dionisisnionios Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 πμ Καλησπέρα αλάνια τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μου βγάζει το pc μου εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει update σε windodws 11 μόλις τα βάζω ο υπολογιστής είναι άχρηστος δεν μπορώ να κάνω τίποτα κολλάει άπειρα πάω να ανοίξω ένα παράθυρο και κολλάει στη φόρτιση. Μετά βάζω τη προηγούμενη έκδοση και είναι όλα κομπλε. Και αναγκαστικά μένω με τη προηγούμενη έκδοση windowd . Να αναφέρω ότι τα windowds 10 μου τα έβαλε ένας φίλος χωρις να τα αγοράσω . Για πείτε γνώμες τι μπορεί να φταίει και πως θα βάλω τα 11 δεν με πειράζει να τα αγοράσω αρκεί να μη κολλάω
nickol-us Δημοσ. Τετάρτη στις 10:44 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:44 πμ Ποια τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή; Τι χωρητικότητα δίσκου έχει και πόσα ελεύθερα; Όταν βάζεις τα win11 δεν κοίταξες resource manager να δεις αν κοκκινίζει κάτι; Επίσης είδες μήπως κατά τη μετάβαση χάνεις drivers και απλά θέλουν πάλι πέρασμα;
dionisisnionios Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ Φίλε μου χωριτικοτητα έχω 2 nvme πολύ γρήγορους. Αν θες να με εξηγήσεις αυτό με το κόκκινο η με τους driver για να τσεκαρω απλά χθες έκανε update σε 11 μόνο του το βράδυ και μόλις τελείωσε το ίδιο δεν . μπορείς να κλεικαρεις τίποτα κολλάει Έχω 7900χτ ,ryzen 7 7800g 32 gb ram γεν ικά δεν είχε θέμα ποτε
micos000 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Κατέβασε τον βοηθό εγκατάστασης της ms (λινκ στο τέλος) για την αναβάθμιση σε 11 και τρέξτο. Επέλεξε να κάνεις αναβάθμιση και ακολούθησε τις οδηγίες. Αν πάλι δεν πετύχει σημαίνει ότι μπορεί να είναι κάποιο θέμα με την εγκατάσταση σου οπότε κατέβασε το εργαλείο δημιουργίας μέσου (στο ίδιο λινκ). Τρέξτο, επέλεξε να κατεβάσεις το αρχείο σε μορφή iso ή αν έχει στικάκι διαθέσιμο με τουλάχιστον 8gb χώρο επέλεξε να σου ετοιμάσει το usb. Αν κατεβάσεις το iso βρες ένα στικάκι και ετοίμασε το με το ventoy και σαν gpt. Ρίξε το iso στο στικάκι όπως είναι χωρίς αποσυμπίεση. Πάρε ένα backup και μπούταρε από το στικάκι για να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση (θα διαγραφεί ο δίσκος αναγκαστικά). Θα πρότεινα να αποσυνδέσεις πρώτα τον 2ο m2 για να μην μπλέξεις τα boot. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα