Vassilis_24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Μπράβο πολύ καλά κάνουν. Όσο βλέπουν ότι ο κόσμος δίνει απλόχερα κάθε αύξηση καλά κάνουν και ανεβάζουν τη συνδρομή. Εταιρία είναι και κάνει τη δουλειά της. Μήπως να έκανε κάποτε και ο καταναλωτής τη δική του? Λέω εγώ τώρα ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όπως το έκαναν στα κινητά τηλέφωνα ή τις κάρτες γραφικών; Καλώς ή κακώς δεν έχουν μάθει οι καταναλωτές να δρουν ως όφελός τους. Όταν κάτι το θέλουν, θα το παίρνουν όσο και να κοστίζει. Λίγοι είναι αυτοί που αντιδρούν, αλλά οι λίγοι ποτέ δεν μπορούν να πετύχουν κάτι... 29 λεπτά πριν, skritikos είπε Το σταματήσαμε από τον Σεπτέμβριο και δεν μας έχει λείψει καθόλου. ERTflix και Youtube μας καλύπτουν σε όλα. Kodi και Stremio σε καλύπτουν... 3
SuperLuigis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Chocobo είπε Είναι οι ίδιοι που έλεγαν δεν ξανα παραγγέλνω μέσω efood/wolt όταν έβαλαν 1€ delivery fee......εννοείται πως παραγγέλνουν δίχως αύριο.... Αυτοι που λες το εχουν μεσω τουρκιας λογικα
forgotten Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Νικαραγουα ειμαι με 7.40 φουλ πακετο να ναι καλα... 1 3
skritikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Kodi και Stremio σε καλύπτουν... Προφανώς έχουμε άλλα γούστα οπότε είμαστε όλοι καλυμμένοι ο καθένας με τις λύσεις του. 16 λεπτά πριν, koutsis είπε Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα το ertflix για σειρες της ΕΡΤ και κάποιες παλίες ελληνικες ταινίες. Μπορώ όμως να δω το house of the dragon, το rings of power , το desperate housewifes ή το the substance ή το gladiator 2 κτλ. στο ΕΡΤflix ή στο youtube? Μην τρελαθούμε... Δεν ξέρω ούτε τα ονόματα από όσα αναφέρεις οπότε μάλλον μας ενδιαφέρουν διαφορετικά πράγματα. 3
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου οσο αυξανει συνδρομητες θα αυξανει τιμη. αυτο λεει η ανακοινωση και ακριβως αυτο κάνει καθε παρομοια υπηρεσια.
chrisxkar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Οι περισσότεροι που το έχετε χρόνια αλήθεια δεν ξέρω τι βλέπετε και σας κάνει να το κρατάτε.Εγώ μετά από 4 χρόνια χρήσης νομίζω είχα εξαντλήσει το περιεχόμενο αφού και τώρα που το σταμάτησα και το χαζεύω σε κανέναν γνωστό είναι η μέρα της μαρμότας τα ίδια και τα ίδια με λίγες ανούσιες προσθήκες. Νομίζω πολλοί το αντιμετοπίζουν με την λογική του γέρου "ποιος αλλάζει τώρα","αφου το ξέρουμε κανε εγγραφές απεγγραφές άστο" 4 1
darkmatinee Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, alet said: Eγω προσωπικά το έκοψα το καλοκαίρι του 2023 γιατί δεν υπήρχε κάτι για τα δικά μου γούστα.Μπορεί να το ξαναβάλω για κανένα μήνα οταν θα εχω χρόνο και θα υπάρχει κάτι που μπορεί να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Πάντως για τις εκφράσεις τύπου "πληρώνουν σαν χαζοί" που διαβάζω στο φόρουμ τόσο σε αυτό το θέμα,όσο και σε άλλα που έχουν να κάνουν γενικότερα με συνδρομές κτλ να πληροφορήσω οτι δεν ζούμε όλοι με τα συσσίτια της εκκλησίας,ουτε τα κουπόνια του Ελλάδα 2.0 και δεν είμαστε φτωχομπινέδες να μας λείπει 1,5 ευρώ το μήνα που είναι η αύξηση. Με άλλα λόγια κάλμα με τους χαρακτηρισμούς γιατί είναι πανεύκολο να γυρίσουν πίσω και με άπειρα εξευτελιστικό τρόπο Πάρε μια γκαζόζα να ηρεμήσεις τώρα. 3 3 1
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Η αλήθεια είναι πως από τότε που το έκοψα πριν καναδυο χρόνια, μου έχει λείψει περίπου 0%. Ακόμα και Stremio να μην είχα, πάλι δεν θα μου έλειπε. Συνήθεια είναι. 1 1
alet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Πάρε μια γκαζόζα να ηρεμήσεις τώρα. Μειωμένη αντίληψη 5
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, skritikos είπε Μάλλον δεν έχεις ανοίξει ποτέ το ERTFlix και απλά γράφεις. Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νομίζεις ότι είναι. Φίλε μου αυτά έχει το ερτflix. Σειρές της ΕΡΤ και παλιές ελληνικές ταινίες. Αν εσύ καλύπτεσαι με αυτά, όλα οκ. 1
skritikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου αυτά έχει το ερτflix. Σειρές της ΕΡΤ και παλιές ελληνικές ταινίες. Αν εσύ καλύπτεσαι με αυτά, όλα οκ. Δεν ξέρω από που το ανοίγεις αλλά εμένα στο Chromecast έχει δεκάδες ξένες ταινίες και σειρές που γίνονται update κάθε λίγους μήνες. 1
thanosAIAS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Είναι που όλοι οι άλλοι έγιναν απλά ΠΟΛΥ χειρότεροι!!!! Τι να βάλουμε???
konan76 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Σημαντικη είδηση. Απλά δεν έχουμε το καταργήσαμε . Υπάρχουν και άλλοι τρόποι .....
kotsonatos04 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, koutsis είπε Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα το ertflix για σειρες της ΕΡΤ και κάποιες παλίες ελληνικες ταινίες. Μπορώ όμως να δω το house of the dragon, το rings of power , το desperate housewifes ή το the substance ή το gladiator 2 κτλ. στο ΕΡΤflix ή στο youtube? Μην τρελαθούμε... Βασικά ούτε στο netflix θα τις δεις. 4
screaming_trees Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Εγω το εχω κόψει εδω και 2 χρόνια, δεν μου έχει λείψει καθόλου. Το 95% του περιεχομένου του είναι σκουπίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα