Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλα μεσω ΑΙ 3000 ευρω σε φωτογραφία γιατι αληθινά δεν έχω θα την στείλω στην nvidia γιατι είμαι μεγα οικολογος .

Ελπίζω να μου στειλρι την κάρτα έστω σε bulk συσκευασία αντι όμως νάιλον ας είναι και σε χαρτοψαρο και να μην μουβστειλει και αυτός απλά.μια φωτογραφία της καρτας.

Αλλά δεν κατάλαβα αλήθεια την διαφορά με τις άλλες συσκευασίες χαρτί ή παλιές χαρτί και αυτή

Επεξ/σία από kinitos
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντάξει, τώρα έχω σημαντικότερο λόγο να βάλω φωτοβολταϊκά με μπαταρίες. Πιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση με την RTX παρά με ηλεκτρικό αυτοκίνητο...

• Like 2
Δημοσ.

που φτασαμε... να παιρνεις 5090 των 3κ ευρω σε χαρτοκουτο λες και αγορασες 100αδα σοκολατες απο makro οταν παλιοτερα εβαζαν και low tier καρτες των 120ευρω σε γιαλυστερα super luxury κουτια 8 φορες το μεγεθος της καρτας που ηθελες μιση ωρα να τα ανοιξεις.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Thresh είπε

Σίγουρα αλλά είναι λίγο "υποκρισία" η συσκευασία.

3x AI frames για +30% κατανάλωση 🤣.

Τι πιο οικολογικό!

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.

Αρκετά με τις πράσινες μπαρούφες και το πράσινο ξέπλυμα. Μήπως θα έπρεπε να φτιάξουν και την κάρτα από ανακυκλωμένο χαρτί να μην καίει και τίποτα;  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Εντάξει, τώρα έχω σημαντικότερο λόγο να βάλω φωτοβολταϊκά με μπαταρίες. Πιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση με την RTX παρά με ηλεκτρικό αυτοκίνητο...

κανονικα το φωτοβολταικο πανελ επρεπε να ειναι δωρεαν  στην συσκευασια σε αυτες τις τιμες

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Thresh said:

Σίγουρα αλλά είναι λίγο "υποκρισία" η συσκευασία.

Άμα έχεις τόσα λεφτά για πέταμα θες και συσκευασία οικολογικη. Ναι σου πιάνουν το πισινό αλλά οικολογικά :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Απλά σας τρολαρει ,δεν είναι τίποτα σοβαρό.   Η επόμενη σειρά θα είναι στα 1000watt και θα μπορειτε να την πάρετε με το πρόγραμμα " Αλλάζω θέρμανση ,αλλάζω κάρτα γραφικών "🙂

• Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...