Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, oldnew είπε

Αμα τους χτυπήσουμε και εμείς κανα καμπανάκι, θα δεις για πότε θα πέσει παλι. Αμα ο κόσμος πληρώνει σαν χαζός για το μετριότατο περιεχόμενο του νετφλιξ, τοτε καλα κάνουν. 

Δεν υπάρχει αξιόπιστη ουτε για μείωση ουτε για αύξηση οπότε η αλήθεια είναι ότι καθένας πιστεύει οτι θέλει. Υπάρχουν σελίδες που γράφουν και τα 2 οπότε παρ το αυγό και κουρευτο. Από όσους ξέρω εγώ πάντως, υπάρχει μείωση. Οι μισοί ητε το κόψανε ητε πηγαν στη φτηνή συνδρομη. Δε νομίζω οτι ειναι τυχαίο το δείγμα και δείχνει την πραγματικότητα. Επίσης είχαν μειωθεί οι συνδρομητές συνολικά όταν στις πλούσιες χώρες αυξήθηκανε. Αυτα ηταν τα τελευταία αξιόπιστα νούμερα. Μετα έπαψε να δίνει. Μαθηματικά με απλή αφαίρεση μειώθηκαν στις φτωχές. 

Η πηγή trust me bro δεν θεωρείται πηγή. 

Στο σχόλιο σου το ανέφερες σαν κάτι δεδομένο. Που δεν είναι.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Just now, Bourdoulas said:

Η πηγή trust me bro δεν θεωρείται πηγή. 

Στο σχόλιο σου το ανέφερες σαν κάτι δεδομένο. Που δεν είναι.

Οκ δε διαφωνώ σε αυτό. Προσωπικά είμαι βέβαιος οτι μειώθηκαν οι συνδρομητές αλλα δεν μπορώ να το αποδείξω. Δικαίουτε καθένας να πιστεύει οτι θέλει όπως είπα. 

Τα πραγματικά δεδομένα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση είναι τα εξής :

-Η νετφλιξ ανακοίνωνε επίσημα δεδομένα και ξαφνικά τα σταμάτησε. Γιατί άραγε? 

-Τα σταμάτησε μετα απο μείωση συνδομητων

Τωρα ανακοινώνει μονο αποσπάσματικα, πχ ανέβηκε στης Ηπα. 

Για εμένα κατι δείχνουν όλα αυτά, για σενα πιθανόν οχι.

Σε καθε περίπτωση δεν δικαιούται και κανενας να λεει οτι ανέβηκαν γιατί απλά δεν ξερει. 

• Like 7
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενεργοποιησει vpn στο κινητο τουρκικη IP και δωροκαρτες απο Τουρκια και ειστε μια χαρα και σας βγαινει 9€ ο μηνας

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Huruduru είπε

Πλέον έχουν βάλει Geo Restriciton αν έχεις συνδρομή από χώρες εκτός Ευρώπης. Το εντοπίζουν και σου πετάει μήνυμα

Δεν ισχυει, εχω τουρκικο εδω και 3-4 χρονια και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Το μονο που συμβαινει ειναι πως σε νεους λογαριασμους τον πρωτο μηνα τον καις γιατι δουλευει μονο με vpn, μετα ξεκλειδωνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lefstef είπε

Από υπολογιστή, κινητό, tablet παίζει κανονικά και εκτός σπιτιού 

Κινητό/tablet αν δεν πάνε βόλτα από το... σπίτι δεν παίζουν για πολύ - iOS τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει. Μόνο αν έχουν πολύ παλιά version της εφαρμογής.

Υπολογιστές συνεχίζουν και παίζουν, για την ακρίβεια αρκεί η αντιγραφή cookies αν πάρεις νέο υπολογιστή.

Επεξ/σία από SeaLion
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggos88 είπε

Δεν ισχυει, εχω τουρκικο εδω και 3-4 χρονια και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Το μονο που συμβαινει ειναι πως σε νεους λογαριασμους τον πρωτο μηνα τον καις γιατι δουλευει μονο με vpn, μετα ξεκλειδωνει.

Τότε λάθος μου 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggos88 είπε

Απλος εχουν πεταξει την FUPS σαν καρτα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skritikos είπε

Το σταματήσαμε από τον Σεπτέμβριο και δεν μας έχει λείψει καθόλου. 

ERTflix και Youtube μας καλύπτουν σε όλα.

Ε καλά, δεν μπορείς να δεις ταινίες και σειρές στα ERTflix και Youtube 😉

• Confused 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Ε καλά, δεν μπορείς να δεις ταινίες και σειρές στα ERTflix και Youtube 😉

Αυτό ακριβώς είναι το ERTFlix, τι εννοείς?

Και παλιές ταινίες είναι full το Youtube, ελεύθερες.

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skritikos είπε

Αυτό ακριβώς είναι το ERTFlix, τι εννοείς?

Και παλιές ταινίες είναι full το Youtube, ελεύθερες.

Μιλάω για ξένες ταινίες και σειρές προφανώς. Οχι για σειρές της ΕΡΤ ή βιντεοκασσέτες των 80s με τον Τσάκωνα 😉

• Like 1
  • Confused 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Μιλάω για ξένες ταινίες και σειρές προφανώς. Οχι για σειρές της ΕΡΤ ή βιντεοκασσέτες των 80s με τον Τσάκωνα 😉

Μάλλον δεν έχεις ανοίξει ποτέ το ERTFlix και απλά γράφεις. Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νομίζεις ότι είναι.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, skritikos είπε

Μάλλον δεν έχεις ανοίξει ποτέ το ERTFlix και απλά γράφεις. Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νομίζεις ότι είναι.

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα το ertflix για σειρες της ΕΡΤ  και κάποιες παλίες ελληνικες ταινίες. Μπορώ όμως να δω το house of the dragon, το rings of power , το desperate housewifes ή το the substance ή το gladiator 2 κτλ. στο ΕΡΤflix ή στο youtube? Μην τρελαθούμε...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 3
Δημοσ.

Eγω προσωπικά το έκοψα το καλοκαίρι του 2023 γιατί δεν υπήρχε κάτι για τα δικά μου γούστα.Μπορεί να το ξαναβάλω για κανένα μήνα οταν θα εχω χρόνο και θα υπάρχει κάτι που μπορεί να μου κινήσει το ενδιαφέρον.

Πάντως για τις εκφράσεις τύπου "πληρώνουν σαν χαζοί" που διαβάζω στο φόρουμ τόσο σε αυτό το θέμα,όσο και σε άλλα που έχουν να κάνουν γενικότερα με συνδρομές κτλ να πληροφορήσω οτι δεν ζούμε όλοι με τα συσσίτια της εκκλησίας,ουτε τα κουπόνια του Ελλάδα 2.0 και δεν είμαστε φτωχομπινέδες να μας λείπει 1,5 ευρώ το μήνα που είναι η αύξηση.
Με άλλα λόγια κάλμα με τους χαρακτηρισμούς γιατί είναι πανεύκολο να γυρίσουν πίσω και με άπειρα εξευτελιστικό τρόπο

• Like 6
  • Thanks 3
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...