vasilisspyder Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ Μια ερώτηση....πχ σε ένα ποστ που έκανα μια φωτογραφία κάτω στα σχόλια που απαντάω σε ένα πχ είχα γράψει από ποτέ είναι και μετά από λίγο μου απάντησε και πήγα να δω και η δικά μου απάντηση δεν υπήρχε και όταν στην ξανά έστειλα μετά από λίγο χάθηκε πάλι....τι γίνεται?
micos000 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ Κι εγώ το παρατήρησα αυτό. Χτες απάντησα σε νήμα και σήμερα δεν το βρήκα.
vasilisspyder Δημοσ. Τετάρτη στις 10:45 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:45 μμ Πολλές φορές το βλέπω και σε άλλους πχ μου βγάζει ειδοποίηση ότι ο τάδε μου έχει απαντήσει και πατάω και δεν βλέπω καμιά απάντηση τελικά όμως εμένα
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 02:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:15 πμ 3 hours ago, vasilisspyder said: Πολλές φορές το βλέπω και σε άλλους πχ μου βγάζει ειδοποίηση ότι ο τάδε μου έχει απαντήσει και πατάω και δεν βλέπω καμιά απάντηση τελικά όμως εμένα ναι γιατι εχει γινει hidden .οποτε δεν θα σε πεταξει στο ποστ του αλλα στην αρχη του θεματος( αφου το ποστ δεν υπαρχει). οσες φορες το εχω δει να γινεται εχει σβηστει το ποστ διοτι ηταν σπαμ ή flame κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα