vas180 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Επειδή το βλέπω ότι παίζει πολύ το box now για τις αποστολές δεμάτων έπεσα πάνω σε αυτή την προσφορά και σκέφτηκα να τη μοιραστώ. Με τον Κωδικό "EUROBOX" οι τιμές πέφτουν 30% για μεσαίο και μεγαλο δέμα και διαμορφώνονται ως εξής: - Μεσαίο δέμα: 2.80€ (Υ: 17 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ) - Μεγάλο δέμα: 5.60€ (Υ: 36 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ) -Εξακολουθεί να ισχύει η τιμή για το μικρό δέμα: 1.00€ στην εφαρμογή. Οι κωδικοί αποστολής ισχύουν για 30 ημέρες και συχνά συνεχίζουν να λειτουργούν και μετά. Όποιος ενδιαφέρεται ας επωφεληθεί Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από vas180 1 1
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου υπαρχει θεμα για τις προσφορες κατηγορια ολοκληρη 1
vas180 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Misa1980 είπε Πολύ ενδιαφέρον γιατι το μικρο δεμα εχει 2 ευρω στην εφαρμογή και 3 χωρις εφαρμογή κλπ. Ευχαριστούμε για τον κωδικό, προσωπικα θα τον χρειαστώ. Ναι ειδικά τα μεγάλα δέματα δεν έχουν συχνά προσφορές 16 λεπτά πριν, poulinos είπε υπαρχει θεμα για τις προσφορες κατηγορια ολοκληρη Δεν έχω καλή όραση αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο τομέας προσφορών ανήκει στην κατηγορία hardware 😅🤓 Θεώρησα ότι δεν ανήκει εκεί μια τυχαία αναφορά σε προσφορά. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διόρθωσε με. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από vas180
fitsoulas2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου oυτε τσαμπα δε θα χρησιμοποιουσα το box now👍 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, vas180 said: Ναι ειδικά τα μεγάλα δέματα δεν έχουν συχνά προσφορές Δεν έχω καλή όραση αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο τομέας προσφορών ανήκει στην κατηγορία hardware 😅🤓 Θεώρησα ότι δεν ανήκει εκεί μια τυχαία αναφορά σε προσφορά. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διόρθωσε με. μεσα εκει (προσφορες) θα δεις κατα καιρους προσφορες box now. δεν στην λεω απλα εκει θα το δουν περισσοτεροι για αυτο το ανεφερα. 17 minutes ago, fitsoulas2024 said: oυτε τσαμπα δε θα χρησιμοποιουσα το box now👍 εχω στειλει πολλες φορες και ολα οκ.και με πολυ λιγοτερα λεφτα απο courier. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από poulinos
fitsoulas2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε εχω στειλει πολλες φορες και ολα οκ.και με πολυ λιγοτερα λεφτα απο courier. 3,5€ ειναι το δεμα ελτα με s/n και κανει 2-3 μερες να παει. Εχει και κουριερ με κατι ψιλα παραπανω 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 34 minutes ago, fitsoulas2024 said: 3,5€ ειναι το δεμα ελτα με s/n και κανει 2-3 μερες να παει. Εχει και κουριερ με κατι ψιλα παραπανω με box now με 1 ευρω στελνεις το μικρο ομως .και χωρανε αρκετα πραγματα σε μικρο.σπανια εχω παει σε μεσαιο. ολα εχουν φτασει αρκετα γρηγορα. και βεβαια αυτο που μου αρεσει ειναι α.δεν χρειαζεται να παω σε ελτα.β.μπορω να παω να το στειλω και να το λαβω οτι ωρα θελω.αυτο ειναι το πιο μεγαλο ατου για μενα.
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε 3,5€ ειναι το δεμα ελτα με s/n και κανει 2-3 μερες να παει. Εχει και κουριερ με κατι ψιλα παραπανω 3,5 και μπορει να παει και σε 10 μερες. Κουριερ μονο Γενικη για παραλαβη απο ρεσεψιον. Ελτα κουριερ ηταν 5 για ρεσεψιον,το πηγαν 10,μετα το πηγαν παλι 5,τωρα δεν ξερω ποσο ειναι μιας και εχω κωδικο πελατη εκει. Μην τα μπερδευεις,ΒΟΧ μακραν η καλυτερη επιλογη σε ολα αυτη τη στιγμη. 4 λεπτά πριν, poulinos είπε με box now με 1 ευρω στελνεις το μικρο ομως .και χωρανε αρκετα πραγματα σε μικρο.σπανια εχω παει σε μεσαιο. Εδω να πουμε οτι μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με ενα μεγαλο κουτι,το οποιο θα ειναι φαρδυ και μακρυ αλλα αν το ψαλιδισεις στις γωνιες και τσακισεις τα αυτια,μπορεις να το φτασεις στα 8 εκατοστα υψος και να εχεις παλι ενα αρκετα μεγαλο δεμα για να βαλεις οτι θες . Εγω παιζω γενικα σε μεσαιο οσο με παιρνει,γιατι θελω να βαζω λιγο παραπανω bubble wrap,για να πηγαινει ασφαλως το πακετο. Εχω και κατι ηλιθιους που μου στελνουν ps4 με μια στρωση bubble , σε μικρο δεμα,για να τους βγει πιο φθηνα.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 3 minutes ago, StamTheMan said: Εδω να πουμε οτι μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με ενα μεγαλο κουτι,το οποιο θα ειναι φαρδυ και μακρυ αλλα αν το ψαλιδισεις στις γωνιες και τσακισεις τα αυτια,μπορεις να το φτασεις στα 8 εκατοστα υψος και να εχεις παλι ενα αρκετα μεγαλο δεμα για να βαλεις οτι θες . Εγω παιζω γενικα σε μεσαιο οσο με παιρνει,γιατι θελω να βαζω λιγο παραπανω bubble wrap,για να πηγαινει ασφαλως το πακετο. Εχω και κατι ηλιθιους που μου στελνουν ps4 με μια στρωση bubble , σε μικρο δεμα,για να τους βγει πιο φθηνα. πρπεει να εχω στειλει μεσαιο μια δυο φορες.τα περισσοτερα τα εχω βαλει σε μικρο κουτι και εχω βαλει και προστατευτικα εφοσον και αν χρειαζονται.τωρα αν ειναι να στειλεις ps4 ναι πρεπει ο αλλος να ειναι stupid να προσπαθησει να το στριμωξει σε μικρο για να γλυτωσει 2 ευρω σε κατι που κανει 200 ευρω για παραδειγμα.
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε αν ειναι να στειλεις ps4 ναι πρεπει ο αλλος να ειναι stupid να προσπαθησει να το στριμωξει σε μικρο για να γλυτωσει 2 ευρω σε κατι που κανει 200 ευρω για παραδειγμα. Απο που να αρχισω.. Μεχρι και λαπτοπ σε χαρτοσακουλα ανοιχτο μου εχουν στειλει..
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου απλα λολ 4 minutes ago, StamTheMan said: Απο που να αρχισω.. Μεχρι και λαπτοπ σε χαρτοσακουλα ανοιχτο μου εχουν στειλει..
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε απλα λολ Παραδοξως,ενα πολυ καλο πακεταρισμα ειναι να βαλεις μονο bubble wrap,αλλα αρκετο. Ετσι το χωρο του κουτιου τον κερδιζεις σε ασφαλεια. Γενικα οι μεγαλες ζημιες δεν ειναι οταν πεφτει το κουτι απο ψηλα,αλλα οταν πεφτει αλλο κουτι απο ψηλα πανω σε αλλο κουτι. Για αυτο βαζουμε πολυ wrap.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 minute ago, StamTheMan said: Παραδοξως,ενα πολυ καλο πακεταρισμα ειναι να βαλεις μονο bubble wrap,αλλα αρκετο. Ετσι το χωρο του κουτιου τον κερδιζεις σε ασφαλεια. Γενικα οι μεγαλες ζημιες δεν ειναι οταν πεφτει το κουτι απο ψηλα,αλλα οταν πεφτει αλλο κουτι απο ψηλα πανω σε αλλο κουτι. Για αυτο βαζουμε πολυ wrap. γενικως υπαρχουν πολλοι τροποι να πακεταρεις και εχει να κανει και με το κοστος .λογω δουλειας ερχονται πραγματα απο εταιρειες(αντιπροσωπειες) που ειναι πολλων χιλιαδων ευρω. και υπαρχουν συγκεκριμενοι τροποι που τα πακεταρουν . συνηθως βαζουν μια μεγαλη κουτα και το προιον ειναι σε αφρολεξ στο κεντρο της κουτας.οποτε υπαρχει μεγαλο κενο πριν φτασεις στο προιον ωστε και κατι να καρφωθει πανω να μην μπορει να το φτασει.και επισης οι κουτες ειναι ΣΚΛΗΡΕΣΣΣΣ. πιο ακριβα πραγματα ερχονται σε ξυλινες κουτες. αλλα ναι για μικρα πραγματα κτλ βοηθαει να βαλεις χαρτονι για να υπαρχει κατι σκληρο και μετα απεξω ή απομεσα αναλογως τι θες να μπει bubble wrap. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε 3,5 και μπορει να παει και σε 10 μερες. Κουριερ μονο Γενικη για παραλαβη απο ρεσεψιον. Ελτα κουριερ ηταν 5 για ρεσεψιον,το πηγαν 10,μετα το πηγαν παλι 5,τωρα δεν ξερω ποσο ειναι μιας και εχω κωδικο πελατη εκει. Μην τα μπερδευεις,ΒΟΧ μακραν η καλυτερη επιλογη σε ολα αυτη τη στιγμη. 10 μερες δε μου ετυχε ποτε, μου ετυχε ομως σε 1 ημερα. Και δινοντας ενα πολυ μικρο επιπλεον ποσο γινεται παραδοση στη πορτα. Καλυτερη επιλογη το box μπορει να ειναι για σενα, εγω δε το εμπιστευομαι. Και να σου πω και κατι αλλο τωρα που το προσεξα, στο νημα του καφε μιλουσαμε για μαρκες, οχι για ειδος καφε. Ο νεσκαφε δεν ειναι μονο για φραπε, εγω αγοραζω συνεχως νεσκαφε αλλα φραπε θα κανω μονο 5-6 φορες το καλοκαιρι.
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε 10 μερες δε μου ετυχε ποτε, μου ετυχε ομως σε 1 ημερα. Και δινοντας ενα πολυ μικρο επιπλεον ποσο γινεται παραδοση στη πορτα. Καλυτερη επιλογη το box μπορει να ειναι για σενα, εγω δε το εμπιστευομαι. Εχω κανει χιλιαδες συναλλαγες κυριολεκτικα με κουριερ,κτελ,ελτα και ΒΟΧ. ΕΛΤΑ σαπια,ετυχε σε εσενα σε μια μερα υπο προυποθεσεις,τελευταια συναλλαγη που ειχα εγω εκανε 14 μερες. Μεσος ορος τους 3 μερες,λογω δικτυου. ΕΛΤΑ κουριερ που εχω και κωδικο πελατη, πολλες φορες εχει τυχει απο σαλονικα στην καλαματα να ερθει σε μια μερα,κατι που δεν το κανει κανεις αλλος,λογω δικτυου. Χασανε τη μπαλα και το βαλαν καποτε 10 ευρω για παραλαβη απο ρεσεψιον σε απλο πελατη,χασαν το μισο κοσμο και το ξαναβαλαν 5 ευρω. Γενικη συνηθως την αλλη μερα απο Αθηνα,2 μερες απο βορεια,απο νησια αναλογα τον καιρο, 3.20 τα 2 κιλα για παραλαβη απο ρεσεψιον. ΚΤΕΛ η πιο γρηγορη και ασφαλης επιλογη,αλλα πιο ακριβη και συνηθως δε βολευει λογω αποστασεων της Αθηνας. ACS πανακριβη, κανει κανα δυο μερες σιγουρα ,τελευταια παραδιδει στο μαγαζι σε νορμαλ χρονους,αλλα την αποφευγω επειδη εχει κανα δυο συγκεκριμενες στο γκισε που με κανουν να γινομαι μισογυνης οταν πηγαινω εκει μεσα. Speedex με κωδικο πελατη,2-3 μερες και μπορει να κανει κανα μηνα να σου βαλει τα λεφτα των αντικαταβολων,εαν δεν τους παιρνεις καθε μερα τηλ να τους πρηξεις. ΒΟΧ εκατονταδες αποστολες,καμια απωλεια,καμια ζημια,καποιες αποστολες εχουν κανει το γυρο του κοσμου και εχουν καθυστερησει 6 μερες. Μακραν καλυτερο το ΒΟΧ απο ολα. Αν παιζεις και λιγο εξυπνα οποτε βγαζει προσφορες,μπορεις να εχεις ΜΟΝΙΜΑ ετοιμη αποστολη με 1 και 2 ευρω το πολυ. 26 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Και να σου πω και κατι αλλο τωρα που το προσεξα, στο νημα του καφε μιλουσαμε για μαρκες, οχι για ειδος καφε. Δεν το διευκρινησες αυτο,για αυτο διαφωνησαμε,οπως κανεις δεν το ειχε διευκρινησει πιο πριν η πιο μετα. Το εξελαβα οπως λεμε τζιπ,τζακουζι κτλ. Ολα αυτα ειναι μαρκες,αλλα ο κοσμος εννοει κατι αλλο,ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις