stivaks72 Δημοσ. χθες στις 08:06 μμ Δημοσ. χθες στις 08:06 μμ 2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Οτι πρεπει το κινητο να ειναι ξεκλειδωμενο, μαλλον τωρα δε θα χρειαζεται αυτο Δεν είναι όμως λίγο security fault να πληρώνω χωρίς να ξεκλειδώνω πρώτα το κινητό; Και αν μου το κλέψουν (λέμε τώρα) και ώσπου να πάρω μυρωδιά έχουν ψωνίσει μισό supermarket;
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 08:53 μμ Δημοσ. χθες στις 08:53 μμ 43 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Δεν είναι όμως λίγο security fault να πληρώνω χωρίς να ξεκλειδώνω πρώτα το κινητό; Και αν μου το κλέψουν (λέμε τώρα) και ώσπου να πάρω μυρωδιά έχουν ψωνίσει μισό supermarket; Παντως τώρα με την συντόμευση του wallet στην κλειδωμένη οθόνη δεν μπορείς να μπεις στο wallet,πρέπει να ξεκλειδώσει το κινητό πρώτα. 3
Thodoris_32 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 7 ώρες πριν, stivaks72 είπε Αυτό κάνω και εγώ. Δεν ανοίγω κανένα wallet για να πληρώσω. Τί μας διαφεύγει; 🤔 Οτι πληρώνεις μόνο με την προεπιλεγμενη. Άμα θες να διαλέξεις με ποια κάρτα θες να πληρώσεις αν έχεις πχ 3 περασμένες στο wallet πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή και να την επιλέξεις 2 1
MrRush Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 2 hours ago, Thodoris_32 said: Οτι πληρώνεις μόνο με την προεπιλεγμενη. Άμα θες να διαλέξεις με ποια κάρτα θες να πληρώσεις αν έχεις πχ 3 περασμένες στο wallet πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή και να την επιλέξεις Εντάξει μπορείς να βάλεις συντόμευση στην οθόνη κλειδώματος, αυτό θα είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά θα χάσεις την γρήγορη πρόσβαση στην κάμερα που για εμένα είναι η πιο βολική.
Hawk_K Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 10 hours ago, Huruduru said: Είπα να βάλω το Gif με τον μπέζο γιατί αυτή η λειτουργία που υπάρχει χρόνια στο iOS, αλλά προφανώς δεν κάνετε άλλη χρήση του Wallet εκτός πληρωμών. Άμα θες να το ανοίξεις γρήγορα γιατί πχ θες να σκανάρεις ένα εισιτήριο στο αεροδρόμιο ή σε συναυλία; Κάρτα μπόνους σε σουπερμάρκετ; Απλά το ανοίγεις με την συντόμευση με το κουμπί και τέλος. Στα Samsung αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το ρυθμίσεις να ανοίγει με Double Press. Προσωπικά το χρησιμοποιώ για όλα αυτά που αναφέρεις επιπλέον των πληρωμών και με τις Samsung συσκευές που έχω τα τελευταία 5 χρόνια, το δουλεύω με το διπλό πάτημα. Μου φαίνεται αρκετά περίεργο που δεν το είχαν το πίξελ αυτό σαν δυνατότητα. Επίσης μπορεί να θες να αλλάξεις την κάρτα που θα πληρώσεις και όχι πάντα την default, οπότε και σε αυτή την περίπτωση βολεύει να το ανοίγεις με μια συντόμευση. 1
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Double press τι ;Το πίσω μέρος;Γιατί εδω μιλάει για το κουμπί on off. Για το κουμπι on off μιλαω και εγω η power button που το κανεις double press η double tap σε τεχνολογικο φορουμ βρισκομαστε δεν γινεται να μην μπορουμε να συνεννοηθουμε για τοσο απλα πραγματα... Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από ScorpioX777 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 6 ώρες πριν, MrRush είπε Εντάξει μπορείς να βάλεις συντόμευση στην οθόνη κλειδώματος, αυτό θα είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά θα χάσεις την γρήγορη πρόσβαση στην κάμερα που για εμένα είναι η πιο βολική. Υπάρχει ήδη επιλογή για και για τα δύο ταυτόχρονα.Το πορτοφόλι στην οθόνη και η κάμερα με το διπλό πάτημα στο on off. 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Για το κουμπι on off μιλαω και εγω η power button που το κανεις double press η double tap σε τεχνολογικο φορουμ βρισκομαστε δεν γινεται να μην μπορουμε να συνεννοηθουμε για τοσο απλα πραγματα... Eχεις επιλογή να να βάλεις τον φακό στο κουμπί on off?Eγω δεν την βρίσκω.
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει ήδη επιλογή για και για τα δύο ταυτόχρονα.Το πορτοφόλι στην οθόνη και η κάμερα με το διπλό πάτημα στο on off. Eχεις επιλογή να να βάλεις τον φακό στο κουμπί on off?Eγω δεν την βρίσκω. Αν εχεις Samsung Ρυθμισεις - συνθετες λειτουργιες - πλαινο κουμπι - διπλο πατημα - ανοιγμα εφαρμογης - επιλεγεις φακος απο την λιστα. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από ScorpioX777
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε Αν εχεις Samsung Ρυθμισεις - συνθετες λειτιυργιες - πλαινο κουμπι - διπλο πατημα - ανοιγμα εφαρμογης - φακος. Αν έχεις pixel όμως όπως λεει ο τίτλος δεν υπάρχει επιλογή.
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν έχεις pixel όμως όπως λεει ο τίτλος δεν υπάρχει επιλογή. Οχι, αν ειχες κανει ομως τον κοπο να διαβασεις πανω σε τι απαντησα στον @Huruduru δεν θα χρειαζοταν ολο αυτο... Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από ScorpioX777
terminator666 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 17 ώρες πριν, minosnikas είπε Ενημερωτικά για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει (σε όσες συσκευές έχω δοκιμάσει τουλάχιστον), για πληρωμές δε χρειάζεται καν να ανοίξεις την εφαρμογή του wallet. Σε όποια οθόνη και αν είσαι μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα από την προεπιλεγμένη κάρτα σου. Συμβαίνει το ίδιο και με τα ρολόγια με WearOS; Έχει κανείς ιδέα;
Jts Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Ότι πλέον κάθε 2-3 μικρό συναλλαγές σου ζητάει ξανά δακτυλικό με ξεκλείδωτο κινητό ξέρω γω και το double tap σαν συντόμευση θα μας σώσει. Στις μισές πληρωμές χωρίς να ανοίξω το app, και αφού έχω ξεκλειδώσει το κινητό πρέπει να να βάλω ξανά τι δαχτυλικό και να περιμένω 3-4 δευτερόλεπτα ώστε να περάσει η συναλλαγή στο PoS. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Jts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα