Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλα, τα κινητά είναι τόσο καλα πλεον που δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάζεις κάθε χρόνο. 

• Like 12
  • Thanks 2
Δημοσ.

S25 με 4000mah ονομαστική χωρητικότητα μπαταριας, που στα samsung σημαίνει 200mha περίπου χαμηλότερα η πραγματική, καληνύχτα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, aces είπε

Πολυ Ai Ai k ξανα Αι ψιλο-αναμενομενο. Μενει να δουμε αν στα ελληνικα το Ai θα ειναι χρησιμο στην πραξη για τον περισσοτερο κοσμο (μεσο χρηστη) ή απλα θα ειναι κατι που οντως θα ξεφουσκωσει...... Για τη σειρα μια απο τα ιδια τα chip πλεον εχουν παει σε αλλο επιπεδο και καθε αναβαθμιση δεν προσφερει κατι. Οι επιδοσεις φαινονται κυριως σε gaming....Μεγαλη η παρουσιαση πολυ Αi που ισως παει και με συνδρομη στο μελλον. Τιμες ιδιες με περυσι...ισως παιξουν προσφορες με διπλασιο αποθ.χωρο.

ναι....sister clone ;)

είναι εντυπωσιακό το ΑΙ , ο Dave2D του είπε το εξής , αν χιονίζει απόψε να κανονίσει το ξυπνητήρι και να τον ξυπνήσει 30 λεπτά νωρίτερα , αυτό τσέκαρε και δεν χιόνιζε και δεν τον ξύπνησε νωρίτερα  , το δεύτερο ρώτησε πόσο μακριά είμαι απο το αεροδρόμιο , αν είμαι πάνω απο 10 λεπτά στείλε μύνημα στη γυναίκα μου και πες της ότι θα αργήσω και το έκανε , και ένα ακόμη να τσεκάρει τα επόμενα 3 ματς των Raptors και να τα προσθέσει στο ημερολόγιο του 👍

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 2
Δημοσ.
21 minutes ago, TutaKachun said:

Και να έχω την κάθε παραξενιά και βλακεια της Apple; No thanks. Android και πάλι Android 

Ενώ η σαμσουνγκ γκουγκλ είναι τόσο σωστοί και ανοιχτοί όπως κάποτε. Μπορείς να κανεος ότι θέλουν μόνο. Το αντροιντ κάθε χρόνο γίνεται περισσότερο ιος και το ιός παει λίγο προς αντροιντ αρα κάπου στην μεση φτάνουμε με αργά βήματα.

Βασικά ας κόψουν τα ιβεντ εκατομμυρίων και να μειώσουν την τιμή σε αυτά τα κινητά.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από τα 1859$, φροντιστε η συνδρομή για το "ΑΙ" να είναι τουλάχιστον 20-30$ το μήνα, μη μας περάσουν για τίποτα πλεμπαίους!

Δημοσ.

Κράτησαν ίδιας τεχνολογίας και ίδιας χωρητικότητας μπαταρίες όταν άλλες εταιρίες δίνουν πολύ μεγαλύτερες νέας τεχνολογίας και με πολύ υψηλοτερό ρυθμό φόρτισης, αδιάφορες συσκευές τελείως, φέτος η oneplus παίζει καλύετρη μπαλίτσα.

• Like 3
Δημοσ.
19 minutes ago, ardi21 said:

Εδώ πούλησαν τα S24 που είχαν exynos στον μισο πλανήτη, αυτά δεν θα πουλήσουν;

Και γω σε S25 θα πάω αλλά ας οψεται που έχω το ίδιο κινητό 6 χρόνια και ηρθε η ωρα για αλλαγη. Συν οτι θέλω να μπω στο οικοσύστημα γιατί εχω και τάμπλετ Samsung. Είναι σκέτη κοροϊδία 3 χρόνια να μην έχουν αλλάξει σχεδόν τίποτα.

Οι τυχεροί μάλλον θα είναι αυτοί που θα πάρουν το S26, εκει μαλλον θα γίνουν οι μεγαλύτερες αλλαγές.

ναι απο οτι διαβασα θα εχει 6 χρωματα οποτε θα εχουμε κατι να περιμενουμε χαχα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SWISSTEC είπε

τελικά στο S25 ULTRA  δεν θα έχει ram 16gb όπως λέγανε?

ΜΟΝΟ στην Ασιατικη αγορα..

επισης νομιζω οτι στο Hardware εχουμε πιασει ταβανι εδω και καιρο .. το παιχνιδι πλεον μονο στο software... και το AI βεβαια...

για ios vs android νομιζω μονο οι γραφικοι ασχολούνται πλεον.... ειναι πολυ μικρες οι διαφορές και ειναι θεμα καθαρα γουστου...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, spipan said:

Τα πράγματα είναι απλα, τα κινητά είναι τόσο καλα πλεον που δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάζεις κάθε χρόνο. 

17 minutes ago, redcom7 said:

επισης νομιζω οτι στο Hardware εχουμε πιασει ταβανι εδω και καιρο .. το παιχνιδι πλεον μονο στο software... και το AI βεβαια...

Θα μπορουσαν πολυ ευκολα να ανεβασουν τα MP των καμερων των δυο μικρων, να αυξησουν τις χωριτικοτητες των μπαταριων χρησιμοποιοντας την νεα τεχνολογια (το Xiaomi 15 εχει 5.000mah με διαστασεις 152 x 71 mm) και να αυξησουν τα watt της φορτισης. Δεν το εκαναν, οχι επειδη εχουν πιασει ταβανι, αλλα επειδη επελεξαν να μην το κανουν.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 2
Δημοσ.

Το s25 plus δειχνει τελεια επιλογη!!!εχω απορριψη την σειρα ultra λογου σχεδιασμου εδω και καιρο!

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Jortou είπε

Θα πω αυτό που λέω σε κάθε παρουσίαση!!

Απατο θα πάει !!!

και σε καθε παρουσιαση εχεις αδικο,δεν εμαθες;;;;;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Marduk1 είπε

Το s25 plus δειχνει τελεια επιλογη!!!εχω απορριψη την σειρα ultra λογου σχεδιασμου εδω και καιρο!

Νομίζω αν δεν χρησιμοποιείς πενάκι δεν υπάρχει λόγος να πας σε ultra. 

Θα μπορούσε βέβαια η Samsung να βάλει τις κάμερες του ultra και στο plus, αλλά δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...