iouliani Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Το Picanto δύσκολο να έχει μόνο 105.000 σε 21 χρόνια, είναι αρκετά κάτω από το μέσο όρο. Δεν αποκλείεται αλλά είναι σπάνιο. Σε περίπτωση που όντως είναι αληθινά τα χιλιόμετρα αξίζει περισσότερο από το 500; Βέβαια τα χρόνια παλαιότητας είναι περισσότερα στο picando..
BLiTzER Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Οτιδήποτε αξίζει περισσότερο από ιταλικό. Αν θέλεις να λειτουργεί. 1
vidias.m Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 1 hour ago, iouliani said: Έχω βρει ένα fiat 500 αυτόματο με 320.000 χιλιόμετρα του 2010. Η προσωπική μου γνώμη είναι, ότι ρεκτιφιέ και να έχει κάνει στη μηχανή δεν παύει η "καρότσα" να έχει διανήσει 320.000χλμ.. Η μεταπολιτική του αξία μετά την αγορά θα πέσει στα τάρταρα. Δες το αλλιώς, ποιος θα αγόραζε 500αρακι του 2010 με 400.000χλμ???
skritikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, phanispal είπε Το Picanto δύσκολο να έχει μόνο 105.000 σε 21 χρόνια, είναι αρκετά κάτω από το μέσο όρο. Δεν αποκλείεται αλλά είναι σπάνιο. Δεν αποκλείεται! Έχουμε 2 αυτοκίνητα 19 ετών με λιγότερα από 100000km. Και ξέρω κι άλλους στον κύκλο μου με αντίστοιχα km/year. 54 λεπτά πριν, iouliani είπε Σε περίπτωση που όντως είναι αληθινά τα χιλιόμετρα αξίζει περισσότερο από το 500; Βέβαια τα χρόνια παλαιότητας είναι περισσότερα στο picando.. Τα χρόνια παλαιότητας δεν σημαίνουν και πολλά αν είναι προσεγμένο και του κάνετε ένα καλό service. Αυτό με τα 320000χλμ δεν θα το σκεφτόμουν καν. 1
Sablj Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 36 minutes ago, skritikos said: Δεν αποκλείεται! Έχουμε 2 αυτοκίνητα 19 ετών με λιγότερα από 100000km. Και ξέρω κι άλλους στον κύκλο μου με αντίστοιχα km/year. Κι εγώ έχω ένα Yaris του 2002 με 186000km... 1
DrLo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Η αδελφή μου έχει ένα Polo του 2004 με 60.000 km. τα τελευτία 3 χρονια πχ είναι σε στάση. Γίνονται αυτά.
phanispal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Κι εγώ με το δικό μου γράφω 3-5Κ το χρόνο, το να μαζευτούμε 5-10 άτομα εδώ να πούμε το ίδιο δεν νομίζω πως συνεπάγεται ότι είναι τόσο σύνηθες. Όπως και να ‘χει, δεν είπα ότι αποκλείεται, είπα να έχει το νου της.
xsterg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου εγω θα σου ελεγα εαν τα χιλομετρα ειναι αληθη για το κια να το προτιμησεις. κια και χιουνται ειναι αυτοκινητα σκυλια.
iouliani Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, xsterg είπε εγω θα σου ελεγα εαν τα χιλομετρα ειναι αληθη για το κια να το προτιμησεις. κια και χιουνται ειναι αυτοκινητα σκυλια. Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή να μου πει αν θα είναι ακόμη διαθέσιμο. Το fiat το απέρριψα. Αν δε προχωρήσει η αγορά θα πάω σε χειροκίνητο micra k12 για όσο πάει. Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Πραγματικά με βοήθησαν πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα