nchatz Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ Η Google ετοιμάζεται να προσθέσει μια νέα συντόμευση στα Pixel smartphones, επιτρέποντας στους χρήστες να ανοίγουν το Google Wallet με διπλό πάτημα του κουμπιού λειτουργίας. Μια σημαντική αλλαγή έρχεται στα Google Pixel smartphones, καθώς η εταιρεία εργάζεται σε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν εάν το διπλό πάτημα του κουμπιού λειτουργίας θα ανοίγει το Google Wallet αντί για την κάμερα. Η νέα αυτή δυνατότητα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της με την έκδοση του Android 16. Σύμφωνα με την ανάλυση του κώδικα του Android 15 QPR2 Beta 3, εντοπίστηκαν συγκεκριμένες γραμμές κώδικα που επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη αυτής της λειτουργίας. Η νέα ρύθμιση θα βρίσκεται στο μενού Ρυθμίσεις > Σύστημα > Χειρονομίες, αντικαθιστώντας την υπάρχουσα σελίδα γρήγορου ανοίγματος της κάμερας. Η τρέχουσα λειτουργία στα Pixel smartphones επιτρέπει μόνο το άνοιγμα της κάμερας με διπλό πάτημα του κουμπιού λειτουργίας, σε αντίθεση με άλλα Android τηλέφωνα που προσφέρουν περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Με τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να ανοίγει η εφαρμογή πορτοφολιού που έχουν ορίσει ως προεπιλεγμένη. Η λειτουργία αυτή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους χρησιμοποιούν συχνά το ψηφιακό τους πορτοφόλι, καθώς θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στις κάρτες τους χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους ή να αναζητήσουν την εφαρμογή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη λειτουργία δεν θα περιλαμβάνεται στην τελική έκδοση του Android 15 QPR2, καθώς δεν είναι παρούσα στην τελευταία beta έκδοση. Δεδομένου ότι το QPR2 είναι η τελευταία τριμηνιαία ενημέρωση για το Android 15, η λειτουργία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το νωρίτερο σε κάποια beta έκδοση του Android 16. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
minosnikas Δημοσ. χθες στις 05:11 μμ Δημοσ. χθες στις 05:11 μμ Ενημερωτικά για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει (σε όσες συσκευές έχω δοκιμάσει τουλάχιστον), για πληρωμές δε χρειάζεται καν να ανοίξεις την εφαρμογή του wallet. Σε όποια οθόνη και αν είσαι μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα από την προεπιλεγμένη κάρτα σου. 10 1
basilis_k6 Δημοσ. χθες στις 05:16 μμ Δημοσ. χθες στις 05:16 μμ 4 λεπτά πριν, minosnikas είπε Ενημερωτικά για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει (σε όσες συσκευές έχω δοκιμάσει τουλάχιστον), για πληρωμές δε χρειάζεται καν να ανοίξεις την εφαρμογή του wallet. Σε όποια οθόνη και αν είσαι μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα από την προεπιλεγμένη κάρτα σου. ακριβως 1
stivaks72 Δημοσ. χθες στις 05:17 μμ Δημοσ. χθες στις 05:17 μμ 5 λεπτά πριν, minosnikas είπε Ενημερωτικά για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει (σε όσες συσκευές έχω δοκιμάσει τουλάχιστον), για πληρωμές δε χρειάζεται καν να ανοίξεις την εφαρμογή του wallet. Σε όποια οθόνη και αν είσαι μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα από την προεπιλεγμένη κάρτα σου. Αυτό κάνω και εγώ. Δεν ανοίγω κανένα wallet για να πληρώσω. Τί μας διαφεύγει; 🤔 1
GREG10ARIS Δημοσ. χθες στις 05:18 μμ Δημοσ. χθες στις 05:18 μμ 1 λεπτό πριν, stivaks72 είπε Αυτό κάνω και εγώ. Δεν ανοίγω κανένα wallet για να πληρώσω. Τί μας διαφεύγει; 🤔 Οτι πρεπει το κινητο να ειναι ξεκλειδωμενο, μαλλον τωρα δε θα χρειαζεται αυτο 1 1
Huruduru Δημοσ. χθες στις 05:20 μμ Δημοσ. χθες στις 05:20 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ακριβως Είπα να βάλω το Gif με τον μπέζο γιατί αυτή η λειτουργία που υπάρχει χρόνια στο iOS, αλλά προφανώς δεν κάνετε άλλη χρήση του Wallet εκτός πληρωμών. Άμα θες να το ανοίξεις γρήγορα γιατί πχ θες να σκανάρεις ένα εισιτήριο στο αεροδρόμιο ή σε συναυλία; Κάρτα μπόνους σε σουπερμάρκετ; Απλά το ανοίγεις με την συντόμευση με το κουμπί και τέλος. Στα Samsung αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το ρυθμίσεις να ανοίγει με Double Press. Επεξ/σία χθες στις 05:21 μμ από Huruduru
