Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθω με τον δικηγορο μου να βγαλω ακρη για ενα ακινητο μου εδω και 2 χρονια και μου ειπε οτι ακομα εχουμε δρομο γιατι οταν εγιναν οι δηλωσεις παλια εγιναν πολλα λαθη και δηλωναν οτι ναναι. σας ευχομαι να μην μπλεξετε ποτε μαυτην την δημοσια υπηρεσια.

• Like 3
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• κλειδώθηκε και ξεκλειδώθηκε αυτό το θέμα
Δημοσ.

Δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα σας φέρει τα κακά νέα αλλά όσοι έχουν πάει τώρα σε Κτηματολογικό γραφείο για κάποια υπόθεση που θα έκαναν πριν σε ένα κτηματολόγιο, γνωρίζουν ότι πρέπει να κάτσουν εκεί από τις 6 το πρωί να κρατήσουν σειρά, να καταθέσουν την υπόθεση τους και σε 6 με 7 μήνες βλέπουμε αν θα έχει διεκπεραιωθεί.

Αυτά τουλάχιστον συμβαίνουν εδώ στο Ηράκλειο αλλά πρόσφατα είχαν γίνει θέμα και στην Αθήνα.

Αυτό φυσικά δεν είναι παράλογο, καθώς υποθέσεις που σε 15 υποθυκοφυλάκεια στον νομό αναλάμβαναν 15+ υπάλληλοι, σήμερα όλος αυτός ο φόρτος έχει πέσει σε 2.

Δημοσ.

Μπορείτε να βγάλετε ένα λεξικό με απαγορευμένες λέξεις στο φόρουμ για να ξέρουμε γιατί μας κόβετε τα ποστ;

Πχ «καπιταλισμός» «Vodafone» κλπ

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, ScorpioX777 said:

Νοτιοανατολικη Ευρωπη γραφει οχι νοτιοανατολικη Αφρικη, για πηγαινε μια βολτα να δεις ποσο τριτοκοσμικες ειναι, δεν βρισκομαστε στο 1990...

μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω και μαλλον και εγω δεν καταλαβα τι εννοεις.λεει οτι ολο αυτο που εγινε ειναι προτυπο για την ΝΟΤΙΟ ανατολικη ευρωπη.και εγω αναφερω οτι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ η ελλαδα ειναι προτυπο για τριτοκοσμικες χωρες και οχι για ευρωπαικες αφου σε απειρα πραγματα ειμαστε πολλα χρονια πισω.ειδικα αμα γινει συγκριση και με πιο βορειες χωρες. ναι μεν εχουν γινει πολλα πραγματα για εκσυχρονισμο και μπορει το συγκεκριμενο να ειναι πραγματι προτυπο αλλα υπαρχει πολυς δρομος ακομα μπροστα.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Ωραιες ακουγονται αυτες οι ειδησεις.

Πρακτικα ομως, για εμενα τον πολιτη, κατι απλο ας πουμε θα ηθελα, να μπορω να κατεβασω την εικονα ολων των καταχωρησεων μου στο κτηματολογιο, γινεται;

Να αιτηθω ηλεκτρονικα να γινει μια επανεξεταση, γινεται, ή πρεπει να τρεχω στα δικαστηρια;

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, d4mage said:

και οι περισσότεροι όχι απλώς αρνούνται να δουλέψουν άλλα δεν γνωρίζουν και με τι ασχολούνται.

και μην με ακουμπατε.

περα απο αυτο γενικοτερα πρεπει να δοθει πολυ εμφαση στο να γινουν πολλα πραγματα ψηφιακα και να μειωθει και αλλο η γραφειοκρατια  οχι μονο στο κομματι των ακινητων αλλα γενικοτερα σε πολλους τομεις.απο το ανοιγμα μιας επιχείρησης μεχρι δεν ξερω τι. ευτυχως απο τον covid και μετα διορθωθηκαν αρκετα πραγματα και ελπιζω να γινουν και αλλα.

ps. ακομα περιμενω η καρτα αιμοδοτη να περασει στο gov.gr wallet.

Δημοσ.

ελπίζω οι όγκοι αυτοί φακέλων και χάρτινων σελίδων που ψηφιοποιήθηκαν να φυλαχθούν και αποθηκευτούν σε ασφαλές μέρος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alejsalonica είπε

Μπορείτε να βγάλετε ένα λεξικό με απαγορευμένες λέξεις στο φόρουμ για να ξέρουμε γιατί μας κόβετε τα ποστ;

Πχ «καπιταλισμός» «Vodafone» κλπ

μάλλον φταίει ο Παπαδόπουλος...... και τα μπισκότα που βγάζει...   :D

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω και εγώ με την σειρά μου να μάθω γαιτι σβήστηκαν τα post δεν έβρισα ούτε παραβίασα κάποιον  κανόνα εκτος αν σας ενοχλεί το ότι υποστηρίζω ότι έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου όσο αφορά την ψηφιοποίηση της χώρας επιπλέον η οποία διαφωνία με συμφορουμιτη ήταν κόσμια στα πλαίσια του διαλόγου.

Παρακαλώ ενημερώστε για ποιο λόγο σβήστηκαν τα σχόλια μου.

Επεξ/σία από gpapad20
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Ωραιες ακουγονται αυτες οι ειδησεις.

Πρακτικα ομως, για εμενα τον πολιτη, κατι απλο ας πουμε θα ηθελα, να μπορω να κατεβασω την εικονα ολων των καταχωρησεων μου στο κτηματολογιο, γινεται;

Να αιτηθω ηλεκτρονικα να γινει μια επανεξεταση, γινεται, ή πρεπει να τρεχω στα δικαστηρια;

Γίνεται και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Βλέπεις όλες τις ιδιοκτησίες σου ακόμα και σε χάρτη αν θες με δεδομένα GPS,  και βλέπεις και τους τίτλους ιδιοκτησίας εάν υπάρχουν και τους έχεις καταθέσει. Για ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν γνωρίζω αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Στις περιοχές που έχει κλείσει το κτηματολόγιο και λειτουργεί κανονικά είναι εξαιρετικό εργαλείο.  

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω και μαλλον και εγω δεν καταλαβα τι εννοεις.λεει οτι ολο αυτο που εγινε ειναι προτυπο για την ΝΟΤΙΟ ανατολικη ευρωπη.και εγω αναφερω οτι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ η ελλαδα ειναι προτυπο για τριτοκοσμικες χωρες και οχι για ευρωπαικες αφου σε απειρα πραγματα ειμαστε πολλα χρονια πισω.ειδικα αμα γινει συγκριση και με πιο βορειες χωρες. ναι μεν εχουν γινει πολλα πραγματα για εκσυχρονισμο και μπορει το συγκεκριμενο να ειναι πραγματι προτυπο αλλα υπαρχει πολυς δρομος ακομα μπροστα.

Να φροντισεις τοτε την επομενη φορα να εισαι πιο ξεκαθαρος σε αυτα που λες δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νυχια μας τι εννοεις, αν προσεξες απο τα reaction στο post σου και αλλοι δεν το καταλαβαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...