kinitos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Έβγαλα μεσω ΑΙ 3000 ευρω σε φωτογραφία γιατι αληθινά δεν έχω θα την στείλω στην nvidia γιατι είμαι μεγα οικολογος . Ελπίζω να μου στειλρι την κάρτα έστω σε bulk συσκευασία αντι όμως νάιλον ας είναι και σε χαρτοψαρο και να μην μουβστειλει και αυτός απλά.μια φωτογραφία της καρτας. Αλλά δεν κατάλαβα αλήθεια την διαφορά με τις άλλες συσκευασίες χαρτί ή παλιές χαρτί και αυτή Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από kinitos
SaFiS Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Εντάξει, τώρα έχω σημαντικότερο λόγο να βάλω φωτοβολταϊκά με μπαταρίες. Πιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση με την RTX παρά με ηλεκτρικό αυτοκίνητο... 2
dreaming123 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Οικολογική συσκευασία; Κάνα λιπαντικό έπρεπε να βάλει μέσα να το δώσουμε στη ΔΕΗ . 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες που φτασαμε... να παιρνεις 5090 των 3κ ευρω σε χαρτοκουτο λες και αγορασες 100αδα σοκολατες απο makro οταν παλιοτερα εβαζαν και low tier καρτες των 120ευρω σε γιαλυστερα super luxury κουτια 8 φορες το μεγεθος της καρτας που ηθελες μιση ωρα να τα ανοιξεις. 1 1
Jts Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Thresh είπε Σίγουρα αλλά είναι λίγο "υποκρισία" η συσκευασία. 3x AI frames για +30% κατανάλωση 🤣. Τι πιο οικολογικό! Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Jts
CyberTechnology Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Το μόνο οικολογικό με αυτό το προϊόν είναι η συσκευασία. Βλέπε που είναι τώρα η κάρτα γραφικών NVIDIA TITAN Z και η κάρτα γραφικών AMD Radeon R9 295X2.
k_w_t Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Περιμενω τις πρωτες αγγελιες ... Πωλειται κουτι απο RTX-5090 για να αρμεξουν τα botakia... 1
hunter2000 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αρκετά με τις πράσινες μπαρούφες και το πράσινο ξέπλυμα. Μήπως θα έπρεπε να φτιάξουν και την κάρτα από ανακυκλωμένο χαρτί να μην καίει και τίποτα; 1
george kesoglu Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Εντάξει, τώρα έχω σημαντικότερο λόγο να βάλω φωτοβολταϊκά με μπαταρίες. Πιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση με την RTX παρά με ηλεκτρικό αυτοκίνητο... κανονικα το φωτοβολταικο πανελ επρεπε να ειναι δωρεαν στην συσκευασια σε αυτες τις τιμες 1
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Thresh said: Σίγουρα αλλά είναι λίγο "υποκρισία" η συσκευασία. Άμα έχεις τόσα λεφτά για πέταμα θες και συσκευασία οικολογικη. Ναι σου πιάνουν το πισινό αλλά οικολογικά Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Mhlogiatros
nikgerak Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες το θέμα είναι να αντέχει το volley που παίζουν τα ελληνικά κούριερ 1
busellatos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Απλά σας τρολαρει ,δεν είναι τίποτα σοβαρό. Η επόμενη σειρά θα είναι στα 1000watt και θα μπορειτε να την πάρετε με το πρόγραμμα " Αλλάζω θέρμανση ,αλλάζω κάρτα γραφικών "🙂 5
georgiosmix Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Στείλτε μου την σκέτη και βαζω εγώ τη θήκη 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα