Crash24 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Η NVIDIA αποκάλυψε τη νέα συσκευασία της κάρτας γραφικών GeForce RTX 5090, εισάγοντας μια οικολογική προσέγγιση στην premium σειρά Founders Edition. Έχοντας άρει το πρώτο embargo για τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 5090, τα πρώτα unboxing έχουν κάνει την εμφάνισή τους όπου το πρώτο που ξεχωρίζει από τη νέα GPU είναι η συσκευασία της. Παράλληλα όπως αναφέρει το TechPowerUP, η RTX 5090 θα είναι η πρώτη GPU για την οποία θα δημοσιοποιηθούν benchmarks το αμέσως επόμενο διάστημα. Το ComputerBase αποκαλύπτει ότι η νέα συσκευασία αποτελεί σημαντική αλλαγή από την προηγούμενη γενιά, καθώς η NVIDIA έχει υιοθετήσει μια πιο οικολογική προσέγγιση. Η νέα σχεδίαση περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά κουτιά, που είναι πλήρως απαλλαγμένα από πλαστικό και έχουν μπεζ χρώμα αντί για το παραδοσιακό μαύρο. RTX 5090 (πάνω) - RTX 4090 κάτω Το The Verge αναφέρει ότι ο όγκος της συσκευασίας έχει μειωθεί κατά το ήμισυ, παρόλο που το πάχος της κάρτας παραμένει σε διαμόρφωση dual-slot. Η νέα συσκευασία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της NVIDIA για περιβαλλοντική βιωσιμότητα, διατηρώντας παράλληλα την premium αίσθηση που χαρακτηρίζει τη σειρά Founders Edition. Αξίζει να σημειωθεί ότι η NVIDIA είχε καθιερώσει την premium συσκευασία ως χαρακτηριστικό γνώρισμα των καρτών Founders Edition, μιμούμενη την προσέγγιση εταιρειών όπως η Apple στην εμπειρία του unboxing. Η νέα οικολογική συσκευασία διατηρεί αυτή την premium αίσθηση, προσθέτοντας παράλληλα περιβαλλοντική ευαισθησία. Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, το embargo για τα reviews της Founders Edition έκδοσης και των μοντέλων MSRP θα αρθεί ανεπίσημα στις 23 Ιανουαρίου, ενώ οι δοκιμές των non-MSRP καρτών θα δημοσιευθούν στις 24 Ιανουαρίου. Η επίσημη κυκλοφορία της RTX 5090 έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιανουαρίου. View full article
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Thresh Δημοσ. πριν από 17 ώρες Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. πριν από 17 ώρες Καίμε 600W αλλά ερχόμαστε σε οικολογική συσκευασία... ...we bring Balance to the Force! 23 12 83
Alexaras1991 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3000 ευρωπουλια για χαρτόκουτο 1€ 6 2 16
Δημοφιλής ανάρτηση shadowlike Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. πριν από 17 ώρες ας εξερέσουμε το γεγονός ότι με κάθε game session σκοτώνεις και απο έναν πιγκουίνο 6 34
Ardov Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Φήμες αναφέρουν πως θα περιέχεται και μια καρτέλα αυγουλάκια, αλανιάρικα, βιολογικά φυσικά. 2 7
Apaleytos80 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Πέτσινε δεν θέλω καν συσκευασία, οπως θα παρω τα λεφτα, σου ερχομαι. Έχω κουτί. Spoiler 4 23
kgkaudi Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 14 minutes ago, Thresh said: Καίμε 600W αλλά ερχόμαστε σε οικολογική συσκευασία... ...we bring Balance to the Force! Με πρόλαβες. 🤣 1
iddqdiddqd Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ήμουν αρνητικός για την 5090 λόγω των τιμών, αλλά άμα έχει οικολογική συσκευασία χαλάλι να δώσω κάτι παραπάνω. 3 4
Zengar Zombolt Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Με 600w καταναλωση δηλαδη σαν πρωτη σκαλα σε ηλεκτρική σομπα η ¨οικολογικη¨συσκευασια θα σωσει τον πλανητη..... Γελαει μεχρι και η Greta Thunberg ! 4 4
iddqdiddqd Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 6 minutes ago, Apaleytos80 said: Πέτσινε δεν θέλω καν συσκευασία, οπως θα παρω τα λεφτα, σου ερχομαι. Έχω κουτί. Reveal hidden contents Άμα φέρω κουτί δικό μου και την πάρω χωρίς χαρτάκι και καλά «από επισκευή» γίνεται τίποτα; 3
Dr_Pepper Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Thresh είπε Καίμε 600W αλλά ερχόμαστε σε οικολογική συσκευασία... ...we bring Balance to the Force! Γλυτώνει 1 ευρώ στο περιτύλιγμα, μπαίνει 1 ευρώ στην τσέπη κέρδος. ===== awwwww, προσοχή μονο μην το κατουρήσει 🤣 Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Dr_Pepper 1
cpc464 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μας τρολάρει ο πέτσινος, θέλω 600W αλλά έρχομαι σε οικολογική συσκευασία. 3 6
labr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 25 λεπτά πριν, Thresh είπε Καίμε 600W αλλά ερχόμαστε σε οικολογική συσκευασία... ...we bring Balance to the Force! ξερεις δεν ειναι ευκολο τα τσιπακια να μην καταναλωνουν ενεργεια. ειναι επιστημη για λιγους. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 17 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 minute ago, labr said: ξερεις δεν ειναι ευκολο τα τσιπακια να μην καταναλωνουν ενεργεια. ειναι επιστημη για λιγους. Σίγουρα αλλά είναι λίγο "υποκρισία" η συσκευασία. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα