musicland Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Καλησπερα στην ομαδα... Δεν ξερω αν ειναι το τοπικ καταλληλο για το προβλημα μου, και ζηταω συγνωμη... Ειχα αγορασει μια αδεια για το Nero 2017 Platinum (Lifetime) και καποια στιγμη περιση με ζηταει ενεργοποιηση ενω εβαλα το κλειδι. Με απαντησαν οτι εχουν κλεισει τους σερβερ, και κρατανε μονο τις καινουργιες. Με εστειλαν προσφορα (για 1 χρονο στα 25 περιπου ευρω) Τι να το κανω, εμενα με βολευε μια χαρα το 2017, αφου συνηθως δουλευα μονο το NERO Burning Rom, τζαμπα πληρωσα????? Που μπορω να βρω το δικιο μου? Ξερει κανενας? Εχω το παραστατικο αγορας
kinhthra Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, musicland είπε Καλησπερα στην ομαδα... Δεν ξερω αν ειναι το τοπικ καταλληλο για το προβλημα μου, και ζηταω συγνωμη... Ειχα αγορασει μια αδεια για το Nero 2017 Platinum (Lifetime) και καποια στιγμη περιση με ζηταει ενεργοποιηση ενω εβαλα το κλειδι. Με απαντησαν οτι εχουν κλεισει τους σερβερ, και κρατανε μονο τις καινουργιες. Με εστειλαν προσφορα (για 1 χρονο στα 25 περιπου ευρω) Τι να το κανω, εμενα με βολευε μια χαρα το 2017, αφου συνηθως δουλευα μονο το NERO Burning Rom, τζαμπα πληρωσα????? Που μπορω να βρω το δικιο μου? Ξερει κανενας? Εχω το παραστατικο αγορας Nerooo αχ τι μου θυμίζεις τώρα. ακόμα υπάρχει; Δεν πιστεύω ότι θα μπορείς να κάνει κάτι από τη στιγμή που σας λένε ότι έχουν κλείσει τα σερβερ.
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καιρός για αλλαγή. CDBurnerXP Ashampoo Burning Studio Free Εκτός αν θέλεις να ψάξεις για το "Nero Burning Rom 2017 Portable 18.0" Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα