Donalhioy Δημοσ. χθες στις 11:53 πμ Δημοσ. χθες στις 11:53 πμ 13 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να ξεφυγω πολυ στο μπατζετ το motoroloa g85 με 5g, 12gb ram "απο best price" εχει 12,88 παραπανω, το xiaomi 14 εχει 8.... δε το λες πολυ 2
osfp1978 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Donalhioy είπε το motoroloa g85 με 5g, 12gb ram "απο best price" εχει 12,88 παραπανω, το xiaomi 14 εχει 8.... δε το λες πολυ Τι σε κανει να προτεινεις αυτο το ερμο το χιαομι; Στα επισης +8 ευρω υπαρχει και το one plus nord ce 4 lite αιωνες καλυτερο απο το χωμα του hyper/miui Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από osfp1978
Donalhioy Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Τι σε κανει να προτεινεις αυτο το ερμο το χιαομι; Στα επισης +8 ευρω υπαρχει και το one plus nord ce 4 lite αιωνες καλυτερο απο το χωμα του hyper/miui προτεινω αναμεσα σε 2, και αυτο διοτι ειναι καλυτερα απο τις εναλλακτικες, οχι γιατι εχω καποιο κολλημα με εταιριες εσυ που εχεις, αντι για xiaomi και motorola προτεινε τηλεφωνα με απαρχαιομενο soc, οπως π.χ το oneplus ce4 lite με τον ιδιο επεξεργαστη του oneplus ce2 lite ή το realme 12 που εχει παρομοιες επιδοσεις με το moto g04 με κοστος 80 ευρω και ολα αυτα σε τεχνολογικο site 1
dimitris_213 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 7 ώρες πριν, Donalhioy είπε το motoroloa g85 με 5g, 12gb ram "απο best price" εχει 12,88 παραπανω, το xiaomi 14 εχει 8.... δε το λες πολυ Αρα.. καταλήγουμε g85???? Είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα 💸??? 1
osfp1978 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Donalhioy είπε προτεινω αναμεσα σε 2, και αυτο διοτι ειναι καλυτερα απο τις εναλλακτικες, οχι γιατι εχω καποιο κολλημα με εταιριες εσυ που εχεις, αντι για xiaomi και motorola προτεινε τηλεφωνα με απαρχαιομενο soc, οπως π.χ το oneplus ce4 lite με τον ιδιο επεξεργαστη του oneplus ce2 lite ή το realme 12 που εχει παρομοιες επιδοσεις με το moto g04 με κοστος 80 ευρω και ολα αυτα σε τεχνολογικο site Ολος ο τεχνολογικος κοσμος ξερει οτιτο hyper/miui υπολειπεται ολου του ανταγωνισμου.Ενω και οι αναβαθμισεις της χιαομι ειναι αλλου γι αλλου. Στο g85 συμφωνω οτι ειναι καλη προταση. Ο επεξεργαστης ομως του g85 ειναι ο 695 του one plus απλα λιγο περισσοτερο χρονισμενος.Ετσι πληροφοριακα. Οσο για το realme το προτεινω επειδη κοστιζει 160 ευρω και στα χρηματα αυτα ΔΕΝ βρισκεις αμολεντ, 67watt, φορτιση και κυρια καμερα sony lyt 600 την οποια χρησιμοποιει και το g85 και το nοrd ce4 lite.Ετσι πληροφοριακα. Επισης,το nord το δουλεψα για τρεις εβδομαδες και δεν μασησε πουθενα,παρολο τον 695. Και τελος την μεταβαση realme xiaomi την εκανα και το μετανιωσα πικρα.Αρα γιατι να χαντακωσω κι αλλους; Επαναλαμβανω,σε περιπτωση που δεν το καταλαβες,οτι το realme 12 κοστιζει 160 ευρω περιπου και ΟΧΙ 200+ που ειναι τα κινητα τα οποια προτεινεις.Στα λεφτα αυτα,ειναι αστερι. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από osfp1978 1
Makis38 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες On 22/01/2025 at 08:53, dimitris_213 said: Καλησπέρα στην παρέα. Για άλλη μία φορά θέλω την βοήθειά σας. Η γυναίκα μέχρι τώρα είναι με το realme 8 το οποίο μετά από 2,5 και κάτι χρόνια έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του.....με 150-200 ευρώ τι υπάρχει να πάρω? Δεν έχει τρελές απαιτήσεις...browsing, insta φωτό αξιοπρεπείς στην τιμή αυτή, και τα σχετικά. Δημήτρη, Ως πιστοποιημένος Apple fan, θα σου έλεγα τα εξής. Σε 2.5 χρόνια αυτό το Android που έχει, σχεδόν τα χει παίξει. Πας πάλι για Android που κι αυτό στα 2 χρόνια θα τα παίξει. Οπότε σε 5 χρόνια έχεις σκάσει 400-500€ και πας για τρίτο. Λοιπόν, βρες ένα 500άρικο και πάρε της ένα σφραγισμένο iphone 13 και ξαναμιλάμε το μακρινό 2032, θα παίζει απροβλημάτιστα ακόμη, και η μπαταρία θα είναι στο 75%. Δεν σου λέω να σκάσεις χιλιάρικα για pro max κλπ. Άσε που θα σε λατρέψει περισσότερο μόλις αρχίσει να το συνηθίζει. Αυτά
osfp1978 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 5 λεπτά πριν, Makis38 είπε Δημήτρη, Ως πιστοποιημένος Apple fan, θα σου έλεγα τα εξής. Σε 2.5 χρόνια αυτό το Android που έχει, σχεδόν τα χει παίξει. Πας πάλι για Android που κι αυτό στα 2 χρόνια θα τα παίξει. Οπότε σε 5 χρόνια έχεις σκάσει 400-500€ και πας για τρίτο. Λοιπόν, βρες ένα 500άρικο και πάρε της ένα σφραγισμένο iphone 13 και ξαναμιλάμε το μακρινό 2032, θα παίζει απροβλημάτιστα ακόμη, και η μπαταρία θα είναι στο 75%. Δεν σου λέω να σκάσεις χιλιάρικα για pro max κλπ. Άσε που θα σε λατρέψει περισσότερο μόλις αρχίσει να το συνηθίζει. Αυτά Στο αλλο ακρο....ειναι μεγαλη η αλλαγη απο αντροιντ σε ios
dimitris_213 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Στο αλλο ακρο....ειναι μεγαλη η αλλαγη απο αντροιντ σε ios Το θέμα δεν είναι τόσο η αλλαγή, όσο το να βρεθεί το 500αρικο που λέει πιο πάνω ο φίλος ο Μάκης. Δεν έχει άδικο αν το καλοσκεφτείς δεν είναι άσχημη ιδέα απλά και τα λεφτά την δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολλά και δεν ξέρω εάν θέλει να μεταβεί σε ios. 2
chios Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Εγώ στην δική μου σύζυγο πήρα Α55 για 3-4χρονια είναι καλυμμένη, απίστευτη συσκευή και πολύ γρήγορη.285€ πήγε το καλοκαίρι που το αγόρασα.
osfp1978 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 57 λεπτά πριν, chios είπε Εγώ στην δική μου σύζυγο πήρα Α55 για 3-4χρονια είναι καλυμμένη, απίστευτη συσκευή και πολύ γρήγορη.285€ πήγε το καλοκαίρι που το αγόρασα. Εγω παλι της πηρα το Α35....θεωρω οτι θα βγαλει 3ετια ανετα.Στα 226 ευρω με 6ραμ και εικονικη επεκταση εαν θελησει. 1 ώρα πριν, dimitris_213 είπε Το θέμα δεν είναι τόσο η αλλαγή, όσο το να βρεθεί το 500αρικο που λέει πιο πάνω ο φίλος ο Μάκης. Δεν έχει άδικο αν το καλοσκεφτείς δεν είναι άσχημη ιδέα απλά και τα λεφτά την δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολλά και δεν ξέρω εάν θέλει να μεταβεί σε ios. Ειναι ασχημη ιδεα αγαπητε.Δεν προσφερουν τιποτα παραπανω τα iphone.Ποτε δεν καταλαβα γιατι τα παιρνουν.Μια ιδεα ειναι μονο και για το.....φαινεσθαι. Εαν μου περισσευε το 500αρικο δεν υπηρχε περιπτωση να το πεταξω σε iphone.Προτιμω την ευκολια απ το φαινεσθαι. 1
dimitris_213 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι ένα τηλέφωνο το οποίο δεν θα την ταλαιπωρει......δλδ θα είναι όσο γίνεται smooth στη λειτουργία του και για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Δεν ξέρω που θα το βρω αυτό στο android στη τιμή πού θέλω.
Makis38 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 5 hours ago, dimitris_213 said: Το θέμα δεν είναι τόσο η αλλαγή, όσο το να βρεθεί το 500αρικο που λέει πιο πάνω ο φίλος ο Μάκης. Δεν έχει άδικο αν το καλοσκεφτείς δεν είναι άσχημη ιδέα απλά και τα λεφτά την δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολλά και δεν ξέρω εάν θέλει να μεταβεί σε ios. Υπάρχει στις αγγελίες σφραγισμένο 13 στα 400. Δεν προμοτάρω τον πωλητή ούτε τον ξέρω. Δεν είναι μόνο φαίνεσθαι τα απλά iphone, φαίνεσθαι είναι της κάθε χρονιάς τα νέα όπου παίζουν το ίδιο με τα τουλάχιστον προπέρσινα, φυσικά φιγούρα (υπό προυποθέσεις) είναι και τα pro, max κλπ όπου εκεί ξεφεύγει το πράγμα. Τις είχα πάρει το καλοκαίρι του 2019 το iphone xr. 630€. Το έχει πελεκίσει. Υγεία μπαταρίας 78%, παίρνει ακόμη επίσημες ενημερώσεις και παίζει απροβλημάτιστα. Δεν συνεχίζω άλλο γιατί θα μπούμε στην γνωστή αντιπαράθεση ios vs android και στο τέλος θα παίξουμε καρεκλιές. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Makis38 2
makis269 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) σε αυτά τα λεφτά μόνο XIAOMI τίποτε άλλο και 5G. οποιοδήποτε μοντέλο σε αυτά τα χρήματα είναι VFM από οποιοδήποτε άλλο κινητό στα ίδια χρήματα . Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από makis269
Donalhioy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 ώρες πριν, osfp1978 είπε Ολος ο τεχνολογικος κοσμος ξερει οτιτο hyper/miui υπολειπεται ολου του ανταγωνισμου.Ενω και οι αναβαθμισεις της χιαομι ειναι αλλου γι αλλου. Στο g85 συμφωνω οτι ειναι καλη προταση. Ο επεξεργαστης ομως του g85 ειναι ο 695 του one plus απλα λιγο περισσοτερο χρονισμενος.Ετσι πληροφοριακα. Οσο για το realme το προτεινω επειδη κοστιζει 160 ευρω και στα χρηματα αυτα ΔΕΝ βρισκεις αμολεντ, 67watt, φορτιση και κυρια καμερα sony lyt 600 την οποια χρησιμοποιει και το g85 και το nοrd ce4 lite.Ετσι πληροφοριακα. Επισης,το nord το δουλεψα για τρεις εβδομαδες και δεν μασησε πουθενα,παρολο τον 695. Και τελος την μεταβαση realme xiaomi την εκανα και το μετανιωσα πικρα.Αρα γιατι να χαντακωσω κι αλλους; Επαναλαμβανω,σε περιπτωση που δεν το καταλαβες,οτι το realme 12 κοστιζει 160 ευρω περιπου και ΟΧΙ 200+ που ειναι τα κινητα τα οποια προτεινεις.Στα λεφτα αυτα,ειναι αστερι. η αποψη σου περι χιαομι ειναι προσωπικη... ασε τον κοσμο, 2-3 ειστε εδω και κατι iphonάδες το g85 εχει snap 6s gen 3 και γενικως η low budget κατηγορια "realme 12" δεν ειναι για ενηλικες 2 ώρες πριν, Makis38 είπε θα μπούμε στην γνωστή αντιπαράθεση ios vs android βασικα θα μπουμε στην γνωστη αντιπαραθεση 200 ευρω vs 400 ευρω, και αυτο ΑΝ ολα πανε καλα με αγορα απο ιδιωτη "τα θυματα εχουν κατακλυσει την αγορα ακομα και μεσα στο insomnia", και ΑΝ δεν εχει ενα καρο ΟΕΜ ανταλλακτικα επανω, και αυτο ΑΝ ισχυει διοτι μαλλον μπερδευτηκες με αγορα στα 400 και οχι πωληση "για σφραγισμενο"
tsimisdel Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μιας και τοποθετηθήκατε στα του iPhone, να πω τα εξής. Τα απλά μοντέλα, επειδή έχουν περάσει δύο διαφορετικά μοντέλα από τα χέρια μου (12 & 14), είμαι της άποψης ότι ναι μεν, σε θέμα λειτουργίας, κάμερας κτλ είναι πολύ καλό, υστερεί όμως σε αυτονομία. Είναι μικρή σε χωρητικότητα και αυτό φαίνεται οπότε, ανάλογα με τη χρήση, μπορεί να μη βγάζει μέρα, ακόμα και σε 4G. Και γενικά, στα χρήματα που κοστίζει ένα iPhone, δε νομίζω ότι αρκεί απλά η απροβληματιστη εμπειρία χρήσης, χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Σωστό το σκεπτικό ότι τα δίνεις μια φορά τα χρήματα και για βάθος τριετίας τουλάχιστον θα έχεις ξεγνοιασει, αν όμως κάνεις αυτό το άνοιγμα οικονομικά, υπάρχουν και άλλες αξιόλογες προτάσεις, το iPhone δεν αξίζει, όταν ο ανταγωνισμός προσφέρει περισσότερα στα ίδια χρήματα. Επανερχόμενος, στα 200€ ψάχνεις κάτι σε Motorola η Realme, Xiaomi μακριά και αγαπημένοι. Αν πας όμως στα 300, είναι περισσότερες οι επιλογές, κοιτάς και κάτι σε Samsung η σε αυτά τα χρήματα, παίζει το Motorola Edge 50 Fusion, σε αυτά τα χρήματα, αξίζει και με το παραπάνω, αν πεις ότι ανεβαίνεις σε τιμή. Θα έλεγα ότι είναι προτιμότερη ως πρόταση από το g85 που προαναφέρθηκε και είναι σε αυτή την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα