undergroundpyjama Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καλησπέρα! Έχω πάνω από 10 χρόνια να ασχοληθώ με δικό μου configuration και θα ήθελα βοήθεια και προτάσεις για το καλύτερο δυνατό build στο budget μου. Έχω ήδη μια RTX3080 10gb GDDR6X και μετά από λίγη έρευνα έχω σχεδόν αποφασίσει να βάλω Ryzen 5 7600 (αλλά δέχομαι προτάσεις αν υπάρχει καλύτερη επιλογή). Budget: μέχρι 1000€ Χρήση: AAA gaming σε 1440, VR gaming, σύνθεση σε DAW, photo editing, Unreal Engine Οθόνη: τουλάχιστον 27", 1440, 144hz Δε χρειάζομαι ποντίκι, πληκτρολόγιο, ηχεία. Λειτουργικό σύστημα: Windows Τοποθεσία: Καρδίτσα Δεν έχω προτίμηση για το από πού θα αγοράσω τα κομμάτια, αλλά θα προτιμούσα συναρμολόγηση σε κατάστημα γιατί δε με εμπιστεύομαι. Θα ήθελα καλή ψύξη και ιδανικά να μην είναι πολύ φασαριόζικο. Ευχαριστώ!
sattack Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Επειδή μέσα στα 1000Ε θέλεις και οθόνη, αυτο περιπλέκει λίγο τα πράγματα. Πχ, μια καλή οθόνη που προτείνουν στο section με τις οθόνες εχει γύρω στα 350Ε. Αλλά, αν κανεις μια σύνθεση για tower πχ στο eshop που είναι από τα πιο εύκολα να προτείνουμε για επαρχία, χωρίς οθόνη και χωρίς case βγαινει ήδη στα 690Ε. Και δεν νομιζω ότι σε αυτα τα κομμάτια μπορείς να πας πιο χαμηλά σε τιμές, αλλιως θα παρεις χάλια κομμάτια. Οπότε ίσως πάρεις φτηνότερη οθόνη και case ή αυξήσεις λίγο το budget. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από sattack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα