mp123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Στις 21/1/2025 στις 11:17 ΜΜ, Black Demis είπε ας κανει στον ευατο του και ενα δωρακι κανα δυο επισκεψεις στο riding scholl (μαθήματα ασφαλούς οδήγησης)....... ειμαι απο 18 με μηχανες ( απο 125cc μεχρι 1400) με αρκετες ωρες στην πιστα οταν ημουν 22 με 27 (πλεον γερασαμε μονο καμια adventure) και παλι πηγα riding school και δεν το ματανιωσα παντος απευθειας στα 100 αλογα στην ηλικια που ειναι θα τον φοβισουν (Ασχετα που αυτο που θελει να παρει εχει 1000 ηλεκτρονικα και σε σωζουν σε πολλες περιπτώσεις) Να σταματήσει η πιπίλα με τα riding schools που θα σε κάνουν ροσι σε 3 μαθήματα. Έχω πάει στο 1ο μάπα ήταν τζάμπα λεφτά. Στις 21/1/2025 στις 12:33 ΜΜ, Loki7 είπε Χαίρετε! Είμαι 40 χρονών. Ανέκαθεν μου άρεσαν οι μηχανές αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορούσα να αποκτήσω. Έχω 22 χρόνια εμπειρία με πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα με διάφορα αυτοκίνητα διάφορων κατηγοριών μέχρι και σε βαν έχει φτάσει η αφεντιά μου... Πλέον ήρθε ο καιρός όταν είδα στον ύπνο μου την καινούργια Honda CBR 650R στο μαύρο Gunpowder χρώμα...... Την άλλη εβδομάδα δίνω για το δίπλωμα. Σε αυτό το σημείο ενημερώνω ότι την μηχανή σκέφτομαι να την πάρω με το Α2 ΚΙΤ που την περιορίζει στην μισή της ιπποδύναμη για τον 1ο καιρό μέχρι να την μάθω. Επίσης η μηχανή δεν θα είναι το μοναδικό μου μεταφορικό μέσο αλλά κυρίως θα την έχω για τις βόλτες μου και για εκδρομές - ταξιδια... Εννοείται μαζί με την μηχανή θα αγοραστεί όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός ασφαλείας. Όποια γνώμη - άποψη δεκτή Προχώρα θα την πάρεις κανονική όχι α2. Θα την πάρεις με το e cluch. Παπι είναι. 1 1 1
Black Demis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 29 minutes ago, mp123 said: Να σταματήσει η πιπίλα με τα riding schools που θα σε κάνουν ροσι σε 3 μαθήματα. Έχω πάει στο 1ο μάπα ήταν τζάμπα λεφτά. καμια σχεση με rossi.......ακριβος το αντιθετο κανουν εκει................... και ακριβος το αντιθετο θα πρεπει να μαθει ενας αναβατης στον δρομο 1
BLiTzER Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Black Demis είπε καμια σχεση με rossi.......ακριβος το αντιθετο κανουν εκει................... και ακριβος το αντιθετο θα πρεπει να μαθει ενας αναβατης στον δρομο Ακριβώς το αντίθετο του να είναι ο κορυφαίος οδηγός μοτοσικλέτας στην ιστορία; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από BLiTzER
Black Demis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 4 minutes ago, BLiTzER said: Ακριβώς το αντίθετο του να είναι ο κορυφαίος οδηγός μοτοσικλέτας στην ιστορία; αυτος οτι κινησεις μαθαινει και κανει χρηση ειναι κστα 95+% για χρηση πιστας και υψιλων ταχυτητων σε ενα ελεγχομενο περιβαλλον και με πολυ συγεκριμενη στατιγηκη αυτο που Θέλουν αναβάτες στο δημόσιο δρόμο ειναι πως να οδηγάς σε ενα μη ελεγχόμενο περιβάλλον στον δρόμο με ασφάλεια πως να στρίβουν με ασφάλεια πως να μάθουν την μηχανή τους σε συνθήκες πόλης σε συνθήκες οπως ο κάθε ένας μπορεί να Κάνει κάποια κίνηση που θα σε σκοτώσει η κάθε λακουβα στον δρομο μπορει να σε σκοτώσει το να θες να γινεις valentino rossi στον δημόσιο δρόμο και να οδηγάς ετσι = θάνατος τπτ παραπάνω τπ τπτ παρακατω 1
BLiTzER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δεδομένου ότι ο Rossi οδηγεί μοτοσικλέτες σε κάθε περιβάλλον (πίστα, χώμα, βουνό, πόλη, επαρχία), και είναι ακόμα ζωντανός, όχι. Οι ικανότητες είναι πάντα ικανότητες. Και σε βοηθούν παντού. Το πώς τις χρησιμοποιείς στις εκάστοτε συνθήκες είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.
mp123 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:29 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:29 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Black Demis είπε αυτος οτι κινησεις μαθαινει και κανει χρηση ειναι κστα 95+% για χρηση πιστας και υψιλων ταχυτητων σε ενα ελεγχομενο περιβαλλον και με πολυ συγεκριμενη στατιγηκη αυτο που Θέλουν αναβάτες στο δημόσιο δρόμο ειναι πως να οδηγάς σε ενα μη ελεγχόμενο περιβάλλον στον δρόμο με ασφάλεια πως να στρίβουν με ασφάλεια πως να μάθουν την μηχανή τους σε συνθήκες πόλης σε συνθήκες οπως ο κάθε ένας μπορεί να Κάνει κάποια κίνηση που θα σε σκοτώσει η κάθε λακουβα στον δρομο μπορει να σε σκοτώσει το να θες να γινεις valentino rossi στον δημόσιο δρόμο και να οδηγάς ετσι = θάνατος τπτ παραπάνω τπ τπτ παρακατω Ντέμη έχω πάει το 1ο σχολείο. Αλλά περίμενα αλλά ειδα. Ας μην γράψω την εμπειρία το τι κάναμε εκεί. Αυτό που αξίζει εκεί είναι να κλείσεις 2 ώρες μόνο οδηγημα μαζί με εκπαιδευτή. Θα ου έρθει ούτε τα μισά του σχολείου συν θα κάνεις 2 ώρες μόνο πίστα. Τώρα θα μου πεις τι να κάνεις στην πίστα; Να μάθεις να στρίβεις. Αυτό είναι το βασικό εκεί ποναμε όλοι. Μόνο στην πίστα θα το μάθεις ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:41 πμ από mp123
Black Demis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:32 πμ 1 hour ago, mp123 said: Ντέμη έχω πάει το 1ο σχολείο. Αλλά περίμενα αλλά ειδα. Ας μην γράψω την εμπειρία το τι κάναμε εκεί. Αυτό που αξίζει εκεί είναι να κλείσεις 2 ώρες μόνο οδηγημα μαζί με εκπαιδευτή. Θα ου έρθει ούτε τα μισά του σχολείου συν θα κάνεις 2 ώρες μόνο πίστα. Τώρα θα μου πεις τι να κάνεις στην πίστα; Να μάθεις να στρίβεις. Αυτό είναι το βασικό εκεί ποναμε όλοι. Μόνο στην πίστα θα το μάθεις ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Να κλείσεις εκπαιδευτή συμφωνώ, και να μάθεις να στρίβεις πάλι συμφωνώ, αλλά για άτομα που πάνε πίστα που οδηγανε ανάλογες μηχανές που έχουν εμπειρία, όχι για κάποιον που οριακά ξέρει να την μετακινεί πρπει να μάθει αλλά πράγματα και αυγεκριμενα αντηλυψη. Έχω πολλές ώρες πίστας στης δοξες μου όταν ήμουν μικρός (τελευταία φορά πήγα 28+ και εκεί κατάλαβα ότι σιγά σιγά δεν είναι πλέον για μένα καθος για να κατέβω κόντεψα να ζητήσω βοήθεια καθος πωνουσε το κάθε κόκκαλο) Τώρα εδώ και 9 χρόνια adventure μεσαία και μεγάλα. Πάντος όσα έμαθα και ξέρω από πίστα στον δημόσιο δρόμο δεν μου χρησημευουν. Βέβαια εξαιρούνται άτομα που οδηγανε στην δρόμο σαν να είναι στην πίστα, αυτοί για μένα είναι πελάτες, στα γραφεία κηδείων 1
Loki7 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 πμ Παίδες ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να μάθω να οδηγώ με ασφάλεια. Έχω κανει και συμφωνία με τον δάσκαλο στη σχολή για extra 10 ιδιαίτερα μαθήματα γιατί θεωρώ ότι τα πρακτικά στις σχολές είναι αστεία και κάποιος σαν και εμένα με μηδενική εμπειρία αποκομίζει ελάχιστα. Μετά τα extra μαθήματα και όταν γράψω 4-5 χιλιάδες χλμ στον δρόμο θα πάω και στη σχολη του Χουντρα γιατί θεωρώ πως μόνο καλό θα μου κάνουν.
Ace Of Spades Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ (επεξεργασμένο) @mp123 GSXR έχεις να υποθέσω από τα παραπάνω σου σχόλια? Edit: Λαθος tag 🤣 Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:36 μμ από Ace Of Spades 1
skritikos Δημοσ. Παρασκευή στις 01:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:01 μμ 15 ώρες πριν, mp123 είπε Να σταματήσει η πιπίλα με τα riding schools που θα σε κάνουν ροσι σε 3 μαθήματα. Έχω πάει στο 1ο μάπα ήταν τζάμπα λεφτά. Προχώρα θα την πάρεις κανονική όχι α2. Θα την πάρεις με το e cluch. Παπι είναι. Παπί με 3,6 sec 0-100 και 16 sec 0-200 δεν έχω ξαναδεί. Σε παιδί σου θα έλεγες το ίδιο άραγε;
mp123 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:38 μμ 1 ώρα πριν, skritikos είπε Παπί με 3,6 sec 0-100 και 16 sec 0-200 δεν έχω ξαναδεί. Σε παιδί σου θα έλεγες το ίδιο άραγε; Ο άνθρωπος είναι 40ρης έχει τα μυαλά του στο κεφάλι του . Ειδικά το cbr650r με e cluch παπι ειναι. Όλα στον δεξί καρπό του είναι.Ιδανικο μηχανακι το χοντα.Αν φυσικά έχει κάποια εμπειρία κάνα χρόνο.
Ace Of Spades Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 μμ 29 λεπτά πριν, mp123 είπε Ο άνθρωπος είναι 40ρης έχει τα μυαλά του στο κεφάλι του . Ειδικά το cbr650r με e cluch παπι ειναι. Ναι είδαμε και τους 40-50ριδες στα βίλια και στην παραλιακή...... 2
greekfragma Δημοσ. Παρασκευή στις 03:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:21 μμ 12 minutes ago, Ace Of Spades said: Ναι είδαμε και τους 40-50ριδες στα βίλια και στην παραλιακή...... πικρή αλήθεια 1
BLiTzER Δημοσ. Παρασκευή στις 03:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:26 μμ Αν θέλετε ασφάλεια, υπάρχουν τα αυτοκίνητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα