Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το kit δεν υπάρχει λόγος να μπεί και νομίζω κανείς δεν υποστήριξε ότι αξίζει να πάρει την μηχανή με kit.

Όσοι επιμένουμε στο να μην πάρει μηχανάκι του κουτιού, με clip on, είναι γιατί καλώς η κακώς θα πέσει
το πρώτο μηχανάκι, έστω και από το στάντ, και είναι κρίμα.

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Ace Of Spades said:

Όσοι επιμένουμε στο να μην πάρει μηχανάκι του κουτιού, με clip on, είναι γιατί καλώς η κακώς θα πέσει
το πρώτο μηχανάκι, έστω και από το στάντ, και είναι κρίμα.

Καταρχάς το "θα πέσει" δεν είναι κανόνας. Δεν πήρα ποτέ καινούρια μηχανή γιατί "θα μου πέσει και θα κλαίω τα πλαστικά" αλλά δε μου έχει πέσει ποτέ καμία. Και δε νομίζω ότι είμαι η εξαίρεση. Δεύτερον, κάποιοι παίρνουν καινούρια πράγματα ρε παιδιά, και χάνουν λίγο στη μεταπώληση, έτσι πάει, δεν έχουμε όλοι τα ίδια έσοδα/έξοδα και κάποιοι απολαμβάνουν το καινούριο, το αμόλυντο, το "δικό τους", την εγγύηση κλπ κλπ. Έχω αλλάξει 4 μηχανάκια και κάθε φορά βγάζω σπυριά στη διαδικασία με τα τηλέφωνα, τις αγγελίες, ειδικά το να είμαι πωλητής αυτές οι ρομιές με τα παζάρια είναι το χειρότερό μου. Ο καθένας όπως τον βολεύει, ας την πάρει καινούρια, να πέσει ένα 500άρικο η αξία της με το που φύγει από την αντιπροσωπεία, και ας πέσει και άλλο ένα χιλιάρικο η αξία της όταν τη ρίξει καταλάθος στην πιλοτή του. Δε χάλασε ο κόσμος, αυτός ξέρει πόσα λεφτά βγάζει και αν τον παίρνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...