Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ανοιχτόχρωμο αμάξι (π.χ λευκό, ροζ, κίτρινο, κλπ) δίνει την αίσθηση ότι είναι λίγο μεγαλύτερο απ' ότι ένα σκουρόχρωμο (ίδια μάρκα & μοντέλο).

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/1/2025 στις 9:39 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Ο αγοραστής μεταχειρισμένου δεν έχει το χρώμα στην κορυφή της λίστας.

Επειδή το εχω συζητησει με κοσμο αυτο προσφατα. Και εγω και αλλοι, καποια μοντελα εχουμε χρωματα που δεν θα τα αγοράζαμε για κανενα λογο. Ειναι deal breaker δηλαδη. Προφανως με τις τιμες της αγορας, οχι με καποια τρελλη διαφορα τιμης προς τα κατω. Για παραδειγμα μου αρεσει πολυ η οκταβια. Σε μπλε η καφε δεν θα την αγοραζα ουτε με δυο χιλιαρικα έκπτωση. Φιλος μου ελεγε οτι κοκκινο αμαξι δεν οδηγαει ουτε αν του το χαρισουν. 

• Like 3
Δημοσ.

Καφέ χρώμα σε αμάξι είναι φρικτό, λες και οδηγάς σκατά ζωγραφιστα 

Από εκεί και πέρα είναι και θέμα μοντέλου 

Το κόκκινο σε ένα Μίτο πχ είναι φοβερό, σε τζιπ/suv μου θυμίζει πυροσβεστική 

Θεωρώ ότι το μπλε μεταλλικό είναι το καλύτερο όλων πχ στο Κασκαι είναι το ομορφότερο χρώμα του

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το άσπρο. Δεν ξέρω αν συνεχίζει να ισχύει ότι το δίνουν δωρεάν άρα μπορείς με τα ίδια λεφτά να πάρεις περισσότερο εξοπλισμό.

Πχ σε προηγούμενο αυτοκίνητο είχα επιλέξει άσπρο χρώμα και πανοραμική ανοιγόμενη οροφή, ίδια τιμή πάνω κάτω με άλλο χρώμα χωρίς ηλιοροφή.

• Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εμένα μου άρεσε το άσπρο. Δεν ξέρω αν συνεχίζει να ισχύει ότι το δίνουν δωρεάν άρα μπορείς με τα ίδια λεφτά να πάρεις περισσότερο εξοπλισμό.

Πχ σε προηγούμενο αυτοκίνητο είχα επιλέξει άσπρο χρώμα και πανοραμική ανοιγόμενη οροφή, ίδια τιμή πάνω κάτω με άλλο χρώμα χωρίς ηλιοροφή.

Αυτή ακριβώς ήταν η σκέψη μου. Άσπρο, ηταν όμορφο χρώμα, τουλάχιστον σε αυτο που κοιταζα. Και επέτρεπε να βαλεις παραπανω σε εξοπλισμό. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 23/1/2025 στις 9:39 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Ο αγοραστής μεταχειρισμένου δεν έχει το χρώμα στην κορυφή της λίστας.

Koιτα, εξαρταται.  Πριν καναν χρονο εψαχνα για το 500ρακι, μεταχειρισμενο και οντως δεν πηγαινα βασει χρωματος, αν και ηθελα πρωτα ενα συγκεκριμενο μπλε, μετα μαυρο. Ομως δεν υπηρχε καμια περιπτωση να το παρω ασημι (παιζει να ειναι το μονο μοντελο που imo το συγκεκριμενο χρωμα απλα δεν του παει), εκανα skip οποιαδηποτε τετοια αγγελια. Επισης δεν με εψηνε το λευκο με τιποτα (αν και εκει θα εκανα παραχωρηση υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις). Εν τελει πετυχα το μπλε που ηθελα σε τελεια κατασταση.

Τωρα βεβαια κι αυτο σχετικο ειναι, εξαρταται και ποσο αμεσα θελεις ενα αυτοκινητο και τι κυκλοφορει γενικα στην αγορα.

Δημοσ.

μην ξεχναμε οτι και το χρωμα αξεσουαρ ειναι. αν πουλας ασπρο δεν περιμενεις να το θελουν οσο το χρωματιστο. σαν να πουλας χωρις ζαντες αλουμινου αναμεσα σε αλλα που εχουν. 

Δημοσ.

Το έξτρα χρώμα είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ του αυτοκινήτου ως καινούργια αγορά.. 

Τα στάνταρ αδιάφορα μίζερα απλά βλέπονται.. 

Σε μεταχειρισμένο αλλάζει, διότι παίζουν πολλοί παράγοντες..

Δημοσ.

Υπάρχουν μερικα χρωματα που μερικα μοντελα ειναι παντρεμένα με αυτα.

Οπως Subaru imprezza μπλε, σπανια κατι αλλο.

Honda οποιοδηποτε type r ασπρο, εκτος το nsx, νομιζω.

Ferrari κοκκινη, τα τελευταία χρονια αλλαξε αυτο.

Η Lamborghini εντονα χρωματα οπως πορτοκαλι, λαχανι.

Το μαυρο ειναι κλασσικο, αλλα και επισημο. Ειδικα σε μεγαλα αμαξια.

Τωρα αν ρωτατε εμενα μου αρεσουν τέσσερα χρωματα.

Σκουρο μπλε, γκρι σκουρο(ανθρακι),  το μουσταρδι, ιδιαιτερο αλλα πχ σε μερικα muscle car με συνδυασμο μαυρου παει, και κοκκινο προς το μπορντο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/1/2025 στις 8:26 ΠΜ, tutuyo είπε

Καφέ χρώμα σε αμάξι είναι φρικτό, λες και οδηγάς σκατά ζωγραφιστα 

Με πληγώνεις :P

Spoiler

image.jpeg.0f8494b7e2fc732871033d8dcbecdd98.jpeg

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, Ntinaras said:

Με πληγώνεις :P

Hide contents

image.jpeg.0f8494b7e2fc732871033d8dcbecdd98.jpeg

χμ, ομολογω εδω I stand corrected

βεβαια προς υπερασπιση μου, χρυσιζει ειναι η αληθεια, πολυ ιδιαιτερο👏

Επεξ/σία από tutuyo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...