Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει και επιλογή που το βγάζει και τελείως off, ώστε να λειτουργεί αποκλειστικά manual.

Μπράβο για το δίπλωμα! Να πας στοn Άγιο Δημήτριο να οδηγήσεις την CB650R με το e-Clutch.

Έχεις επιβεβαιώσει από σοβαρό κατάστημα πως οι Α2 φτιάχνονται εδώ; Γιατί την Παρασκευή στην Honda μου είπανε 4-5 μήνες παράδοση για τα Α2.

Επεξ/σία από skritikos
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από το Σαρακάκη σκέφτομαι για αγορά στην λεωφόρο Αθηνών. Ναι θα χρειαστούν 4-5 μήνες για το Α2 ΚΙΤ.

Βέβαια και ο πωλητής στο κατάστημα μου είπε πως για τη συγκεκριμένη μηχανή δεν χρειάζεται το Α2....

Είναι γεγονός πως προβληματίζομαι αν πρέπει να το βάλω ή όχι....

Συγκεκριμένα μου είπε πως το CBR 650R έχει πολύ προοδευτικό γκάζι χωρίς τα ξεσπάματα του 600RR και πως όλα είναι στον καρπό σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πας στην Νέα Μάκρη αν μπορείς που θα σου κάνουν και καλύτερη τιμή.

Εγώ στην θέση θα το έπαιρνα σαν A2. Έχεις μηδενική εμπειρία και οι 95 ίπποι παραμένουν 95. Άσχετα με το τι σου λέει ο κάθε πωλητής που θέλει να γράψει το commission σε αυτό το τρίμηνο.

Πήγαινε οδήγησε το CB650R, είναι ακριβώς τα ίδια σε απόδοση και κρίνε από μόνος σου.

Επεξ/σία από skritikos
Δημοσ.

Πρώτη μηχανή και καινούργια, this will not age well θα πω, από προσωπική εμπειρία. 

Και εγώ πήρα πρώτη μηχανή στα 31 μου και σίγουρα θα σου πέσει, θα κάνεις κάποια μαλακία κτλ. Και όπως ειπώθηκε τα ανταλλακτικα ειναι πανάκριβα. 

επίσης, ειναι και λίγ περίεργο να θέλεις πρώτη μηχναή μία supersport σε αυτή την ηλικία (δεν έχω διαβάσει όλο το στόρι σόρρυ), οπότε θα πρότεινα αν μπορείς να το οδηγήσεις να δεις αν σε βολεύει, σκυψιμο, γωνίες στα πόδια, χέρια κτλ.

Δημοσ.

Φίλε Hawk έχω ανέβει στην μηχανή ( δεν την έχω οδηγήσει) αλλά δεν έχει καμία σχέση με supersport. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει η CBR 600RR. Η μηχανή είναι παρόμοια με την CB 650R και μου είπαν στην αντιπροσωπεία πως η κατηγορία της είναι sport tourer.

Το ξέρω ότι θα πέσει (1η μηχανή) γι'αυτό απο day1 θα έχει set μανιταριών. Ο λόγος που διάλεξα την συγκεκριμένη είναι η εξωτερική της εμφάνιση που στα μάτια μου είναι ότι πιο όμορφο υπαρχει...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Loki7 είπε

Φίλε Hawk έχω ανέβει στην μηχανή ( δεν την έχω οδηγήσει) αλλά δεν έχει καμία σχέση με supersport. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει η CBR 600RR. Η μηχανή είναι παρόμοια με την CB 650R και μου είπαν στην αντιπροσωπεία πως η κατηγορία της είναι sport tourer.

Το ξέρω ότι θα πέσει (1η μηχανή) γι'αυτό απο day1 θα έχει set μανιταριών. Ο λόγος που διάλεξα την συγκεκριμένη είναι η εξωτερική της εμφάνιση που στα μάτια μου είναι ότι πιο όμορφο υπαρχει...

Η θέση οδήγησης δεν έχει καμία σχέση με το τιμόνι της CB650R σε σχέση με τα clip-on της CBR650R.

H θέση είναι πιο κοντά στην θέση της CBR600RR.

Στατικά και για 2 λεπτά δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Είναι σαν να λες πως δοκιμάζεις φαγητό από κλειστή κατσαρόλα (μάγειρας εδώ). Η σωστή οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας είναι κάτι πολύ δυναμικό που εμπλέκει ολόκληρο το σώμα.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Loki7 said:

Η επιλογή μηχανής είναι Νο1 η κ@βλα, οκ το δέχομαι, και εγώ το ίδιο έκανα στο μπατζετ που ειχα, και πήρα το γυμνό που μου άρεσε και το βρήκα σε καλή κατάσταση. Τώρα ναι μεν το γουστάρω αλλά δεν είναι πρακτικό, και θελω να το αλλάξω.
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ αν δεν σου ταιριάξει φυσικά αλλά είναι καθαρά θέμα μπατζετ. Δηλαδή πας να διαθέσεις ένα καλό ποσό για κάτι που δεν ξέρεις πως θα είναι. 

Πρόταση μου χωρίς να είμαι κανένας τρελός γνώστης είναι τουλάχιστον να το κάνεις ένα test drive πριν το πάρεις. Το ότι δεν ειναι και 600RR δεν σημαίνει ότι είναι άνετο και σου ταιριάζει. 

Επεξ/σία από Hawk_K
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Loki7 είπε

Καλημέρα σας! 

Πλέον και με δίπλωμα...😁

Διάλεξα να πάρω την μηχανή με το E-clutch γιατί αν θες μπορείς να την δουλεύεις κανονικά χειροκίνητα όπως και θα κάνω τον 1ο καιρό. Και το σύστημα εμπλέκεται και απεμπλέκεται αυτόματα ( το καταλαβαίνεις ) απο μια ένδειξη αν ανάβει ή όχι.

Μπράβο καλοταξιδο.μην ξανοιγεσε , σπαστος παντα ο δεξιος καρπος , προσοχή στους υπόλοιπους και εξοπλισμό πάντα.

Υ Γ. Να την πάρεις κανονικά α1. Βάλε πίσω το μονοσελο να δείξει χαρακτήρα η μηχανη.Αν σε παίρνει Βάλε ένα τελικό πίσω και βγαλε το dB killer συν ένα φίλτρο ελευθέρας να έχεις upgrade στον ήχο. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Hawk_K είπε

Πρόταση μου χωρίς να είμαι κανένας τρελός γνώστης είναι τουλάχιστον να το κάνεις ένα test drive πριν το πάρεις. Το ότι δεν ειναι και 600RR δεν σημαίνει ότι είναι άνετο και σου ταιριάζει. 

Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Ένα τεστ ραιντ επιβάλετε πριν την αγορά.Ετσι την πάτησα με το nt1100 και μετά έκλαιγα.οχι από ιπποδύναμη ( ψόφιο είναι) από το βάρος και ειδικά από την κατανομή του.

Δημοσ.

ΣΟυπερσπορτ θεση εχει φιλε μου,τα ξεχνας αυτα τα μηχανακια για πολη,μακρια

Επισης απεριοριστο στα 40 σου δεν μπορεις να βγαλεις κατευθειαν,το εχουν αλλαξει?Καποτε πιτσιρικας στα 20 μου μπορουσα να βγαλω α2 μονο γιατι επρεπε να εισαι παω απο 23 νομιζω..Ειχα βγαλει α2 και μετα απο 3 χρονια ξαναεδωσα και εβγαλα απεριοριστο..Μετα απο εναν τρακο καλο που εφαγα δεν ξανα οδηγησα..

Θα το ευχσαριστηθεις το μηχανακι οποιο και να ειναι παντα με προσοχη βεβαια και καλα κανεις που πας σε 500+ κυβικα γιατι τα αλλα ειναι ψωφια ακομα και για α2

Παντως εγω θα σου προτεινα την Honda CBX 500 που ειναι και για α2 και ειναι ανετο μηχανακι,και μετα απο καποια χρονια το πουλας,δεν χρειαζεται να το παρεις καινουργιο

Δημοσ.

Κατ αρχην πάντα ήμουν της αποψης να παρεις τη μηχανή που σου αρέσει να βλεπεις ασχετα απο χρηστικότητα, εργονομία κτλ.

Δεύτερον, το προβλημα δεν είναι να μάθεις τον συμπλέκτη, αυτο ειναι θεμα ωρων. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερεις να κυκλοφορεις με μηχανη καθως δεν ειχες ποτε εστω μηχανακι μικρο. 

Δυστυχώς αλλα πραγματα παρατηρεις στο αυτοκίνητο, αλλα πρέπει να παρατηρεις στο μηχανακι.

Καλους δρόμους 

• Like 1
Δημοσ.

@SOCRATIS100 Την μηχανή δεν την θέλω για μέσα στην πόλη, αλλά μόνο για βόλτες και εκδρομές. Μπορείς να βγάλεις κατευθείαν απεριόριστο δίπλωμα στα 40. Για τις καθυμερινές μετακινήσεις έχω αυτοκίνητο.

Δημοσ.
7 hours ago, Loki7 said:

@SOCRATIS100 Την μηχανή δεν την θέλω για μέσα στην πόλη, αλλά μόνο για βόλτες και εκδρομές. Μπορείς να βγάλεις κατευθείαν απεριόριστο δίπλωμα στα 40. Για τις καθυμερινές μετακινήσεις έχω αυτοκίνητο.

Προς θεού μην την πάρεις με το Α2 κιτ. Είναι ασύμφορο από όποια σκοπιά και αν το δεις. Κυριώς όμως είναι ανούσιο. Δεν σου λέω ότι θα το μετανιώσεις γιατί αυτό είναι σίγουρο, απλά σου λέω εμπιστέψου τις δυνατότητές σου, είσαι 40 χρονών μαθημένος στο συμπλέκτη, μην το φοβάσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...