Cubicolor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Καλησπερα ενας φιλος μου ζητησε να του δωσω να δει μια ταινια απο το stremio για να την δει στην τηλεοραση του ,.. το ερωτημα μου ειναι πως μπορω να κατεβασω μια ταινια απο το stremio με ελληνικους υποτιτλους και μετα να την μεταφερω σε ενα stigaki για να την δει ο φιλος μου στην τηλέοραση που εχει?
Aris_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου κάτω δεξιά εχει 3 οριζόντιες τελείες download movie και εχει και option για υποτίτλους
Cubicolor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 11 minutes ago, Aris_ said: κάτω δεξιά εχει 3 οριζόντιες τελείες download movie και εχει και option για υποτίτλους μετα για να την μεταφερω σε ενα stigaki για να την δει ο φιλος μου στην τηλέοραση που εχει? πως θα το κανω? εννοω οταν την βαλω σε στιγκακι ο φιλος μου θα μπορει να την δει στην τηλεοραση του?
Aris_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου εξαρτάται το format οι καινούργιες tv παίζουν απο εξωτερικό δισκο διαφορα format πχ mp4 mkv και το stick πρέπει να είναι σε format που να το βλέπει η tv συνήθως exfat αν είναι μεγάλο για αρχή βαλτα στο root στο stick με το ίδιο όνομα xxx.mp4 και xxx.srt και κανε δοκιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα