Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Instagram προσφέρει σημαντικά χρηματικά κίνητρα σε δημιουργούς περιεχομένου για αποκλειστική χρήση των Reels, εκμεταλλευόμενο την προσωρινή απουσία του TikTok από τα app stores.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του The Information, το Instagram εντείνει τις προσπάθειές του να προσελκύσει δημιουργούς περιεχομένου, προσφέροντας σημαντικά χρηματικά bonus που κυμαίνονται από 10.000 έως 50.000 δολάρια μηνιαίως. Η προϋπόθεση είναι οι δημιουργοί να δημοσιεύουν τα σύντομα βίντεό τους πρώτα στο Instagram και μετά σε άλλες πλατφόρμες.

Η Meta, μητρική εταιρεία του Instagram, έχει εφαρμόσει παρόμοιες στρατηγικές στο παρελθόν. Το 2021, η πλατφόρμα εγκαινίασε ένα πρόγραμμα bonus για τα Reels, το οποίο ωστόσο άρχισε να περικόπτει το 2022, για να το τερματίσει τελικά το 2023.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία συμπίπτει με μια ταραχώδη περίοδο για το TikTok, το οποίο αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις στις ΗΠΑ μετά την εφαρμογή του ομοσπονδιακού νόμου στις 19 Ιανουαρίου που απαιτεί είτε την πώληση είτε την απαγόρευση της εφαρμογής. Παρότι η εφαρμογή άρχισε να επανέρχεται σε λειτουργία την Κυριακή, παραμένει εκτός των app stores.

Το Instagram έχει προχωρήσει σε σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων την τελευταία εβδομάδα. Όπως αναφέρει το The Verge, η πλατφόρμα άλλαξε τη μορφή του πλέγματος προφίλ από τετράγωνα σε ορθογώνια και επέκτεινε τη μέγιστη διάρκεια των Reels σε τρία λεπτά. Επιπλέον, ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, αποκάλυψε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια νέα εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για να ανταγωνιστεί απευθείας το CapCut της ByteDance.

Ωστόσο, οι προσπάθειες αυτές ενδέχεται να μην είναι επαρκείς για την προσέλκυση δημιουργών του TikTok, καθώς πολλοί εκφράζουν δυσαρέσκεια με τις αλλαγές πολιτικής της Meta και την αναθεώρηση του ελέγχου γεγονότων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι' αυτό ο Zuck θέλει να τα πάει καλά με τον Trump, σου λέει τώρα που θα φάει πόρτα το TikTok ήρθε η ώρα να τους πάρουν την θέση. Επιθετικό μάρκετινγκ και προσφορές για influencers.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

50.000... 50.000 για να λέω στο κόσμο πώς πέρασα τη μέρα μου, ή πως να κόβει σωστά τα νύχια του. 50.000.  ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ. 

Εύκολο φαίνεται, γιατί δεν το κάνεις κι εσύ;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gassim είπε

Το κάνω με αξιοπρέπεια. Έχω περιεχόμενο που αφορά τον κλάδο μου με 12.000 συνδρομητές. Ναι δεν είναι πολλοί, αλλά όπως είπα έχω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και είμαι πολύ καλά με αυτό.  Το γουστάρω, δε φέρνει τίποτα από έσοδα αλλά είμαι καλά. Και όσο κρατήσει.

• Like 10
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Θα πλακώσουν όλοι να δημοσιεύουν βίντεο, να αυξηθεί η επισκεψημοτητα και να έχει βγάλει τα πολλαπλάσια ο Ζουκ. Θα μου πείτε ακόμα κι έτσι, χαλάνε κανέναν ότι θα πάρει 50k. Όχι φυσικά. ΑΝ τα πάρει όμως. Το πιθανότερο είναι να προσφέρει αμοιβές έως και 50k, η μέση αμοιβή πολύ χαμηλότερη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ορισμένα Reels είναι πολύ ποιοτικά , μιλάμε για mini κινηματογραφικές παραγωγές που κοστίζουν να τις δημιουργήσεις ,έχουν σενάριο διαλόγους επιπλέον άτομα , ακριβά ρούχα , τοποθεσίες κτλπ γιατί να μην τα πάρουν τα 50κ

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Δεν κρατιούνται τα παιδιά. 

Meta / Microsoft / Musk (αυτός είναι αυτόνομος τα παίρνει από όλες τις μπάντες)

Apple

Google (πάει και στο Α ως Alphabet)

Amazon

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, KostasMulti said:

Το κάνω με αξιοπρέπεια. Έχω περιεχόμενο που αφορά τον κλάδο μου με 12.000 συνδρομητές. Ναι δεν είναι πολλοί, αλλά όπως είπα έχω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και είμαι πολύ καλά με αυτό.  Το γουστάρω, δε φέρνει τίποτα από έσοδα αλλά είμαι καλά. Και όσο κρατήσει.

εισαι ωραιος!

• Like 1
Δημοσ.

Λύσσαξε η meta! Το ότι ο αλγόριθμος τους αποκρύβει οτιδήποτε αφορά την Γάζα, παραπληροφορεί και «κρύβει» τις πορείες ενάντια του Τράμπ ώθησε όλο τον κόσμο σε άλλες πλατφόρμες εξ αρχής 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, gassim said:

Κοίτα αν κάποιος κάνει κάποια βλακεία θα έχει παραπάνω views γιατί το θέατρο του παραλόγου κόβει περισσότερα εισητήρια. Ο κόσμος κοιτάει να δει τα παράξενα χωρίς να τα χρειάζεται. Αν κάποιος κάνει κάτι εποικοδομητικό ή δύσκολο ο κόσμος θα το δει αν του χρειάζεται αυτή η πληροφορία μόνο.

Οπότε ναι είναι πιο "εύκολο" να κάνεις views αν είσαι διατεθημένος να γίνεις και ρεζίλι μέχρι ένα σημείο.

2 hours ago, AlexandrosGnL said:

Λύσσαξε η meta! Το ότι ο αλγόριθμος τους αποκρύβει οτιδήποτε αφορά την Γάζα, παραπληροφορεί και «κρύβει» τις πορείες ενάντια του Τράμπ ώθησε όλο τον κόσμο σε άλλες πλατφόρμες εξ αρχής 

Δηλαδή πρώτα έδιωξε τους conservatives φιμώνοντάς τους για 8 χρόνια και τώρα διώχνει και τους woke? Τίποτα δεν θα του μείνει, η κωλοτούμπα που έκανε θα του αδειάσει τον κουβά.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Δηλαδή πρώτα έδιωξε τους conservatives φιμώνοντάς τους για 8 χρόνια και τώρα διώχνει και τους woke? Τίποτα δεν θα του μείνει, η κωλοτούμπα που έκανε θα του αδειάσει τον κουβά

(Αν και δεν συμφωνώ με τον όρο) ναι η κωλοτουμπα-της κωλοτούμπας! Οι πλούσιοι έτσι κάνουν, μόνο το χρήμα τους νοιάζει. Είδε ότι ο Μασκ έγινε κολλητουλης με τον πρόεδρο και θέλει να ακολουθήσει για να βγάζει κ αυτός μεροκάματο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, AlexandrosGnL said:

(Αν και δεν συμφωνώ με τον όρο) ναι η κωλοτουμπα-της κωλοτούμπας! Οι πλούσιοι έτσι κάνουν, μόνο το χρήμα τους νοιάζει. Είδε ότι ο Μασκ έγινε κολλητουλης με τον πρόεδρο και θέλει να ακολουθήσει για να βγάζει κ αυτός μεροκάματο 

Το να χάσεις ή να διώξεις κόσμο είναι εύκολο, το να κερδίσεις κόσμο είναι δύσκολο. Δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε conservative θα τρέξει να μπει στο οικοσύστημα του zuck, όσο ήταν ήδη μέσα δεν θα έφευγαν αλλά τους έδιωξε έναν έναν εδώ και χρόνια. Τώρα αν διώξει με ευκολία την άλλη πλευρά δεν θα του μείνει κάτι.

Γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν στην μεριά του Τραμπ που να λέει "επιτέλους, μπορούμε να γυρίσουμε στο FB", όλοι το έχουν ήδη ξεχάσει και ξεκολλήσει ΑΛΛΑ και δεν υπάρχει περίπτωση να το επιστρέψουν μην τυχόν χάσει ο Zuck πελάτες. Ίσα ίσα τώρα απλά εύχονται να πάει κατά διαόλου.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.

ευκαιρία να αδαδειχτούν ταλέντα που δίχως χρήματα για διαφήμηση η ξεπούλημα του εαυτού τους, δεν θα μπορούσαν. Αυτό είναι ένα καλό. Τα χρήματα που θα βγάλουν μακάρι να μπορούσα και εγώ αλλά δεν το έχω 100% καθώς και το έχω αποδεχθεί. εννοείται όχι να γίνω ρεζίλι όπως είπε πιο πάνω η να ρισκάρω τη ζωή μου η να πάω 300 κιλά τρώγοντας μπροστά στην κάμερα. πόσο μα πόσο γελοίο είναι όλο αυτό, αλλά αν δεν το έχεις φαίνεται από την πρώτη στιγμή. αν το έχεις τότε βγάζεις λεφτά είναι απλό.

το θέμα είναι οι υπόλοιποι εμείς ταπεινοί / προσγειωμένοι με την πραγματικότητα θεατές το τι έχουν να δουν τα μάτια μας από σαβούρα. είναι μάλλον η εποχή του  uninstall και της αποτοξίνωσης? Λέω τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...