carolosjk Δημοσ. χθες στις 05:21 μμ Δημοσ. χθες στις 05:21 μμ Έχει νόημα σίγουρα αν έχεις πολλές κάρτες και θες να διαλέξεις με ποια να πληρώσεις ή θες να διαλέξεις μια κάρτα μέλους/επιβράβευσης κτλ. Δε ξέρω βέβαια πως κάτι τέτοιο είναι άξιο ενός ολόκληρου άρθρου. 2
ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 05:36 μμ Δημοσ. χθες στις 05:36 μμ (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Huruduru είπε Είπα να βάλω το Gif με τον μπέζο γιατί αυτή η λειτουργία που υπάρχει χρόνια στο iOS, αλλά προφανώς δεν κάνετε άλλη χρήση του Wallet εκτός πληρωμών. Άμα θες να το ανοίξεις γρήγορα γιατί πχ θες να σκανάρεις ένα εισιτήριο στο αεροδρόμιο ή σε συναυλία; Κάρτα μπόνους σε σουπερμάρκετ; Απλά το ανοίγεις με την συντόμευση με το κουμπί και τέλος. Στα Samsung αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το ρυθμίσεις να ανοίγει με Double Press. Ναι αλλα το να ανοιγοκλεινει ο φακος με double press δεν προκειται να φυγει απο το δικο μου στον αιωνα τον απαντα... Επεξ/σία χθες στις 05:48 μμ από ScorpioX777 3 1
basilis_k6 Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ 17 λεπτά πριν, Huruduru είπε Είπα να βάλω το Gif με τον μπέζο γιατί αυτή η λειτουργία που υπάρχει χρόνια στο iOS, αλλά προφανώς δεν κάνετε άλλη χρήση του Wallet εκτός πληρωμών. Άμα θες να το ανοίξεις γρήγορα γιατί πχ θες να σκανάρεις ένα εισιτήριο στο αεροδρόμιο ή σε συναυλία; Κάρτα μπόνους σε σουπερμάρκετ; Απλά το ανοίγεις με την συντόμευση με το κουμπί και τέλος. Στα Samsung αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το ρυθμίσεις να ανοίγει με Double Press. αν ανοιξεις με double tap σε android μετα θα ζητησει δαχτυλικο τωρα με ξεκλειδωτο πληρωνεις κανονικα (εκτος αν βαλεις ρυθμιση να μην το κανει) επισης αν θες κατι διαφορετικο και πρεπει να ανοιξεις το wallet εχει συντομευση στην μπαρα ρυθμισεων.
Huruduru Δημοσ. χθες στις 05:42 μμ Δημοσ. χθες στις 05:42 μμ 4 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Ναι αλλα το να ανοιγει ο φακος με double press δεν προκειται να φυγει απο το δικο μου στον αιωνα τον απαντα... Καλά στο Android μπορείς και βάζεις συντομεύσεις και για Triple-Press άμα χρειαστεί οπότε κλάιν. Απλά μου έκανε εντύπωση που η Google άργησε τόσο να το βάλει στο Pixel 1
vastegial_74 Δημοσ. χθες στις 06:22 μμ Δημοσ. χθες στις 06:22 μμ Μου κάνει εντύπωση που η Google είναι ουραγός μέσα στο γήπεδο της. Anyway..... 1
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μπαίνεις σήμερα στους χώρους που είναι οι ταμειακές των καταστημάτων και νομίζεις ότι μπαίνεις σε πιλοτήριο: pos από την μια, ταμειακές από την άλλη, φωτάκια, λαμπάκια αναβοσβήνουν. Στην θεωρία πάμε πολύ καλά! Το πρόβλημα είναι ότι τα ταμεία είναι άδεια.. Το αυτό συμβαίνει και με τα wallet.. 1
cr77 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Αν δε ζητάει pin μόλις το πατήσεις, τότε για κανένα λόγο! 👎
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Το wallet υπάρχει ήδη στην αρχική οθόνη όταν είνα κλειδωμένο το κινητό. Μπορείς πάλι να το βάλεις να ανοίγει με το quick tap ,ή όποια άλλη εφαρμογή θες. 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Ναι αλλα το να ανοιγοκλεινει ο φακος με double press δεν προκειται να φυγει απο το δικο μου στον αιωνα τον απαντα... Double press τι ;Το πίσω μέρος;Γιατί εδω μιλάει για το κουμπί on off. 1 ώρα πριν, minosnikas είπε Ενημερωτικά για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει (σε όσες συσκευές έχω δοκιμάσει τουλάχιστον), για πληρωμές δε χρειάζεται καν να ανοίξεις την εφαρμογή του wallet. Σε όποια οθόνη και αν είσαι μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα από την προεπιλεγμένη κάρτα σου. Δεν θυμάμαι να χρειαζόταν ποτέ να ανοίξεις το google wallet για να πληρώσεις.ΤΟ nfc έπρεπε να ειναι ανοιχτό. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Ukforthemoment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα