Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Νομίζω αν δεν χρησιμοποιείς πενάκι δεν υπάρχει λόγος να πας σε ultra. 

Θα μπορούσε βέβαια η Samsung να βάλει τις κάμερες του ultra και στο plus, αλλά δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν...

Απο s1 επαιρνα παντα ολη την σειρα..αλλα απο την στιγμη που εγινε note η  σειρα ultra  ο σχεδιασμος δν μου αρεσε..προτιμω την σειρα plus αρκει να εχει snapdragon!το πενακι ποτε δεν το χρησιμοποιουσα

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αρθρογράφος μάλλον έγραψε για τις αναβαθμίσεις που θα έπρεπε να κάνει η Samsung και οχι για αυτες που έκανε... Αη δεν πειραζ ,(όπως λέει και ο travelmoto) Ελπίζουμε του χρόνου να τα υλοποιήσει

Αναφορά σε κείμενο

Αρχικά η Dynamic AMOLED 2X οθόνη στις 6.2 ίντσες προσφέρει ανάλυση QHD+ (3200 x 1440 pixels)

Αναφορά σε κείμενο

Το σύστημα καμερών του Ultra αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία των smartphones. Η κύρια κάμερα 200MP με αισθητήρα 1/1.3" και προηγμένο OIS συνοδεύεται για πρώτη φορά από μια υπερευρυγώνια 50MP και δύο τηλεφακούς 50MP που προσφέρουν 3x και 10x οπτικό ζουμ αντίστοιχα.

Αναφορά σε κείμενο

Η μπαταρία των 4500mAh υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 45W, προσφέροντας 50% φόρτιση σε 20 λεπτά ενώ η ασύρματη φόρτιση 15W και η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 4.5W συμπληρώνουν τις επιλογές φόρτισης, με τις ταχύτητες να μένουν σταθερές και φέτος

Αναφορά σε κείμενο

Η μπαταρία των 5000mAh συνδυάζεται εδώ με ταχύτερη φόρτιση στα 65W, επιτρέποντας πλήρη φόρτιση σε λιγότερο από μία ώρα

Επεξ/σία από dimitris1090t
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, techon1 είπε

ΛΟΛ, σοβαρά τώρα; Με τόσα λεφτά παίρνεις iPhone 16 pro (max)

Αστα να πανε φιλε με αυτα τα λεφτα πληρωνεις 3 ενοικια η 3 δοσεις δανειου η ξερω γω 5 μηνες σουπερ μαρκετ η ενα παλιο μεταχειρισμενο fiat η 800 γρανιτες polaretti. Οτι λαχει ο καθενας

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 4
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω, ειναι γιατι να βγάλει τα Bluetooth features από το Spen.

Κατατα οι καμπύλες δεν με ξετρελαίνουν και τα ΑΙ λογικά θα τα πάρει και το s24u, οποτε με βλέπω να παραμένω εδώ για την ώρα. 

Δημοσ.

4 ώρες, 38 posts. 

Α ρε μηλαράρα μόνο εσύ ανάβεις τα πάθη στους ανθρώπους. 

Θα είχε σε 4 ώρες 250-300 posts και 5-6 αποκλεισμούς χρηστών.  

• Haha 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

S23  σαν καινούριo μετά από δύο χρόνια, κρατάει σίγουρα κάνα δυο ακόμα και μετά αναβάθμιση. Προφανώς δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση κάθε χρόνο, το s25 αφορά όσους είναι με s21, άντε το πολύ s22.

Επεξ/σία από Natha
  • Like 3
Δημοσ.

Πήρα το Oneplus 13 (16/512) μαζί με το Watch 2R  δώρο και - 100€ ακόμα στο καλάθι,όλα αυτά στα 1100€.Δεν το άνοιξα ποτέ,σαν Samsung Fanboy (για ναυαρχίδες πάντα γιατί στα midrange παίζω και με Xiaomi).Το έβαλα ακόμα και σε αγγελία περιμένοντας αυτή τη φοβερή παρουσίαση της εταιρίας,με πήραν 10 τηλέφωνα από τις αλυσίδες που δήλωσα ενδιαφέρον για να κάνουμε προπαραγγελία και με ρωτούσαν ποιο χρώμα με ενδιαφέρει ενώ η ώρα ήταν 3 το μεσημέρι και δεν είχε γίνει η επίσημη παρουσίαση ακομα.Τους είπα κάντε λίγη υπομονή,να δω την παρουσίαση και μιλάμε. Πηρα πατατάκια,πήρα κόκα κόλα(ήθελα να δω το event νηφάλιος) άραξα στον καναπέ,έβαλα αθόρυβο το τηλέφωνο (Poco X6 Pro έτσι για την ιστορία) να μην με ενοχλεί κανείς και ξεκίνησα να παρακολουθώ..Στα πρώτα 30 λεπτά το έκλεισα μιας και βαρέθηκα ότι βλέπω να έχει την λέξη ΑΙ...

Κάποιος "παράξενος" θα μου πει και ποιον ενδιαφέρουν όλα αυτά ρε μεγάλε;Εγώ θα απαντήσω ότι ίσως να ενδιαφέρουν όσους ξεκίνησαν να δουνε με ενθουσιασμό τη νέα σειρά Galaxy S25 όπως εγώ,μη θέλοντας να πιστέψουν τις φήμες δεξιά και αριστερά και έφαγαν την ξενερα της ζωής τους...

Samsung,τα λέμε του χρόνου τέτοιες μέρες να είμαστε καλά..!Όσοι το αγοράσετε,να το χαρείτε μέχρι τέλους!!Καλό βράδυ σε όλους 

• Like 4
Δημοσ.

Όχι ευχαριστούμε. Δεν θέλουμε προσωπικούς ΑΙ βοηθούς. 

4 ώρες πριν, spipan είπε

Τα πράγματα είναι απλα, τα κινητά είναι τόσο καλα πλεον που δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάζεις κάθε χρόνο. 

Καλά, μερικοί όπως εγώ, πότε μας δεν αλλάζαμε κινητό τόσο συχνά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει καταφέρει κάποιος να κάνει παραγγελία από το γερμανικό site της Samsung ας μου πει τι έκανε. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Marduk1 είπε

Το s25 plus δειχνει τελεια επιλογη!!!εχω απορριψη την σειρα ultra λογου σχεδιασμου εδω και καιρο!

Με τα ιδια λεφτα παιρνεις oppo find x8 pro η oneplus 13  και εχεις μακραν καλύτερη συσκευη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...