num8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Καλησπέρα ψάχνοντας για κινητό για να αντικαταστήσω το Redmi note 11 έπεσε το μάτι μου στο A55 . Στο σκρουτζ το συγκεκριμένο ξεκινάει από 340€ ενώ στο best price από 280 https://www.bestprice.gr/item/2159435146/samsung-galaxy-a55-5g-8gb-128gb.html?qo=a55+samsung&from=cat Ξέρουμε το λόγο υπάρχει κάτι το επιλιψιμο ή προχωράω κανονικά από εκεί που το βρίσκω φθηνότερα? Ευχαριστώ
Λύση ioannischr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 21 Ιανουαρίου στο φθηνοτερο απο mrmobile παντως εχω κανει αγορα 1200ευ.
Fotia Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Οσο θέλει πουλά κάθε κατάστημα ,σε όλα τα προιόντα γίνεται .Δεν σε υποχρέωσε το κάθε κατάστημα να αγοράσεις . Αν υπάρχουν αμφιβολίες προτιμάμε αγορά από κάπου, που έχουν και φυσικό κατάστημα, μια επίσκεψη επιτόπου για απορίες ,αντικαταβολή κλπ .
num8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Αυτό ακριβώς,το συγκεκριμένο κατάστημα που αναφέρει ο συνφορουμιτης μου ζητάει όλο το ποσό προκαταβολή και μετά να το παραλάβω. Εγώ δεν εμπιστεύομαι τέτοια καταστήματα και θα προτιμήσω ένα φυσικό. Ευχαριστώ όλους σας . 1
BadBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, num8 είπε Αυτό ακριβώς,το συγκεκριμένο κατάστημα που αναφέρει ο συνφορουμιτης μου ζητάει όλο το ποσό προκαταβολή και μετά να το παραλάβω. Εγώ δεν εμπιστεύομαι τέτοια καταστήματα και θα προτιμήσω ένα φυσικό. Ευχαριστώ όλους σας . Την οποία επιλογή την πληρώνεις 60€. Ο καθένας κρίνει και πράττει αναλόγως.
num8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, BadBoy είπε Την οποία επιλογή την πληρώνεις 60€. Ο καθένας κρίνει και πράττει αναλόγως. Σωστά 1
sattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, num8 είπε Σωστά Ακριβώς. Κι άλλοι πήγαν να πληρώσουν 60Ε λιγότερο και έκατσε σ' αυτούς να κλείσουν το κατάστημα που πούλαγε τόσο πολύ φθηνότερα για κλοπή ΦΠΑ και να μείνουν με τον μουτζούρη στο χέρι. Συνεχεια έχουμε εδώ κάποιους που νομίζουν ότι όλα τα άλλα καταστήματα είναι καρτέλ που πουλάει με κέρδος 50% ηλεκτρονικές συσκευές αλλά υπάρχουν 1-2 Ρομπεν των δασών που δουλεύουν με μικρό κέρδος για να υποστηρίξουν τον κοσμάκη. Και μετα κάθε τρεις και λίγο όλο και κάποιο τέτοιο thread ξεπροβάλει εδω μέσα με τέτοια σούπερ φθηνά καταστήματα που έκλεισαν και με αγοραστές που λένε τι θα γινει με τα λεφτά που τους έβαλα στον τραπεζικό τους λογαριασμό? (Ούτε καν πιστωτική κάρτα, ώστε να μπορείς να τα ζητήσεις από εκεί πίσω...) 1
osfp1978 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Απο το συγκεκρινενο καταστημα (mrmobile) παραγγειλα πριν λιγες ημερες ενα Α35 για την γυναικα μου,με χρεωστικη καρτα.Ολα πηγαν καλα,εκτος μονο απο την καθυστερημενη αποστολη του κινητου,το οποιο αν και εγραφε 1-3 ημερες,σταλθηκε μετα απο μια εβδομαδα.
num8 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Προς Θεού δεν είπα ότι είναι κακό το κατάστημα ή ότι θα κάνει καμία λαμόγια . Προτίμησα πάντως μαγαζί με αγορά εντός με 10€ παραπάνω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα