι το κινητό δεν είναι καλό, ίσως είναι και συνολικά καλύτερο από το oneplus 13. Αλλά μιλάμε για 300€+ παραπάνω για υπεροχή σε μερικά σημεία ελαφρώς και σε άλλα υποδεέστερο εμφανώς. Το κυριότερο εκνευριστικό της, που θα πρέπει να πάρει ένα μάθημα η samsung είναι η κοροιδία προς τους πελάτες της. Τρία χρόνια ίδια κινητά και σε design και σε χαρακτηριστικά. Ταχεία φόρτιση έχει βγει στην αγορά εδώ και χρόνια. Στα 30-45w η samsung. Φέτος βγήκαν νέες μπαταρίες, στα ίδια η samsung. Hardware φακών το ίδιο. Βάλε λίγο καλύτερους τους δεύτερους φακούς ρε samsung. Επειδή τα κάνει η apple, τα κάνει και η samsung. Όποιος όμως θέλει apple θα πάρει apple, δεν θα πάρει samsung, εδώ είναι το κοινό του android και θα δει και τι προσφέρουν και οι άλλοι.

Δεν μπορεί τη ναυαρχίδα σου που ζητάς 1600€, να μην την έχεις με την τελευταία τεχνολογία σε όλους τους τομείς. Με φόρτιση και μπαταρία τεχνολογίας 10ετιας. Κοροιδεύεις.

Εγώ φέτος θα πάω στο oneplus 13 και έναν δικό μου άνθρωπο που ήταν να πάρει το s25+, θα τον κατευθύνω και αυτόν προς oneplus 13. Ας συνέλθει η samsung πρώτα και μετά βλέπουμε.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, ardi21 said:

Εδώ πούλησαν τα S24 που είχαν exynos στον μισο πλανήτη, αυτά δεν θα πουλήσουν;

Και γω σε S25 θα πάω αλλά ας οψεται που έχω το ίδιο κινητό 6 χρόνια και ηρθε η ωρα για αλλαγη. Συν οτι θέλω να μπω στο οικοσύστημα γιατί εχω και τάμπλετ Samsung. Είναι σκέτη κοροϊδία 3 χρόνια να μην έχουν αλλάξει σχεδόν τίποτα.

Οι τυχεροί μάλλον θα είναι αυτοί που θα πάρουν το S26, εκει μαλλον θα γίνουν οι μεγαλύτερες αλλαγές.

Μπορείς αν θες με λιγότερα λεφτά να πας σε ένα μεταχειρισμένο ή κάποιο S23 με λιγότερα λεφτά το οποίο στέκεται πολύ καλά σήμερα και να αναβαθμίσεις σε καμιά διετία στο S27 πχ αν πιστεύεις ότι τότε θα έχει ουσιαστικό νόημα η αναβάθμιση

Δημοσ.
7 hours ago, Giorgos17589 said:

Με τα ιδια λεφτα παιρνεις oppo find x8 pro η oneplus 13  και εχεις μακραν καλύτερη συσκευη 

Συμφωνώ πλέον μετά από χρόνια χρήσεως samsung. 

• Like 1
Δημοσ.

Η samsung εδώ και 2 χρόνια δεν δίνει τίποτα καινούργιο και ακολουθεί τακτικές apple. Προφανώς δεν θα πατώσει, αλλά αν δεχθεί μια πτώση πωλήσεων 20 με 30% κάτω, θα λάβει το μήνυμα.

Και η oneplus αν κάνει τα ίδια στο 14 θα πρέπει να λάβει και αυτή το ίδιο μήνυμα (τα έκανε βασικά στο 9,10 και φαίνεται να το κατάλαβε).

Όταν ζητάς 1600€ για την ultra συσκευή, θα πρέπει να δίνεις την αιχμή της τεχνολογίας. Όχι ανακυκλωμένη τεχνολογία του 2020. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Arkin είπε

Ανθρακας τα s25 κυριολεκτικα ευχομαι να μην πουλησουν ουτε ενα.

Συγουρα δεν θα παει καλα και το ξερουν ...για το λογο αυτο απο τωρα ετοιμαζουν το s26

Επεξ/σία από psaras61
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Natha είπε

S23  σαν καινούριo μετά από δύο χρόνια, κρατάει σίγουρα κάνα δυο ακόμα και μετά αναβάθμιση. Προφανώς δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση κάθε χρόνο, το s25 αφορά όσους είναι με s21, άντε το πολύ s22.

To ίδιο ισχύει για όλους. Η μόνη διαφορά είναι ότι την Apple την παίρνει να βάζει SW Limitations σε προηγούμενα μοντέλα για να σε κάνει να αναβαθμίσεις.
Αν μπορέσει θα το κάνει και η Samsung.
Πλέον δεν έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης του HW κανένας. θα παίζουν με την αρχιτεκτονική και την αναλογία P/E cores. Οι κάμερες ήδη έχουν ψιλοταβανιάσει και βάζουν ΑΙ για να πετύχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Ο ήχος μάλλον όσο κάνουν πιο λεπτές τις συσκευές χάνει λόγω φυσικής (βλ iPad M4) και στην εικόνα παίζουν με τα nits αφού πραγματικά πρέπει να το ψυρίσεις για να δεις σημαντικές διαφορές.

Μέχρι να βρεθεί κάποια νέα τεχνολογία θα είμαστε σε μικροβελτιώσεις. Ανά 5 χρόνια αλλαγή είναι μια χαρά.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, psaras61 είπε

Συγουρα δεν θα παει καλα και το ξερουν ...για το λογο αυτο απο τωρα ετοιμαζουν το s26

Ναι, γιατί αλλιώς δε θα το ετοίμαζαν, θα έπαιρναν ένα τρίμηνο ρεπό να απολαύσουν τη νέα κυκλοφορία. Πάντα έτσι γίνεται, όπως και στην Apple, πριν καν κυκλοφορήσουν τα κινητά της εκάστοτε χρονιάς, έχουν βγει leaks από prototypes για τα επόμενα.

4 ώρες πριν, enrique19 είπε

Εχετε καταλαβει διανοηθει οτι τα flag κινητα της samsung και apple κοντευουν τις 2 χιλιαδες ευρω;Σου προκαλει μια αηδια..Και κινητα χωρις jack 3,5mm και radio tuner chip ..απο μενα ειναι οχι.

Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

Τα κινητά είναι μια χαρά, χωρίς εκπλήξεις και κάποιες αναμενόμενες αναβαθμίσεις στα σημεία. Όπως κάθε χρόνο άλλωστε, γι'αυτό και δεν χρειάζεται αναβάθμιση κάθε φορά. Εξάλλου, κανείς δεν αναγκάζεται να αναβαθμίσει και επιλογές υπάρχουν για όλα τα budget.

• Like 1
Δημοσ.

hard pass...

κανονικά αναβαθμιζω καθε 2 χρονια , αλλα το ΑΙ δεν είναι λόγος να αλλάξω το S23U....το οπτικό ζουμ παραμενει στο 5Χ, το πενακι εχασε το BT, η οθόνη ίδια με περυσι, καμία αναβαθμιση στο fast charging...

κριμα

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, for4 είπε

χωρίς να θέλω να το κάνω vs το θέμα, νομίζω ότι φέτος η επιλογή oneplus 13 είναι πιο σωστή. Ακόμα και για τα samsung fanboys, μπας και πάρει το μήνυμα η samsung και αλλάξει. Δεν λέω ότι το κινητό δεν είναι καλό, ίσως είναι και συνολικά καλύτερο από το oneplus 13. Αλλά μιλάμε για 300€+ παραπάνω για υπεροχή σε μερικά σημεία ελαφρώς και σε άλλα υποδεέστερο εμφανώς. Το κυριότερο εκνευριστικό της, που θα πρέπει να πάρει ένα μάθημα η samsung είναι η κοροιδία προς τους πελάτες της. Τρία χρόνια ίδια κινητά και σε design και σε χαρακτηριστικά. Ταχεία φόρτιση έχει βγει στην αγορά εδώ και χρόνια. Στα 30-45w η samsung. Φέτος βγήκαν νέες μπαταρίες, στα ίδια η samsung. Hardware φακών το ίδιο. Βάλε λίγο καλύτερους τους δεύτερους φακούς ρε samsung. Επειδή τα κάνει η apple, τα κάνει και η samsung. Όποιος όμως θέλει apple θα πάρει apple, δεν θα πάρει samsung, εδώ είναι το κοινό του android και θα δει και τι προσφέρουν και οι άλλοι.

Δεν μπορεί τη ναυαρχίδα σου που ζητάς 1600€, να μην την έχεις με την τελευταία τεχνολογία σε όλους τους τομείς. Με φόρτιση και μπαταρία τεχνολογίας 10ετιας. Κοροιδεύεις.

Εγώ φέτος θα πάω στο oneplus 13 και έναν δικό μου άνθρωπο που ήταν να πάρει το s25+, θα τον κατευθύνω και αυτόν προς oneplus 13. Ας συνέλθει η samsung πρώτα και μετά βλέπουμε.

Αρχικά το κινητό πλέον είναι εντελώς flat , δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουν για να θεωρήσετε ότι άλλαξαν το design . Αν πάλι λες για τις κάμερες πίσω, γιατί να αλλάξουν κάτι που αρέσει στον κόσμο; Εκτός αν θέλετε αυτά τα τσίρκα με τους καθρέφτες και τα led που φτιάχνουν οι Κινέζοι. Για τις μπαταρίες προφανώς έχουν τεράστιο stock γι'αυτό δεν τις αλλάζουν. Ελπίζουμε από του χρόνου ότι θα τις δούμε. Βέβαια πλησιάζει και ο καιρός που θα πρέπει να μπει πλάτη στα κινητά όπως παλιά που αλλάζαμε τις μπαταρίας μόνοι μας. Συμφωνώ για την ταχύτητα φορτιστής θα έπρεπε να πάει στα 65w τουλάχιστον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alizia777 είπε

OnePlus 13 φέτος. Αιχμή της τεχνολογίας κύριοι.

το κουμπί απο πουκάμισο πίσω με τις 4 τρύπες ( κάμερες ) για σταυροβελονιά είναι ? 😄 sorry αλλά αυτό μου θυμίζει

Επεξ/σία από ethereum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...