jimmy213 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 πμ 11 hours ago, osfp1978 said: Ειναι ασχημη ιδεα αγαπητε.Δεν προσφερουν τιποτα παραπανω τα iphone.Ποτε δεν καταλαβα γιατι τα παιρνουν.Μια ιδεα ειναι μονο και για το.....φαινεσθαι. Πέρα από το να κάθεσαι απέναντι και να πυροβολάς, ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο; Τις προτάσεις/απόψεις τους λένε τα παιδιά παραπάνω κι αρχίζεις την κριτική. Άχρηστα τα Xiaomi, για το φαίνεσθαι τα iphone, γιατί να πάρεις Motorola ενώ υπάρχει το Oneplus, κλπ, κλπ. Άσε τον TS να κρίνει τι είναι καλύτερο και τι δεν αξίζει. Και για μένα τα Samsung σε αυτό το εύρος τιμής δεν αξίζουν. Να κάτσω να λέω ότι είναι σκουπίδια; TS, κι εγώ το Motorola θα έλεγα σ' αυτά τα λεφτά. 1
osfp1978 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:53 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:53 πμ 37 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Πέρα από το να κάθεσαι απέναντι και να πυροβολάς, ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο; Τις προτάσεις/απόψεις τους λένε τα παιδιά παραπάνω κι αρχίζεις την κριτική. Άχρηστα τα Xiaomi, για το φαίνεσθαι τα iphone, γιατί να πάρεις Motorola ενώ υπάρχει το Oneplus, κλπ, κλπ. Άσε τον TS να κρίνει τι είναι καλύτερο και τι δεν αξίζει. Και για μένα τα Samsung σε αυτό το εύρος τιμής δεν αξίζουν. Να κάτσω να λέω ότι είναι σκουπίδια; TS, κι εγώ το Motorola θα έλεγα σ' αυτά τα λεφτά. Εσενα για δικηγόρο σε βαλανε. Νομιζω δικαιολογησα τις απόψεις μου. Εαν δε σ αρεσουν δε φταίω.Δημοκρατια εχουμε.
dimitris_213 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:33 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:33 πμ Ειρήνη υμίν....χαχαχα Πέρα από την πλάκα, δεν ανοιξα το θεμα για να μαλωνουμε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη....την γνώμη.... Ο καθένας με την δική του προσωπική εμπειρία και γνώσεις, προτείνει κάποιο κινητό το οποίο αυτός θεωρεί καλό. Από εκεί και μετά κάτι που είναι καλό για εμένα για εσένα είναι άχρηστο...αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επίσης ένα βασικό είναι και το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο καθένας έτσι? Εγώ έβαλα τα 150-200 για κάποιον λόγο (καλώς ή κακώς ετσι?) παραπάνω δεν ξέρω εάν θέλω να δωσω. Είδα μια προσφορά του Γερμανού με μετατροπή σε καρτοσυμβόλαιο δίνει κάποια κινητά δωρεάν ή με μικρή χρηματικό αντίτιμο. Σε αυτά είναι το Samsung A35 (20 ευρώ) και το motorola edge 50 neo δωρεάν. Ποιο απο τα δυο αξιζει?
giannis808 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 πμ 1 minute ago, dimitris_213 said: Ειρήνη υμίν....χαχαχα Πέρα από την πλάκα, δεν ανοιξα το θεμα για να μαλωνουμε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη....την γνώμη.... Ο καθένας με την δική του προσωπική εμπειρία και γνώσεις, προτείνει κάποιο κινητό το οποίο αυτός θεωρεί καλό. Από εκεί και μετά κάτι που είναι καλό για εμένα για εσένα είναι άχρηστο...αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επίσης ένα βασικό είναι και το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο καθένας έτσι? Εγώ έβαλα τα 150-200 για κάποιον λόγο (καλώς ή κακώς ετσι?) παραπάνω δεν ξέρω εάν θέλω να δωσω. Είδα μια προσφορά του Γερμανού με μετατροπή σε καρτοσυμβόλαιο δίνει κάποια κινητά δωρεάν ή με μικρή χρηματικό αντίτιμο. Σε αυτά είναι το Samsung A35 (20 ευρώ) και το motorola edge 50 neo δωρεάν. Ποιο απο τα δυο αξιζει? Αν δεις πόσο θα χρεωθείς τα προγράμματα αυτά θα τραβάς τα μαλλιά σου. Καλύτερα πάρε οποιοδήποτε από τα δύο σε 24εις δόσεις (όπως θα έδινες και τα κερατιάτικα για το καρτοσυμβολαιο) και να είσαι ξένοιαστος. 1
bezan Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 πμ On 24/01/2025 at 19:13, dimitris_213 said: Λες ε????? Δεν ξέρω ρε συ...... Motorola και εγώ το σκέφτομαι για g54 ειχα παρει περυσι το G54 για την γυναικα μου, ειναι ξετρελαμενη, μπαταρια ΠΑΡΑ πολυ καλη, οθονη ταχυτητα πολυ καλα. 1
dimitris_213 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ 23 λεπτά πριν, giannis808 είπε Αν δεις πόσο θα χρεωθείς τα προγράμματα αυτά θα τραβάς τα μαλλιά σου. Καλύτερα πάρε οποιοδήποτε από τα δύο σε 24εις δόσεις (όπως θα έδινες και τα κερατιάτικα για το καρτοσυμβολαιο) και να είσαι ξένοιαστος. Κοιτα ήδη πληρωνω 13 σε αυτο που εχω τωρα..εχω και ολα στην cosmote (σταθερο ιντερνετ και τηλεοραση) οποτε νομιζω θα εχω και απο εκει καποια εκπτωση. Σημειωτεον δεν πηγα ακομα να ρωτησε στον Γερμανο πόσο θα μου βγει ετσι? Οποτε πρεπει να παω και εκει να μου πουν τιμη για να ξερω και εγω για τι ποσοό μιλαμαε.
osfp1978 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ 31 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Ειρήνη υμίν....χαχαχα Πέρα από την πλάκα, δεν ανοιξα το θεμα για να μαλωνουμε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη....την γνώμη.... Ο καθένας με την δική του προσωπική εμπειρία και γνώσεις, προτείνει κάποιο κινητό το οποίο αυτός θεωρεί καλό. Από εκεί και μετά κάτι που είναι καλό για εμένα για εσένα είναι άχρηστο...αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επίσης ένα βασικό είναι και το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο καθένας έτσι? Εγώ έβαλα τα 150-200 για κάποιον λόγο (καλώς ή κακώς ετσι?) παραπάνω δεν ξέρω εάν θέλω να δωσω. Είδα μια προσφορά του Γερμανού με μετατροπή σε καρτοσυμβόλαιο δίνει κάποια κινητά δωρεάν ή με μικρή χρηματικό αντίτιμο. Σε αυτά είναι το Samsung A35 (20 ευρώ) και το motorola edge 50 neo δωρεάν. Ποιο απο τα δυο αξιζει? Μερικοι παρεξηγουνται.Τι να κανουμε....Λες και εχουν μετοχές....:)
dimitris_213 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ 2 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Μερικοι παρεξηγουνται.Τι να κανουμε....Λες και εχουν μετοχές....:) Ενταξει να σου πω και κατι? Στον γραπτό λόγο δυστυχώς δεν μπορείς να εκφραστείς σωστα.....τεσπα.... 1
jimmy213 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 μμ 2 minutes ago, osfp1978 said: Μερικοι παρεξηγουνται.Τι να κανουμε....Λες και εχουν μετοχές....:) Please μην το τραβάς. Κανείς δεν παρεξηγήθηκε, απλώς κούρασε η εμμονή σου. Είπες την άποψη σου για το ποιο κινητό να πάρει. Από 'κει και πέρα ο TS μπορεί να κρίνει.
osfp1978 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:18 μμ 8 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Ενταξει να σου πω και κατι? Στον γραπτό λόγο δυστυχώς δεν μπορείς να εκφραστείς σωστα.....τεσπα.... Δεν ημουν ποτε καλος στην εκθεση....:) 7 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Please μην το τραβάς. Κανείς δεν παρεξηγήθηκε, απλώς κούρασε η εμμονή σου. Είπες την άποψη σου για το ποιο κινητό να πάρει. Από 'κει και πέρα ο TS μπορεί να κρίνει. Συμφωνώ....αλλα εσυ μου επιτεθηκες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα