Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα εχεις θεμα με το wifi, λογικα το wifi  της μητρικης ειναι εφαμιλλο η καλυτερο απο μια  basic pci express καρτας με 2 μικρες κεραιες. Σε ενα πισι μου που ειναι 10 μετρα και 2 τοιχους, με ρουτερ της πλακας και εχω full σημα και ταχυτητα. Μια τετοια της πλακας εχει απανω https://www.aliexpress.com/item/1005007169680712.html .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sattack είπε

To turbox πως ακριβώς "πιανει"? Με ποιο εξαρτημα έχεις εκεί wifi?

Χμ δεν έχω προσθέσει κάτι οπότε φαντάζομαι από αυτό που έχει ενσωματωμένο. Δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες 🫤

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, geokar16 said:

Χμ δεν έχω προσθέσει κάτι οπότε φαντάζομαι από αυτό που έχει ενσωματωμένο. Δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες 🫤

Τσεκαρε να δεις εάν έχει τίποτα κεραίες από πίσω η εάν παίρνει από κάπου utp (ίσως κάποιος να σου είχε βάλει power line)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, @topos είπε

Τσεκαρε να δεις εάν έχει τίποτα κεραίες από πίσω η εάν παίρνει από κάπου utp (ίσως κάποιος να σου είχε βάλει power line)

Το βρήκα, Intel Dual Band Wireless-AC 3165. Να είναι καλά το Chat GPT βέβαια.

image.png.5d46d23cb63b5af2604ea00428ada8cd.png

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Για την ίδια χρήση με τον "geokar 16". 

Μόνο το κουτί + ηχεία. Επίσης, αν θέλετε να προτείνετε κάποιο UPS να κρατάει το PC ανοιχτό (μαζί με την οθόνη) για 2-3 λεπτά μέχρι να αποθηκεύσω τις εργασίες και να προλάβω να τον απενεργοποιήσω.
Θα το παραγγείλω έτοιμο συναρμολογημένο διότι δεν θέλω να μπλέξω με ασυμβατότητες και πιστωτικά (θα κοπούν τιμολόγιο στην εταιρεία)

Θα ήθελα μια γνώμη αν είναι όλα μεταξύ τους συμβατά και αν χωράνε μέσα στο κουτί. Πιστεύετε θα μπορέσουν να βγάλουν την ψύκτρα από τις RAΜ για να χωρέσουν κάτω από την ψύξη του CPU ή δεν θα χρειαστεί καν;
Γενικά το θεωρώ λίγο overkill αλλά Okay, είμαι εδώ να σας ακούσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!  

image.jpeg.54d6c027af82441adf2fcdbfb25b398a.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...