Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alejsalonica είπε

Να το πούμε άλλη μια φορά:

2-3 μήνες Netflix 2-3 μήνες prime 2-3 μήνες Disney κλπ

Δεν χάνεις τίποτα και δεν πληρώνεις 100€/μήνα.

Αν είναι να το κάνω αυτό, βάζω μερικά torrent στο φούρνο (κατεβαστήρι) και μου έρχεται πιο εύκολα.

• Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, koutsis είπε

Μιλάω για ξένες ταινίες και σειρές προφανώς. Οχι για σειρές της ΕΡΤ ή βιντεοκασσέτες των 80s με τον Τσάκωνα 😉

Θα ήταν τιμή για το Ερτflix να είχε ταινίες του Τσάκωνα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, koutsis είπε

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα το ertflix για σειρες της ΕΡΤ  και κάποιες παλίες ελληνικες ταινίες. Μπορώ όμως να δω το house of the dragon, το rings of power , το desperate housewifes ή το the substance ή το gladiator 2 κτλ. στο ΕΡΤflix ή στο youtube? Μην τρελαθούμε...

Γιατί μπορείς να τα δεις όλα αυτά στο netflix;

Από αυτά που είπες τα μισά και βάλε είναι αλλού, σε prime, σε hbo, σε disney+ κλπ.

Το ertflix αν δεν γνωρίζεις έχει συμφωνία με τη sony και έχει μέσα κάποιες ταινίες και σειρές της sony.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Δεν ισχυει, εχω τουρκικο εδω και 3-4 χρονια και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Το μονο που συμβαινει ειναι πως σε νεους λογαριασμους τον πρωτο μηνα τον καις γιατι δουλευει μονο με vpn, μετα ξεκλειδωνει.

Το θέμα είναι πως πληρώνεις. Αν έχεις ελληνική/ευρωπαική πιστωτική κάνει cross reference και σε μπλοκάρει. Χρειάζεσαι είτε τοπική είτε να έχεις κάρτες πρόσβασης της εκάστοτε χώρας. Έχει κανένα χρόνο που έχει γίνει. Δούλευα μέσω Αιγύπτου άλλα μου μπλόκαρε και της δύο πιστωτικές που είχα και πλέον δεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, cmak είπε

Το θέμα είναι πως πληρώνεις. Αν έχεις ελληνική/ευρωπαική πιστωτική κάνει cross reference και σε μπλοκάρει. Χρειάζεσαι είτε τοπική είτε να έχεις κάρτες πρόσβασης της εκάστοτε χώρας. Έχει κανένα χρόνο που έχει γίνει. Δούλευα μέσω Αιγύπτου άλλα μου μπλόκαρε και της δύο πιστωτικές που είχα και πλέον δεν...

Μα δεν βάζεις την κάρτα σου για πληρωμές… 🤦‍♂️ 

κάνεις λογαριασμό και πλέον έχει τον πρώτο μήνα μπλοκ geolocation. Που σημαίνει ότι για ένα μήνα μπαίνεις με το vpn, ΜΟΝΟ τον πρώτο μήνα. Μετά μπαίνεις από όπου θες χωρίς vpn. 

όσο για τις πληρωμές αγοράζεις δώρο κάρτες της χώρας και βάζεις 🤷‍♂️ όχι την δική σου ελληνική κάρτα 😂 

Επεξ/σία από Karanikolis
  • Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, alet είπε

Eγω προσωπικά το έκοψα το καλοκαίρι του 2023 γιατί δεν υπήρχε κάτι για τα δικά μου γούστα.Μπορεί να το ξαναβάλω για κανένα μήνα οταν θα εχω χρόνο και θα υπάρχει κάτι που μπορεί να μου κινήσει το ενδιαφέρον.

Πάντως για τις εκφράσεις τύπου "πληρώνουν σαν χαζοί" που διαβάζω στο φόρουμ τόσο σε αυτό το θέμα,όσο και σε άλλα που έχουν να κάνουν γενικότερα με συνδρομές κτλ να πληροφορήσω οτι δεν ζούμε όλοι με τα συσσίτια της εκκλησίας,ουτε τα κουπόνια του Ελλάδα 2.0 και δεν είμαστε φτωχομπινέδες να μας λείπει 1,5 ευρώ το μήνα που είναι η αύξηση.
Με άλλα λόγια κάλμα με τους χαρακτηρισμούς γιατί είναι πανεύκολο να γυρίσουν πίσω και με άπειρα εξευτελιστικό τρόπο

Με πέθανες πρωί πρωί ρε σατανά 🤣μα το θεό έκλαψα φίλε να σαι καλά.

Πέραν του αστείου , υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που λειτουργεί στον αυτόματο. Με λίγα λόγια δεν βλέπει κάτι ή βλέπει περιστασιακά 1-2 φορές το μήνα και απλά το έχει ξεχάσει τελείως. Αφαιρούνται τα χρήματα αυτόματα κάθε μήνα και η ζωή συνεχίζεται.

Αν υπήρχε σωστή νομοθεσία υπέρ του καταναλωτή θα έπρεπε κάθε μήνα να σε ρωτάει η κάθε εφαρμογή αν θέλεις να ανανεώσεις.Επειδή ξέρουν όμως πως μεγάλη μερίδα με αυτόν τον τρόπο θα ακύρωνε το έχουν στον αυτόματο που ξέρουν πως δουλεύει.

Δημοσ.

Προσωπικά πληρώνω την 8.99€ 720p που παρέχω  σε τουριστικό κατάλυμα.

Αλλά εγώ παρακολουθώ ταινίες  δωρεαν strεαming ελληνικές σελίδες.

Να πληρώνω για να μου προβάλουν την gay κουλτούρα δεν παλεύεται.....😅😂😂

Δημοσ.
23 hours ago, bymas said:

Δοκίμασε με το ίδιο λογαριασμό να ξανά κάνεις τη συνδρομή με vpn όπως στην αρχή 

Απλά τον μετέφερα νομίζω Νιγηρία (και είναι και πιο φθηνά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...