Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακρια και απο τα δυο. καινε λαδι. θα μπεις σε μπελαδες.

με 6.000 ευρω δυστυχως αυτοματο δεν αγοραζεις ευκολα

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω κοστολόγια συντήρησης, ένα ωραίο μοντέλο που έχω δει και οδηγήσει στην πόλη είναι το i10 1.2 auto. Στα χρήματα που γράφεις δεν θα βρεις, αλλά αν βάλεις +2 - 3κ όλο και κάτι υπάρχει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, redbullboy είπε

Χωρίς να ξέρω κοστολόγια συντήρησης, ένα ωραίο μοντέλο που έχω δει και οδηγήσει στην πόλη είναι το i10 1.2 auto. Στα χρήματα που γράφεις δεν θα βρεις, αλλά αν βάλεις +2 - 3κ όλο και κάτι υπάρχει.

Προσοχή. Τα περισσότερα, αν όχι όλα μεταχειρισμένα Hyundai i10 αυτόματα είναι από νοικιάρικα με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ο νοών νοείτω)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elise είπε

μακρια και απο τα δυο. καινε λαδι. θα μπεις σε μπελαδες.

με 6.000 ευρω δυστυχως αυτοματο δεν αγοραζεις ευκολα

Με αυτά που άκουσα μάλλον θα την αποθαρρύνω από το να πάρει αυτόματο. Αλλα και σε μη αυτόματο ποιες είναι οι ασφαλείς επιλογές; Θα ήθελα ιδανικά να της βγάλει 6-7 χρόνια απροβλημάτιστα. Εχω δει σε αυτό το μπατζετ κάποια Ford ka δεκαετίας και euro 6. Αλλά κ με αυτά δεν ξέρω τι παίζει. 

2 ώρες πριν, redbullboy είπε

Ενας γνωστός μου πουλάει ένα Fiat 500 του 2010 με 300000 χιλιόμετρα. Πρόσφατα το έκανε πλήρες σέρβις που του κόστισε 1000 ευρώ. Μήπως τελικά να πάρω αυτό και όσο πάει …

Δημοσ.
21 minutes ago, iouliani said:

Με αυτά που άκουσα μάλλον θα την αποθαρρύνω από το να πάρει αυτόματο. Αλλα και σε μη αυτόματο ποιες είναι οι ασφαλείς επιλογές; Θα ήθελα ιδανικά να της βγάλει 6-7 χρόνια απροβλημάτιστα. Εχω δει σε αυτό το μπατζετ κάποια Ford ka δεκαετίας και euro 6. Αλλά κ με αυτά δεν ξέρω τι παίζει. 

Ενας γνωστός μου πουλάει ένα Fiat 500 του 2010 με 300000 χιλιόμετρα. Πρόσφατα το έκανε πλήρες σέρβις που του κόστισε 1000 ευρώ. Μήπως τελικά να πάρω αυτό και όσο πάει …

συζητήστε με το μηχανικό σας να σας βρει καθαρό αυτοκίνητο ή τουλάχιστον αξιόλογο για τα χρόνια του και μια κάποια εγγύηση οτι αν βγάλει βλάβη θα σας βγει οικονομικό και εκεί.

μπορείτε να δείτε και αμάξι στα 5000 και να κάνετε με το μηχανικό ένα καλό μάζεμα με το έξτρα 1000άρικο.

Δημοσ.

Το αυτόματο περιορίζει τις επιλογές οι οποίες έτσι κ αλλιώς ήταν περιορισμένες. Αυτόματο με λιγότερα από 5000 μόνο c2 θα μπορούσα να πάρω το οποίο δεν της αρέσει καν. Στο τέλος δε  θα της πάρω τίποτα.

Δημοσ.
Just now, iouliani said:

Το αυτόματο περιορίζει τις επιλογές οι οποίες έτσι κ αλλιώς ήταν περιορισμένες. Αυτόματο με λιγότερα από 5000 μόνο c2 θα μπορούσα να πάρω το οποίο δεν της αρέσει καν. Στο τέλος δε  θα της πάρω τίποτα.

αν δε της αρέσει ότι της πάρετε με 5000, ας βγει στο μεροκάματο να πάρει αυτό που της αρέσει με τα δικά της 5000 :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...