Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώντας να στήσω ένα  pc  με Ryzen 9 7900 ψάχνω m/b από ehop  

Οι διαθεσιμότητες αλλάζουν εδώ και λίγο καιρο  που το κοιτάω και ξεπερνώντας το αρχικό μου budget κατέληξα στις παρακάτω  (με Wifi )

Να προτιμήσω κάποια από αυτές , για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ; 

Ευχαριστώ!

Mb.jpg

Δημοσ.
2 hours ago, katcos said:

Προσπαθώντας να στήσω ένα  pc  με Ryzen 9 7900 ψάχνω m/b από ehop  

Οι διαθεσιμότητες αλλάζουν εδώ και λίγο καιρο  που το κοιτάω και ξεπερνώντας το αρχικό μου budget κατέληξα στις παρακάτω  (με Wifi )

Να προτιμήσω κάποια από αυτές , για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ; 

Ευχαριστώ!

Mb.jpg

tomahawk ή tuf 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, leros2004 είπε

tomahawk ή tuf 

Ευχαριστώ για την απάντηση .

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σε οδηγεί σε αυτή την επιλογή;

(Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το "άθλημα" και έχω χάσει επεισόδια με τις εξελίξεις ...)

Επεξ/σία από katcos
Δημοσ.
Στις 23/1/2025 στις 8:18 ΠΜ, katcos είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση .

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σε οδηγεί σε αυτή την επιλογή;

(Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το "άθλημα" και έχω χάσει επεισόδια με τις εξελίξεις ...)

Η Tomahawk τουλάχιστον στις AM4 ειδικά η B450 που έχω εδώ και πολλά χρόνια είχε τα καλύτερα VRM συγκριτικά με τις μητρικές που έπαιζαν στο ίδιο εύρος τιμής. Φαντάζομαι πως συνεχίζει να είναι εξίσου από τις καλές μητρικές και στις AM5.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 24/1/2025 στις 9:41 ΠΜ, stefanos50 είπε

Η Tomahawk τουλάχιστον στις AM4 ειδικά η B450 που έχω εδώ και πολλά χρόνια είχε τα καλύτερα VRM συγκριτικά με τις μητρικές που έπαιζαν στο ίδιο εύρος τιμής. Φαντάζομαι πως συνεχίζει να είναι εξίσου από τις καλές μητρικές και στις AM5.

καλημέρα και εγώ την MSI MAG B650 Tomahawk WIFI παρήγγειλα με έναν RYZEN 7 7700X αλλά δεν ξέρω ακόμα γιατί έχω 10 χρόνια να κάνω αναβάθμιση και δεν ξέρω εαν θα είναι καλή μητρική αυτή, με το καιρό θα κάνω καινούριο σχόλιο εδώ.

• Like 1
Δημοσ.
On 24/01/2025 at 09:21, katcos said:

Οκ επιλέχθηκε η Tomahawk , ευχαριστώ!

Η καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά. Και η asus είναι καλή μητρική. Αν σου κάτσει αναποδιά συνήθως είναι με gigabyte. Asrock τίμιες αλλά με χαλάει η επίσημη εγγύηση που είναι 2 χρόνια αντί 3 των MSI, Asus & Gigabyte 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...