protathlitis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, alet said: και δεν είμαστε φτωχομπινέδες να μας λείπει 1,5 ευρώ το μήνα Δηλαδή αν σου κάνουν αύξηση στα πάγια στο ρεύμα, στο νερό, στην τηλεφωνία, στο internet, στις συνδρομές στο κινητό σου, στις άλλες τηλεοπτικές πλατφόρμες κλπ, θα είσαι φτωχομπινές που δεν θα θέλεις να αυξήσεις έναν ακόμα πάγιο λογαριασμό στην ζωή σου, ή θα πληρώνεις ότι έρχεται αδιαμαρτύρητα ? Δεν είναι το 1,5 ευρώ λοιπόν αλλά τα μηνιαία έξοδα ενός οικογενειακού προυπολογισμού. 6 1
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε Βασικά ούτε στο netflix θα τις δεις. Εννοείται, για αυτό υπάρχει το stremio 😉 1
alet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, protathlitis είπε Δηλαδή αν σου κάνουν αύξηση στα πάγια στο ρεύμα, στο νερό, στην τηλεφωνία, στο internet, στις συνδρομές στο κινητό σου, στις άλλες τηλεοπτικές πλατφόρμες κλπ, θα είσαι φτωχομπινές που δεν θα θέλεις να αυξήσεις έναν ακόμα πάγιο λογαριασμό στην ζωή σου, ή θα πληρώνεις ότι έρχεται αδιαμαρτύρητα ? Δεν είναι το 1,5 ευρώ λοιπόν αλλά τα μηνιαία έξοδα ενός οικογενειακού προυπολογισμού. Ξαναδιάβασε το ποστ μου. Ο καθένας γνωρίζει τις ανάγκες του και κάνει κουμάντο στα χρήματα του και πως θα τα διαθέσει. Για φράσεις όπως "πληρώνουν σαν χαζοί" όσοι πληρώνουν το κάθε νετφλιξ που έγιναν σε αυτό το θέμα και γίνονται σε παρόμοια θέματα πάντα μπορεί να υπάρξει η ανάλογη απάντηση με το ίδιο ύφος 😏 1
filipprin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου με το ιδιο ύφος μπορει αλλα το θεμα ειναι τι θα πεις
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, skritikos είπε Προφανώς έχουμε άλλα γούστα οπότε είμαστε όλοι καλυμμένοι ο καθένας με τις λύσεις του. Δεν ξέρω ούτε τα ονόματα από όσα αναφέρεις οπότε μάλλον μας ενδιαφέρουν διαφορετικά πράγματα. Ό,τι γούστα και να έχεις, σε καλύπτουν.
polaki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 45 minutes ago, protathlitis said: Δηλαδή αν σου κάνουν αύξηση στα πάγια στο ρεύμα, στο νερό, στην τηλεφωνία, στο internet, στις συνδρομές στο κινητό σου, στις άλλες τηλεοπτικές πλατφόρμες κλπ, θα είσαι φτωχομπινές που δεν θα θέλεις να αυξήσεις έναν ακόμα πάγιο λογαριασμό στην ζωή σου, ή θα πληρώνεις ότι έρχεται αδιαμαρτύρητα ? Δεν είναι το 1,5 ευρώ λοιπόν αλλά τα μηνιαία έξοδα ενός οικογενειακού προυπολογισμού. Δεν είναι το 1.5€ είναι το που δίνει ο καθένας αξία. Προσωπικά πληρώνω την Cosmote για να βλέπω την ΑΕΚ, και μόλις έγινε αυτή η καταπληκτική προσφορά που με λίγα παραπάνω ευρώ βλέπεις και Nova, το έβαλα με τη μία. Επειδή λοιπόν θέλω να βλέπω μπάλα και κυρίως την ΑΕΚ, θα έδινα μέχρι και 100€ το μήνα (ναι, το μήνα) για να συνεχίσω να το κάνω. Γιατί για εμένα προσωπικά, οι στιγμές του Champions League και ότι αυτές συμβολίζουν (πίτσα με τον αδερφό μου και μπύρες), αξίζουν όντως 1200€ το έτος. Μπορεί να έκοβα από αλλού, αλλά τη μπάλα δεν θα την έκοβα. Αλλά εγώ είμαι εγώ, και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Netflix δεν έχω, και δεν με ενδιαφέρει το content που έχει. Αν με ενδιέφερε, και αν μέσω αυτού μπορούσα να χαλαρώσω 15-20 ώρες την εβδομάδα, ε νομίζω και εκεί μέχρι ένα 50άρι θα το έδινα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, όχι σαν ΤΙΜΗ που πληρώνετε. Και αν σας χαλάει το +1,50€ πιείτε ένα καφέ απ'έξω λιγότερο να το ισοφαρίσετε να βγείτε και κερδισμένοι. Αν ΔΕΝ αξιολογείτε 20€ το Netflix, ε οκ το κόβετε και τελειώνει η υπόθεση, μην το κουράζουμε. 1 1
CaptainChris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Τώρα μου αυξησανε την συνδρομή και θα την ξαναυξησουν; Βλέπω να το κόβω.
kurkosdr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, koutsis είπε Δεν χρειάζεσαι υπολογιστή για streaming. Μια android tv ή ενα android tv box και κατεβάζεις μια χαρά το Stremio 😉 Ακριβώς. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η πλατφόρμα (το Android είναι αρκετά ανοιχτό στο θέμα των εφαρμογών και έχει και sideload αν χρειαστεί) αλλά το "υπερήφανο tech illiteracy" της late Gen-Z και της Gen-A. Θεωρούν μαγκιά η μόνη σχέση που έχουν με τους υπολογιστές να είναι εφαρμογές που σε παίρνουν από το χεράκι σαν να είσαι μπέμπης. Τα υπόλοιπα είναι για τους nerds. Και όταν η αγαπημένη τους εφαρμογή αρχίσει να τους κοπανά στις αυξήσεις αρχίζουν να σκούζουν για τον καπιταλιζμό και ποστάρουν ένα ηλίθιο meme κάπου για να πουν στον εαυτό τους ότι "αντέδρασαν στο σύστημα". Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από kurkosdr 1 1
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, alejsalonica είπε Να το πούμε άλλη μια φορά: 2-3 μήνες Netflix 2-3 μήνες prime 2-3 μήνες Disney κλπ Δεν χάνεις τίποτα και δεν πληρώνεις 100€/μήνα. Σιγά μην κάθεται ο κόσμος να κάνει αυτή τη δουλειά ρε σύ. Με 5€ τον ΧΡΟΝΟ Αιγυπτιακό Prime, άλλα 12€ Ινδικό Spotify, και όλα τα υπόλοιπα από τον Θείο, και είσαι άρχοντας.
dogkon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) "θα ζητάμε περιστασιακά από τα μέλη μας να πληρώνουν λίγο περισσότερο".....τι λίγο περισσότερο ρε πάτε καλά? μας έχετε τινάξει τα μπουριά! από το καλοκαίρι τερμάτισα την συνδρομή, δεν αξίζει πλέον με τίποτα σαν ποιότητα....στις 30 νέες παραγωγές βλέπετε μετά δυσκολίας η μια ταινία ή σειρά Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από dogkon
vastegial_74 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, koutsis είπε Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα το ertflix για σειρες της ΕΡΤ και κάποιες παλίες ελληνικες ταινίες. Μπορώ όμως να δω το house of the dragon, το rings of power , το desperate housewifes ή το the substance ή το gladiator 2 κτλ. στο ΕΡΤflix ή στο youtube? Μην τρελαθούμε... Ούτε στο Netflix μπορείς να τα δεις αυτά τα συγκεκριμένα. Σε κόβω να βλέπεις συχνά εκείνο το θείο 😂😂😂. 2
atypicalcoder Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου "Σιγά 1 ευρώ είναι"... πόσες φορές έχει γραφτεί αυτό ε... Αναφορά σε κείμενο Στις ΗΠΑ, η τυπική συνδρομή χωρίς διαφημίσεις θα αυξηθεί από $15.49 σε $17.99 μηνιαίως, ενώ η συνδρομή με προβολή διαφημίσεων θα αυξηθεί κατά ένα δολάριο στα $7.99. Κοίτα να δεις πως φτάσαμε σε συνδρομητικές υπηρεσίες με ads. Αν το έλεγες αυτό πριν 3-4 χρόνια θα σε πέρναγαν για τρελό. 3
JimGer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 7 hours ago, bymas said: Ανεβαίνει και της Τουρκίας ;;γιατί ένα ξαδερφάκι μου ο εργκιν ήθελε να βάλει για ένα μήνα να δει κάτι σειρούλες Εμένα πάντως μου το έκοψαν εκεί πριν 1-2 μήνες... 7 hours ago, Huruduru said: που να δεις τι γίνεται στο εξωτερικό με παρόμοιες υπηρεσίες που ζητούν 5€ Delivery fee για κάθε παραγγελία, διαφορετικά έχουν βάλει συνδρομητικό μοντέλο, αλλά ακόμα παραγγέλνει ο κόσμος από αυτές τις υπηρεσίες. Όσο ο κόσμος πληρώνει, αυτοί θα ανεβάζουν τις τιμές. Αν θες να παραγγείλεις δεν έχεις άλλη επιλογή ας πούμε (Αγγλία). Το φοβερό με όλα αυτά είναι ότι πχ η uber που είναι (μαζί με deliveroo) στα delivery ακόμα μπαίνει μέσα, ακόμα και αν βγάζει αρκετά από κάθε παραγγελία. Πελάτες δυσαρεστημένοι, μαγαζάτορες δυσαρεστημένοι, uber μπαίνει μέσα, deliverάδες δυσαρεστημένοι. Δεν ξέρω τι γίνεται 1
bymas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, JimGer είπε Εμένα πάντως μου το έκοψαν εκεί πριν 1-2 μήνες... Αν θες να παραγγείλεις δεν έχεις άλλη επιλογή ας πούμε (Αγγλία). Το φοβερό με όλα αυτά είναι ότι πχ η uber που είναι (μαζί με deliveroo) στα delivery ακόμα μπαίνει μέσα, ακόμα και αν βγάζει αρκετά από κάθε παραγγελία. Πελάτες δυσαρεστημένοι, μαγαζάτορες δυσαρεστημένοι, uber μπαίνει μέσα, deliverάδες δυσαρεστημένοι. Δεν ξέρω τι γίνεται Δοκίμασε με το ίδιο λογαριασμό να ξανά κάνεις τη συνδρομή με vpn όπως στην αρχή
panoskatos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Ναι είναι οι μοναδικοί που αυξάνουν τις τιμές τους οπότε πρέπει να γίνει θέμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα